Знаете ли кого видях 11

• 40 524
  • 454
  •   1
Отговори
# 345
Преди седмица видях глория в технополис с едни огромни очила и тигрова рокля над коляното и вързана коса на опашка.... адски се беше надула като че ли притежаваше магазина hahaha
Joy

# 346
  • София
Мисълта ми обаче е друга. Доколко може да изтипосваме тук подробности от личния живот на хората. Не че Калканджиева се е прикривала (иначе нямаше да пуши), но жената си се е разхождала спокойно, а на следващия ден цяла Бг разбира, че дими като комин по плажа. Понякога изнесената тук информация е прекалено колоритна и издържа жълтите издания.

Това са рисковете на публичността.
Като искаш да поддържаш добър медиен образ, внимаваш как се държиш на обществено място.

# 347
  • София/Варна
Отново Устата. Този път с жена му в "Пикадили" пазаруваха. Застанаха на касата - Устата напред, жена му малко по-назад в опашката и той се провикна: "Светле, дай парии"  Laughing Laughing. Но по-интересното беше, че след това Устата се качи на задната седалка на едно Поло, а жена му отпраши с червен мерцедес.  Thinking Thinking
А днес следобяд срещнах Иван от "Сблъсък" с жена си и детенцето на разходка в Морската градина. Много сладки бяха.

# 348
Мисълта ми обаче е друга. Доколко може да изтипосваме тук подробности от личния живот на хората. Не че Калканджиева се е прикривала (иначе нямаше да пуши), но жената си се е разхождала спокойно, а на следващия ден цяла Бг разбира, че дими като комин по плажа. Понякога изнесената тук информация е прекалено колоритна и издържа жълтите издания.

Като искаш да поддържаш добър медиен образ, внимаваш как се държиш на обществено място.
А така, и аз съм на това мнение. Не може да си публична личност, а да се натискаш с този и онзи пред хората, а после да се сърдиш на медиите, че те снимали и те развели.

# 349
Днес на пл. Славейков видях Бареков. Говореше по телефона.
Мнооооогоооо готин е на живо. Висок, беше с дънки по него, спортни обувки, светлосиня, леко разкопчана риза.... И едни тъмни очила. Хич не ми е симпатичен по ТВто, но на живо пръска чар.

# 350

А така, и аз съм на това мнение. Не може да си публична личност, а да се натискаш с този и онзи пред хората, а после да се сърдиш на медиите, че те снимали и те развели.

Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 351
Краси Радков, Мариан Бачев, Андреа и Емилия. Снощи на конкурс за баш дини на сезона в наше село:)))) Снимах се с първите двама, издебвайки ги в гримьорната:)) Вторите две не ми   представляваха интерес и дори не останах на концерта, но определено си направиха шоуто.
Големи сладурковци са актьорите. Много весели, много готини а Бачев със страхотно чувство за хумор и много общителен.

# 352
  • Има много детски смях.
В случай, че Гло е сменила Мерцедес за Ауди, значи съм я видяла мин. седмица в една Кю 7- ца.
Преди все я "засичах" по светофарите в мерджан.

# 353
Няма как да не споделя - вчера тризначките на Стамболийски с едно сребристо CC профучаха през пешеходната пътека (тази до КФС-то) със скорост близка до светлинната  Rolling Eyes . Добре, че пешеходците се оглеждат и дават път на такива ...

# 354
Няма как да не споделя - вчера тризначките на Стамболийски с едно сребристо CC профучаха през пешеходната пътека (тази до КФС-то) със скорост близка до светлинната  Rolling Eyes . Добре, че пешеходците се оглеждат и дават път на такива ...
Тия пък не мога да ги понасям.Толкова тъпи и нахални, ама какво самочувствие имат само. #Crazy

# 355
Тия пък не мога да ги понасям.Толкова тъпи и нахални, ама какво самочувствие имат само. #Crazy

Тъпи и нахални, но за сметка на това - какви руси хбавици са  Peace

# 356
Доколко може да изтипосваме тук подробности от личния живот на хората. Не че Калканджиева се е прикривала (иначе нямаше да пуши), но жената си се е разхождала спокойно, а на следващия ден цяла Бг разбира, че дими като комин по плажа. Понякога изнесената тук информация е прекалено колоритна и издържа жълтите издания.

Точно по тази причина ви споделих колко стилна и красива жена е Мая Илиева, но нарочно пропуснах с кого беше.
Определено щеше да е поредната цитирана клюка в онези жалки подобия на вестници!

Тъпи и нахални, но за сметка на това - какви руси хбавици са  Peace

Трейси, прости ми липсата на розови очила, но тези момичета са всичко друго, но не и хубавици. Още се стряскам като си спомня фотосесията им за Плейбой.

# 357
Тъпотата им така ме заслепява, че не мога да видя хубостта им. Само лъскавата им обвивка ми се набива на очи.

# 358
  • Belgium
Тъпотата им така ме заслепява, че не мога да видя хубостта им. Само лъскавата им обвивка ми се набива на очи.

Ама къде видяхте лъскава обвивка?  Joy Joy

# 359
Лу за мозъчна обвивка ли питаш?

Общи условия

Активация на акаунт