Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 651
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
Брук искала да се върне при Рич...     Joy    Мъж иска тя,мъъж,леглото е празно и пусто,не може тя така...Няма значение кой ще е ,Ник,Рич,Ерик,важното е да й мирише на мъж...
"Аз съм курвата от долината и трябва да се срамувам!" -цитат на Брук.
Най-точното и вярно нещо ,което някога е казвала за себе си!    Peace  
И няма начин "курвата от долината"  да държи сметка на една нормална жена какво прави!
И как нагло каза на Тейлър ,че е трябвало да се отдръпне и да остави те с Рич да й гледат децата...А защо тя не се отдръпна и не остави Тейлър да гледа Ар Джей?Егати,наглостта!
И за кой ли пореден път спекулира с тия деца...за нея са вече като разменна монета...начин да си осигурява мъже в живота!

Joy Joy Joy Честно този сериал все по-смешен става и все по-правдоподобни неща започват да научават героите за себе си. Тейлър започва да ми става симпатична, крайно време беше да излезе от образа си на монахиня и понеже гледам фенките на Брук как яростно я защитават с всичките к...ски постъпки, крайно време е , Краси, да почнете и вие да изтъквате липсата на морал като голяма ценност в живота

# 121
Лана, ще ми обясниш ли постъпката на Брук да ходи и да разнася клюката нашир и надлъж. Ето жената , държаща на себе си сама ще си каже всичко. Това е разликата, иначе въобще няма какво да ги сравняваме двете разликата е от земята до луната

Може ли първо да изгледам серията...но по вашите методи мога да вметна - каквото повикало, такова се обадило. Единственото, което Брук е видяла от Тейлър е високомерие, незачитане на семейството ́и (няколко пъти), арогантност и лицемерност...не и дължи абсолютно нищо! Ама нищичко!!!  Twisted Evil  Но дори сега Брук не се обажда на Ридж - нещо, което както казах Тейлър вече е правила (по повод на Грант) и то без да има основание - докато Брук видя каквото имаше да се вижда и въпреки това не се обажда. Щеше да е много по-гот да се обади на Ридж и да му разкаже всичко  Twisted Evil

Ще му каже, ще му каже, ама така повече драматизъм в изчакването има. Докато снесе яйцата на всички.

Йоманитка, бихте ли помолили вашия човек Бруковия фен да спре да размахва тия пищови, че вече почнах да прикляквам , за да се пазя от куршумите  Joy

# 122
zori Тейлър сама казва на Рич  Peace Недей дава невярна информация  Crossing Arms

# 123
zori Тейлър сама казва на Рич  Peace Недей дава невярна информация  Crossing Arms

Защото изпревари Брук, иначе тя щеше да стори това

# 124
  • София
Брей...пак почнаха измислиците!
По-интересно е при кого ще изприпка Ридж веднага след като научи що за фалшиво същество е "любимата" му съпруга!

# 125
По-интересно е при кого ще изприпка Ридж веднага след като научи що за фалшиво същество е "любимата" му съпруга!

Е много ясно при кого, задаваш въпроси-отговори. 100-кратно преиграна сцена

Искам да попитам фенките на Брук, ако мъжа ви почине и още същата нощ искат да ви утешат,бихте ли правили секс, дали би ви било въобще до такъв вид утеха, ако отговора е ДА, защо тогава и Тейлър да не се утеши в прегръдките на Хектор или пак става даума за двойните стандарти?

# 126

Защото изпревари Брук, иначе тя щеше да стори това

Интересно тя можеше да му каже още веднага Брук. Както Ютейлър направи но ... замълча . И вие пак не сте доволни.

# 127

Е много ясно при кого, задаваш въпроси-отговори. 100-кратно преиграна сцена

Искам да попитам фенките на Брук, ако мъжа ви почине и още същата нощ искат да ви утешат,бихте ли правили секс, дали би ви било въобще до такъв вид утеха, ако отговора е ДА, защо тогава и Тейлър да не се утеши в прегръдките на Хектор или пак става даума за двойните стандарти?

Ами Ок ако мъжа ти е по работа и го няма за празника ще тръгнеш ли да се натискаш с пожарникаря ?

# 128
  • В средата на времето
Зори аз пък друго да те питам:

Ако си преживяла земетресение току що, затрупана си с мъж, не е ясно дали ще ви намерят изобщо, ще се сексиш ли с него, само защото ти е казал, че е девствен? Crazy Crazy

Секса на Брук с Ник в леярната е толкова нереално нещо, колкото и секса на Тейлър с Джеймс под развалините Crazy

..и защо се продължава с тези препратки към реалния живот.. Rolling Eyes Това, което се случва в ДиК е толкова изкривено, че за много малко нещо можеш да направиш паралел с реалния живот.. Rolling Eyes

# 129
Зори аз пък друго да те питам:

Ако си преживяла земетресение току що, затрупана си с мъж, не е ясно дали ще ви намерят изобщо, ще се сексиш ли с него, само защото ти е казал, че е девствен? Crazy Crazy

