Знаете ли кого видях 11

• 40 565
  • 454
  •   1
Отговори
# 285
След дългото обсъждане на Дамян, вчера го видях на детския кът до Летният театър, с двете си деца  Laughing

# 286
  • у нас
Преслава с лепенка на едното око,големи очила,които не успяваха да прикрият "падането в банята" или "случаен удър във вратата" Thinking ,чорлава коса вързана отгоре на главата намачкана на топка с ужасен ластик и грозновати дрешки в жълто(панталона приличаше повече на пижама отколкото на нещо друго) - тази гледка съзрях на кафе "Avenue" в Пловдив.
Извинявам се на феновете,но имаше ромски визия ........... не само мое мнение ...  ooooh!

# 287
Преслава има сериозно възпаление на окото, и затова  е с лепенка и го крие, а не заради "падане в банята" и прочие глупости. Дори отсъства от първите концерти в турнето. Тя има проблеми с очите от известно време, и това въпаление не е за първи път, ако не се лължа.

# 288
  • ☀️София / London🌂
Нора oт Music Idol 2 беше близо до пл. Славейков
и по-късно същия ден- Даниела от Big Brother

# 289
  • у нас
Преслава има сериозно възпаление на окото, и затова  е с лепенка и го крие, а не заради "падане в банята" и прочие глупости. Дори отсъства от първите концерти в турнето. Тя има проблеми с очите от известно време, и това въпаление не е за първи път, ако не се лължа.
Добре,има възпаление на окото Peace ,може и така да е,не споря защото живота на фолкаджийките не ме вълнува и не следя с интерес какво се случва около тях,но явно проблема с окото е сериозен,защото определено не се беше огледала в огледалото преди да излезе  Naughty ......... скорошно оздравяване  Peace

# 290
Снощи в Плевен пред хотел Ростов -Камелия,Анелия,Елена,а по-рано отиваше към сцената Борис Дали.
Анелия говореше по телефона и през цялото време не спираше да говори на дъщеря си.Повтаряше и че много я обича и много и липсва,и че утре,сиреч днес ще я заведе на плаж.

# 291
  • Русе, у дома
Добре,има възпаление на окото Peace ,може и така да е,не споря защото живота на фолкаджийките не ме вълнува и не следя с интерес какво се случва около тях,но явно проблема с окото е сериозен,защото определено не се беше огледала в огледалото преди да излезе  Naughty ......... скорошно оздравяване  Peace
И аз не съм фенка на фолк-певиците, но човек когато има здравословен пробем, хич не му е до огледало.

# 292
Българският Майкъл Джексън на КРОАСАНИТЕ  Whistling Щеше да предизвика катастрофа,пресичайки неправилно в Младост(Вн) Безумие е такива да се показват по ТВ-то  ooooh! ooooh! ooooh!

# 293
  • София
Атанас Янкулов: - вчера следобяд, под колоните на "Граф Игнатиев".

# 294
Глория на Витошка вчера. Много добре изглеждаше. Peace

# 295
  • Временно
Графа и Мария в Лозенец,на плажа преди час.

# 296
Цитат
Прави ми впечатление,че се в началото на турнето нещо и се случва.
Дали мивалата или по-минала година не се сещам-пак отсъстваше от началото.
Има нещо мистериозно. Thinking

# 297
Цитат
Прави ми впечатление,че се в началото на турнето нещо и се случва.
Дали мивалата или по-минала година не се сещам-пак отсъстваше от началото.
Има нещо мистериозно. Thinking

Тогава беше болна, пневмония май.
А ти ела в другата тема, да разкажеш подробно как мина. Кой с какво беше облечен и т.н. Laughing

# 298
Цитат
А ти ела в другата тема, да разкажеш подробно как мина. Кой с какво беше облечен и т.н. Laughing
Идвам  Mr. Green

# 299
  • София
Видях Владо Михайлов в кафето зад Свети Седмочисленици  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт