Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Миналата година на Великден вече със сигурност знаех, че съм бременна с моето чудо, дълго чакано и мечтано детенце-Ани!
Бог да дари на всяка желаеща жена рожба под сърцето!
Христос возкресе!

# 617
Христос Воскресе!Нека всяка една жена се сдобие с дългомечтаната рожба!Дано молитвите ни бъдат чути,молих се за всички,които се борим за рожба!

# 618
  • в сърцето на моето Слънце
Ех, момичета, здравейте!
Току що си идваме от Асеновград! Имам си и аз коланче вече. Сутринта и ябълчицата ще си хапнем и дано Бог да е с нас и да помага!  Praynig

# 619
Стели, честито ти коланче  Hug

# 620
Стели,честито ти коланче-а скоро и др вест да се похвалиш Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 621
Благодаря ви, момичета! Дано, дано Господ да сложи край на тази мъка и скоро да ни дари с така бленуваната рожба!  Praynig

# 622
Момичета случайно попаднах на вашата темичка, аз имам коланче, но не съм си го взела сама, много искам да отида обаче, може ли да ми обясните къде е църквата, какво се носи, по всяко време ли можеш да отидеш
Благодаря ви  Hug

# 623
Момичета случайно попаднах на вашата темичка, аз имам коланче, но не съм си го взела сама, много искам да отида обаче, може ли да ми обясните къде е църквата, какво се носи, по всяко време ли можеш да отидеш
Благодаря ви  Hug

Обаждаш се на свещеника и се разбираш с него. По принцип може по всяко време, но за да е сигурно че е там, най-добре да говориш с него. Аз му се обаждах на номер: 0886241288. Добре е да носите питка, ябълки и детска дрешка като дар за иконата, но както каза Отчето, каквото имаш на сърце и според възможностите ти. Църквата се намира в Горни воден, който се води квартал на Асеновград, но според мен си е почти отделно селце. Ние като стигнахме в Асеновград и с питане намерихме Горни воден. Всички хора си го знаят там. Иначе като влезеш в Горни воден има табела на къде да караш към храма. Имай в предвид, че до Асеновград има и Долни воден, но тази икона се намира в храма в Горни Воден!

# 624
Ок, мерси, а иначе ако не се разбера предварително кога ще отида проблем ли е? и прави ли се литургия или четели се молитва, двамата ли трябва да сте там или мога и сама да отида, благодаря ти Hug

# 625
Ами не знам дали двамата трябва, ние бяхме заедно, мисля че е по-добре така. Отчето чете молитва, после дава нафор, ябълка и коланче. Ако го няма не знам дали ще можеш да свършиш друго освен да си запалиш свещичка в храма. Свещеникът е млад и много разбран човек, звънни му без да се притесняваш и го питай за всичко което те вълнува. Много е отзивчив и ще ти обясни. Аз не бих тръгнала без да му се обадя, но ти както си прецениш.

# 626
Ще звънна със сигурност, само ако може някои да се включи със съвет дали може да отида сама, или трябва да сме двамата, следващата седмица ще пътувам натам и си мислех да мина попътно, но ще се обадя задължително.

# 627
  • Ямбол
Firegirl, аз като ходих там бях помолена от 1жена и за нея да взема.Отеца каза,че няма проблем.Прочете и за тяхното семейство молитва с техните имена и без да присъстват и ми даде нещата ,които да и предам.
Принципно  мъжа ходи да пали свещи отвън в 1 свещник,но това ще г свърши отеца вместо него,не е никакъв проблем.
Като ходих там,бях с мои 2 познати,бяха сами ,но и 2 сега вече имат рожби.
Така,че можеш и сама да отидеш.Хубаво е и 1 шише олио да занесеш.

# 628
никид благодаря ти мила, може би ще отида сама, и ще се обадя задължително, а детската дрешка се оставя на иконата, така ли?, иначе ще взема и олио и вино Peace

# 629
  • Ямбол
Firegirl, да всичко се оставя пред иконата,и пита е хубаво да занесеш.

Общи условия

Активация на акаунт