Знаете ли кого видях 11

• 40 613
  • 454
  •   1
Отговори
# 360
  • Belgium
Не, визирах изказването Queen of Wind, че и се набива на очи лъскавата опаковка на тризначикте. И се чудя къде я видя тая обвивка  Thinking

# 361
Хубавици??? Ужас! ooooh! Само Любов се отличава малко от другите 2.

# 362
Лу за мозъчна обвивка ли питаш?

Да, мозъчната им обвивка е толкова гладка, че чак лъска  Whistling
За мен това са най-противните жени на света и за да е още по-гандо са цели 3 на брой  ooooh!

# 363
Не, визирах изказването Queen of Wind, че и се набива на очи лъскавата опаковка на тризначикте. И се чудя къде я видя тая обвивка  Thinking

Да, Лу, разбрах те! Освен че им липсват първите 7 год. , определено няма нищо лъскаво в тях, а  "Да, мозъчната им обвивка е толкова гладка, че чак лъска"  hahaha

# 364
Момичетааааааа, оляхте се  Naughty Mr. Green

# 365
  • Belgium
Момичетааааааа, оляхте се  Naughty Mr. Green

Права си, просто завиждаме  Mr. Green

# 366
  • ВАРНА
да се отчета  - Теди Москов и Мая Новоселска в Копривщица барабар с кучето им. В Дряновския манастир - бащата на Мануела - Горсов.

# 367

Тъпи и нахални, но за сметка на това - какви руси хбавици са  Peace

Трейси, прости ми липсата на розови очила, но тези момичета са всичко друго, но не и хубавици. Още се стряскам като си спомня фотосесията им за Плейбой.

А простете ми грешната иконка - тази беше Mr. Green  Crazy Иронията ми отиде на майната си и утрепах майтапа - к'во да правя.... Embarassed

# 368
да се отчета  - Теди Москов и Мая Новоселска в Копривщица барабар с кучето им...

Тия двамата са ми много симпатични!

# 369
Вчера видях Тома от Мюзик Айдъл на варненския централен плаж с приятелката си Елена.Тя е много симпатична,слаба,но той не ми хареса изобщо.Видя ми се малко разплут,стояха около час и тръгнаха.

# 370
  • София/Варна
Имам много пикантна история по въпроса "Дамян - Светла", но ако я разкажа Дамянчо ще стане храна на жълтата преса, а пък нали ми е съгражданин - ще бъда благосклонна  Laughing Laughing
А по темата: снощи пред мен на концерта на Пайнерките беше Илия от "Бягство към победата", сина на попа Simple Smile
И разбира се видях всички Пайнерки  Laughing Laughing

# 371
А аз днес в КАТ се запознах с една прекрасна дама и певица от "Мистерията на българските гласове"  Mr. Green!

Покрай вълнението от запознанството забравих: Нелина също беше в КАТ, зарди направено нарушение!

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 02:21 от benighted

# 372
За пореден път-Фънкито и Амебата снощи с огромните си джипари, на излизане от офиса.
Фен съм им на тези пичове бе! Heart Eyes

# 373
Днес момичета на моя бар дойде момче 99,9% приличащо на Явор(не се сещам за истниското му име) от "Забранена любов", не казвам 100% понеже беше със слънчеви очила, които отказа да махне, или беше той, или това е абсолютния му двойник, а може би брат близнак, жестове, мимики, глас, усмивка, всичко е едно към едно, събрахме се 5-6 колежки да го огледаме, дори си лафихме с него, питахме го за Забранена любов, той се смееше, и каза- Абе в кви сериали ме вкарвате  Mr. Green , според нас две мнения няма, това беше той, но нямаше да се съмняваме толкова, ако не продаваше парфюми-ментета с още едно момче, съжалявам, че не го снимах за да го видите и ви и да кажете мнение... утре дано пак се появи  Mr. Green

# 374
Днес момичета на моя бар дойде момче 99,9% приличащо на Явор(не се сещам за истниското му име) от "Забранена любов", не казвам 100% понеже беше със слънчеви очила, които отказа да махне, или беше той, или това е абсолютния му двойник, а може би брат близнак, жестове, мимики, глас, усмивка, всичко е едно към едно, събрахме се 5-6 колежки да го огледаме, дори си лафихме с него, питахме го за Забранена любов, той се смееше, и каза- Абе в кви сериали ме вкарвате  Mr. Green , според нас две мнения няма, това беше той, но нямаше да се съмняваме толкова, ако не продаваше парфюми-ментета с още едно момче, съжалявам, че не го снимах за да го видите и ви и да кажете мнение... утре дано пак се появи  Mr. Green

Казва се Фахрадин Фахрадинов  Laughing Няма как да се забрави такова име Crazy

Общи условия

Активация на акаунт