Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
Честито на всички мами,да са живи и здрави бебчета.

# 511
Сега влизам в любимата темичка и виждам толкова радост и нови бебчета. Много съм щастлива за всички вас, които с вяра, успяхте. Писала съм преди, че също носех бялото коланче и забременях по Божията воля след неуспешно ИнВитро и две стимулации.
Честито rossy-pm! Да ти е живо и здраво детенцето. Знаех си, че ника ти ми е познат и видях, че сме писали в някои теми за проблемно забременяване приблизително по едно и също време. Чакано и изстрадано бебе като нас.
Именно за това влязох тук. Имам нужда от помощта на вярващи хора. Моля, помолете се за бързото оздравяване и възстановяване на бебето ни Божидара Мария, която в момента лежи в интензивното на Трета градска с вирусна пневмония и спазъм на бронхите и е на кислород. Не ме пускат да съм при нея, а е почти изцяло на кърма, спим си заедно и много страдам. Като се подобри и я преместят, ще ме пуснат да съм с нея.
Честито за сбъднатата мечта на kup74 и никид    bouquet Бъдете здрави и щастливи!

# 512
  • София
Сега влизам в любимата темичка и виждам толкова радост и нови бебчета. Много съм щастлива за всички вас, които с вяра, успяхте. Писала съм преди, че също носех бялото коланче и забременях по Божията воля след неуспешно ИнВитро и две стимулации.
Честито rossy-pm! Да ти е живо и здраво детенцето. Знаех си, че ника ти ми е познат и видях, че сме писали в някои теми за проблемно забременяване приблизително по едно и също време. Чакано и изстрадано бебе като нас.
Именно за това влязох тук. Имам нужда от помощта на вярващи хора. Моля, помолете се за бързото оздравяване и възстановяване на бебето ни Божидара Мария, която в момента лежи в интензивното на Трета градска с вирусна пневмония и спазъм на бронхите и е на кислород. Не ме пускат да съм при нея, а е почти изцяло на кърма, спим си заедно и много страдам. Като се подобри и я преместят, ще ме пуснат да съм с нея.
Честито за сбъднатата мечта на kup74 и никид    bouquet Бъдете здрави и щастливи!

Praynig Моля се и вярвам, че всичко ще се оправи. Вярвай и ти Hug

# 513
Благодаря ви момичета за пожеланията.
Честита рожба и на ROSSY-PM!Да ви е живо и здраво детенцето ви!
МАМА DA  ще се моля всичко да се оправи.

# 514
Нека всички се помолим за малката Божидара Мария  Praynig , да оздравее бързо и да е пак при мама.

# 515
  • СОФИЯ
 Praynig Praynig Praynig Коледа е, Мама Да всичко ще е наред. Само бъди по силна. А ние всечки сме с теб е детенце Praynig Praynig Praynig

# 516
Мама Да, ще се помоля за вас.Бог да ви пази и да помогне на сладурчето Божидара Мария.Късмет  fingerscrossed

# 517
Отдавна не съм писала ....  Blush
Честити рожби на всички нови мами!  bouquet
Да са ви живи  и здрави, Бог и Богородица да ги закрилят!

Mama Da, нака всичко се нареди по възможно най-добрият за вас начин  и скоро да гушнеш бебчето си!Ще се помоля за вас! Hug Praynig

# 518
  • София
Mama Da, бързо оздравяване на дететнце. Не мога и не искам да повярвам, че не те пускат при нея.  Това може да се случи само там. Преди години, когато се наложи синът ми да влезе в болница/ той е с атсма и доста често прави пристъпи/, та точно в тази болница ми обясняваха как щели да го вземат без мен и да е сам. Няма друго такова мястодето да не пускат майката. Бори се за правата си, дететто ти сега има най-голяма нужда от теб. Ще се моля да оздравее бързо и да посрещнете заедно празниците. Hug

# 519
  • Ямбол
Нека предстоящите святи празници ни донесат здраве,сбъднати мечти и много много щастие.

# 520
Mama Da, бързо оздравяване на твоето детенце.

Весели празници, мили момичета!
Здраве, щестие и нека Бог и Богородица бдят на нас!
На Коледа стават чудеса!
Трябва само да повярваме!

# 521
Честито Рождество Христово!Да бъдем по-добри и духовни.Всяка майка да си има бебче и всяко детенце майчица.
Богородица и святото бебе Иисус да бдят над нас!

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 12:20 от Beba81

# 522
  • Ямбол
Честито Рождество Христово и весела Коледа!
Здраве,късмет,спокойствие и благоденствие за всички!
Обичайте се!

# 523
Честита Коледа и Честито Рождество Христово!
Нека Витлеемската звезда огрява домовете ни и ни показва правилната посока,нека озари душите ни,нека изпълни сърцата ни с любов и щастие!
Нека Св.Богородица бди над нашите семейства и пази рожбите ни!

# 524
Момичета разплаках се пак като ви четох. Много ви благодаря за подкрепата и молитвите, помогнаха.
След 24 часа самичка , я преместиха от интензивното в отделението и ме пуснаха при нея. Вчера ни изписаха у дома да се лекуваме, но в къщи повърна четири пъти и има разтройство два пъти. Трябва да го преодолее, за да не се връщаме пак там на системи. Моля, още веднъж се помолете за мъничето ми.
Честито Рождество Христово и следващото да сте купили подаръци за вашите бебчета и да ги гушкате здравички край елхата!

Общи условия

Активация на акаунт