Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Тани`, честита 1-ва годинка на дъщеричката ти!
Да е здрава и щастлива, да има прекрасно детство!
Весел празник на цялото семейство пожелавам!

# 541
  • Пловдив
Здравейте, момичета!Влизам да ви се похваля, че на 28.01. се роди нашият син Мартин.
Пожелавам ви на всички скорошна радост като моята!   bouquet

# 542
Anetka-да сте живи и здрави-а малкият юнак мнго да ви радва и прави щастливи-ден след ден! :hug
Ние също посетихме храма на 09.01.2011-имам си коланче и  Praynig Praynig Praynig живо и здраво бебенце да заплаче и в нашия дом Praynig Praynig скоро! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 543
Честито бебче на ANETKA TA!Да е жив и здрав Мартин.Да расте щастлив,умен.

ME4KONI пожелавам ти в най-скоро време и при теб да се случи чудото.Успех.

# 544
Нова радост в темичката ни, честито Anetka_ta, да расте хубав юнак, здрав и щастлив!
Me4koni, с Бога напред дано и при вас огрее слънчице.
И на всички копнеещи късмет!

# 545
  • Ямбол
 ANETKA TA!ЧЕСТИТО,Много да ви радва Мартин

ME4KONI ,желая ти скорошно чудо.

Някой знае ли тази година кога се пада празника?

# 546
Мисля,че празникът тази година се пада на 09.04.(събота), седмица преди Цветница и дефакто две  седмици преди Великден.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 10:35 от kup74

# 547
Анетка, жив и здрав да Ви е! Praynig Hug  bouquet
kup74, вианги ли се пада 2 седмици преди Великден? Hug
П.П. забравих да се похваля Blush ще имаме момченце, всичко за сега е наред, Слава Богу.  Praynig Още като видях + тестчето звъннах на отец Живко, но разговарях със съпругата му , много се зарадва и каза, че сменят молитвата, но не разбрах дали преди раждането пак трябва да звънна, кога точно? newsm78

# 548
  • Ямбол
kup74 ,благодаря ти за отговора.
Аника ,много са вълнуващи тези моменти. Аз като ходих след като забременях,жената ми каза,че преди раждането трябва да се чете молитва за леко раждане,но това може да се извърши във всяка църква.
Като родиш някой трябва да отиде за "бабини води" да вземе от някоя църква.

# 549
ники, благодаря!  bouquet

# 550
Анетка, честита ти радост! Да е много добър, здрав и щастлив малкият Мартин!

# 551
Аз обаче не разбрах темата,и коланчето и карамела...Извинявам се на Хера за което...Ще ми обесните ли??? Embarassed Embarassed Embarassed

# 552
Мария, темата е за една църква в с. Горни Воден, което е квартал на Асеновград. Тази църква е много специална Heart Eyes там е една от чудотворните икони на Богородица и Младенеца, която лекува бездетни жени /такова е поверието, иначе мразя тази дума "бездетна" Confused / .
Отецът и жена му, които стопанисват църквата са се отдали на свято дело, да помагат на млади семейства и двойки, които искат да имат деца, но по една или друга причина не могат.
Извършват един ритуал, с бяло коланче и ябълка. Ябълката е преспала на чудотворната икона, сутринта се яде в дома на гладно, по равно разделена от партньорите. Коланчето, което представлява сноп бели конци, обиколило 3 пъти църквата, още на място в църквата се връзва на кръста на жената, за да й помогне да зачене, а когато зачене да опази бебето и родилката! Praynig
Молитвата и ритуалът са много трогателни. Heart Eyes Отецът и съпругата му са прекрасни хора, а както виждаш и в подписа ми, и в подписите на много други момичета от темичката, ябълката и коланчето наистина правят чудеса! Praynig
Това е линкът към официалната страница на църквата!
Вярваща или не, ти желая скоро да се случи твоето чудо! Praynig Hug

# 553
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами Simple Smile Аз съм нова в сайта и имам някои въпроси дано да ми помогнете,защото виждам на колко жени се помага тук.Аз съм на 22години имам диабет от 10 години и скоро ми откриха епилепсия. Sad Както може би разбирате ме е страх ужасно много.Имам някаква фобия от хора в бели престилки,когато и да отида при лекар ми откриват нещо неизлечимо CryИ точно заради това искам да чуя вашите мнения Praynig

# 554
Здравейте.
АНИКА Б  ти си  си се обадила,на отеца и са променили молитвата, която е за безпроблемна бременност и здраво бебче.Тази молитва се чете до края и като влезеш в 9 месец,трябва пак да се обадиш, за да ти прочетат молитва за леко и безпроблемно раждане,като се носи сапун,хавлийка,олио.
Относно другият ти въпрос към мен-Да, празникът винаги се променя взависимост от Великден,но е винаги две седмици преди него.
Стискам ти палци всичко да е наред при теб.

Общи условия

Активация на акаунт