Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 131
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
motoneti имаш моите стиснати палци...Нека Бог и Св.Богородичка пазят теб и детето ти...Желая ти с цялото си сърце много късмет  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Praynig

# 586
Благодаря ви ME4KONI,MOTONETI,BEBA 81,PITIA за пожеланията към малкия ми именник!

MOTONETI стискам палци всичко да е наред при теб и ти желая  да гушкаш накрая здраво бебче.Нека Св.Богородица бди над теб.

# 587
Благодаря ви Hug

# 588

Честит празник, мили момичета!Бог да е с нас и да пази рожбите ни, и всички, които искат дечица да чуят благата вест!Нека всяка жена усети чудото на майчинството с божията благословия.В нашата  темичка знаем, че чудеса се сбъдват  Hug

# 589
Честит Празник!
Нека скоро чакащите чуят благата вест,нека чулите я вече са много здрави и щастливи Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 590
Честит Празник, момичета! Нека скоро всички да чуем благата вест и Богородица да ни помага! Praynig

# 591
Честит празник!

# 592
  • Ямбол
Честит празник на всички,Миналата година по това време съм била вече заченала,без да знам,след посещението в Горни Воден.

# 593
  • София
никид да ти е живо и здраво чудото Деница    bouquet  bouquet  bouquet

# 594
  • Ямбол
pitia
, благодаря ти много за прекрасното пожелание,тя е наистина чудо,страхотно кротко  и послушно бебе,пожелавам го на всииииички.

# 595
Здравейте момичета, искам да ви попитам трябва ли предварително да се обадя в църквата или направо на 9.04. да отида?

# 596
  • Ямбол
Ами то на празника със сигурност ще е там свещеника,само се приготви да чакаш цял ден реда си за молитва.
А може и да отидеш от предния ден и да преспиш там или в близък хотел и на следващия ден просто да присъстваш на празника,ние така направихме,както и много други.
Иначе има стотици души чакащи ред за някаква молитва,която се прави след приключването на празненството до към обяд.

# 597
здравейте момичета!къде мога да прочета повече за тази златна ябълка и това бяло коланче?за първи път чувам!

# 598
  • София
БЛИЗНАЧЕ http://zlatnaiabalka.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8 това е сайт на църквата, в който можеш да прочетеш всичко , което те интересува . В началото на тази тема е линк за предишната иии имаш да четеш колкото поискаш  Peace
Ако не е нахално близначе като близначе ли си или като астрален знак  Laughing?

# 599
  • Пловдив
Момичета, миналата година бяхме на празника, имам си и коланче, мисля си и утре с мъжа ми да отидем, просто съм се зарекла, че трябва всяка година на празника да сме там, трябва ли отново да ни се чете молитва или може само да се помолим на иконата на Св.Богородица?  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт