Знаете ли кого видях 11

• 40 595
  • 454
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Зара и Христо Сираков.

# 166
  • into the blue
Зара и Христо Сираков.
Дай повече подробности.
Къде,кога...  Sunglasses

# 167
  • София
Вчера, на известен комплекс на яз. Искър. Зара не е нищо особено, симпатично младо момиче, което на екран изглежда доста по-. Христо - много земен човек, разменихме две-три приказки, покрай децата. Rolling Eyes

# 168
Аз също ги видях на язовира Искър, почти всяка неделя са там. Зара не изглежда зле, докато Христо е доста елегантен тип.
Често там съм срещала и Елвира Георгиева с мъжа си пластичния хирург,не му помня името. Елвира изглежда на 30 години, доста сполучливи операции. евала...

# 169
Аз също ги видях на язовира Искър, почти всяка неделя са там. Зара не изглежда зле, докато Христо е доста елегантен тип.
Често там съм срещала и Елвира Георгиева с мъжа си пластичния хирург,не му помня името. Елвира изглежда на 30 години, доста сполучливи операции. евала...
Съгласна съм с теб,че Елвира Георгиева е страхотна,наскоро разговарях с нея,гледах я с отворена уста,но мъжът и е личност- един от много,много добрите прастични хирурзи-Николай Георгиев.

# 170
  • София
В неделя на пазара на ОК1 видях Краси Радков с някаква руса мацка. Точно слизаха от един скутер ли беше, мотопед ли...не ги разбирам много... newsm78

# 171
Вчера в полета на Уиз Еър от София до Варна, пътуваха Красимир Минев със съпргуата си предполагам.Мадамата беше руса и елегантна,но и с големи очила, така че нищо почти не видях от лицето и.

# 172
  • Временно
Вчера в полета на Уиз Еър от София до Варна, пътуваха Красимир Минев със съпргуата си предполагам.Мадамата беше руса и елегантна,но и с големи очила, така че нищо почти не видях от лицето и.
Мисля,че не му с съпруга,а само приятелка.Яненка Люцканова се казва.Някаква миска беше.

# 173
Венета, Тишо и бебето в Хепи в Мола
вече са го изкопирали  Laughing
http://life.dir.bg/2009/07/07/news4729757.html

# 174
Вчера следобед, на Гурко Мая Бежанска и едно момиченце, което предполагам, че е дъщеря й. Мая беше с готина прическа и свежо облечена, но нещо беше сърдита

# 175
Съгласна съм с теб,че Елвира Георгиева е страхотна,наскоро разговарях с нея,гледах я с отворена уста,но мъжът и е личност- един от много,много добрите прастични хирурзи-Николай Георгиев.

Бих поспорила дали мъжът и е "личност" ,като си спомня какво исказване направи за синът ми преди години... И колко неуспешни операции има без да се свени да взима космични суми за малки деца,като резултатите са меко казани доста травмиращи за слънцата.По-скоро за мен е индивид.

# 176
Вчера привечер на Раковска видях Наталия Симеонова. Караше черен Мерцедес SL 500 кабрио. Беше с някаква нейна приятелка.
Честно казано се загледах, защото първо видях една огромна, руса коса над волана.  Crazy

# 177
Вчера привечер на Раковска видях Наталия Симеонова. Караше черен Мерцедес SL 500 кабрио. Беше с някаква нейна приятелка.
Честно казано се загледах, защото първо видях една огромна, руса коса над волана.  Crazy

Подарък от Денис   Wink

Вчера пък видях г-жа Патрашкова /и на живо, и на ТВ е една и съща/  Laughing

# 178
  • София
Цветанка Ризова, много добре изглеждаше, леко спортно облечена - бяла дълга пола, бяла тениска с тъмно сини мотиви и  ниски чехли в същата гама.

# 179
  • София, център
Току що Иван Костов и Венцислав Върбанов, на едно кафе пред централата на Синята коалиция на Парчевич. Към тях се присъедини и Андрей от Иван и Андрей. Костов изглеждаше много, много доволен.

Общи условия

Активация на акаунт