Секса на Брук с Ник в леярната е толкова нереално нещо, колкото и секса на Тейлър с Джеймс под развалините Crazy

Аз не бих направила нито едно от изброените 3 неща, но така са решили сценаристите , така са пресъздали образите, но ако вие оправдавате постъпката на Брук, тогава какво ви пречи да оправдаете постъпката на Тейлър, това ми е въпроса. Единтични са и понеже спора отново се превръща в сравнение Брук-Тейлър, откровено ви казвам с радиоточки не ми се спори и затова спирам да защитавам Тейлър, обръщайте се към фенките й. Затова и не искам да ми се говори на "вие" , когато съм изразила някакво мнение. Не оправдавам нито поведението на БРУК, нито поведението на ТЕЙЛЪР, но начина ,по който яростно се хвърляте да защитавате видимо курвенски постъпки ме кара да защитавам ответната страна и  Брук да ми става все по-неприятна и заслугата е ВАША!   #Cussing out

# 130
  • София
Зори, ако си гледала двете случки може би би разбрала защо Брук в леарната е малко по-различно от Тейлър при заметресението. Което не значи, че защитавам нито едната, нито другата. Но има съществена разлика поне от моята гледна точка. Тейлър беше в пълно съзнание какво прави, докато Брук беше не на себе си, и затова на следващия ден каза на Ник че не знае какво е било това...Ник е този който при вида на жена на прага на самоубийство трябваше да прояви здрав разум и да я заведе вкъщи, а не да я "утешава". И понеже сцената свърши преди да видим как точно реагира Брук - можем да правим различни тълкувания на нещата.
Но всъщност въпросът не стои коя с колко мъже е спала (никоя от нас не отрича това за Брук) или за колко се е омъжвала  - но явно това не ти прави впечатление, както и на останалите...

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 12:52 от Lana

# 131
  • В средата на времето
Защитаваме я, защото има яростни атаки постоянно, дори в момента Брук да не е на фокус..На мен да не мислиш, че ми се повтаря по 1000 пъти едни същи неща Crazy Защитите са яростни, когато се вменява вина на Брук за всичко. За мен единственото непростимо нещо (дори и за филм) е отношенията и с Дикън..нищо друго..От там на сетне имайки в предвид сценария на филма и цялата фабула въобще не намирам поведението на Брук за черно та черно.. Rolling Eyes (и не правя препратки към реалния живот, писах в предния си пост защо..)
Аз проблем с поведението на Тейлър нямам. Въобще не ме бърка с кой е спала или ще спи...проблем имам когато за едно и също поведение Брук е мръстница, а Тейлър - просто човек Crazy Двойните стандарти в отоншението към двете героини не ми дават мира и за това пиша и ще продължавам да пиша позицията си, дори да изглежда "яростна" на някои..

# 132
Зори, ако си гледала двете случки може би би разбрала защо Брук в леарната е малко по-различно от Тейлър при заметресението. Което не значи, че защитавам нито едната, нито другата. Но има съществена разлика поне от моята гледан точка. Тейлър беше в пълно съзнание какво прави, докато Брук беше не на себе си, и затова на следващия ден каза на Ник че не знае какво е било това...Ник е този който при вина на жена на прага на самоубийство трябваше да прояви здрав разум и да я заведе вкъщи, а не да я "утешава". И понеже сцената свърши преди да видим как точно реагира Брук - можем да правим различни тълкувания на нещата.
Но всъщност въпросът не стои коя с колко мъже е спала (никоя от нас не отрича това за Брук) или за колко се е омъжвала  - но явно това не ти прави впечатление, както и на останалите...

Ох, за н-ти път сигурно ще се повторя, а при случката с Дикън Брук в безсъзнание ли беше? Или отново е била умопомрачена от липса на секс или пак я утешаваха, защото тя винаги има нужда от утеха. И сега пак ще ми кажете, че не одобрявате секса й с Дикън, но пак си я защитавате , ами да и аз не одобрявам поведение на Тейлър в случая,  но се ядосвам, че можеше поне да заключи вратата, а щом не е ,значи не имала намерение да прави нещо нередно  Mr. Green

Изида, извинявам се, писали сме едновременно иначе нямаше да повторя това с Дикън

# 133
Темата доста се измести.
От какви ги свърши Тейлър за това, че пак Брук е виновна, че била влезнала и ги видяла. Че тръгнала да клюкари и да говори с Ник. Тейлър обаче пак покрита издънката е нейна ако не я беше направила нямаше да има какво да говори Брук или да коментира.
Истината е, че тук няма ЛОША БРУК има само ТЕЙЛЪР пада доста от високо и падението ще е трудно и болезнено.

# 134
  • София
Добре де, не ми отговаряш, а намесваш друга случка.
Но защо правим паралел между двете - има една съществена разлика - Ридж не знае за секса в Биг Беър, а това променя много начина, по който гледа на Тейлър. Не знаем как щеше да реагира, ако беше получил писмото или Тейлър му беше признала при връщането от Мароко, но може би събитията щяха да бъдат други...но няма как да разберем. Но е факт, че погрешната му представата за Тейлър влияе на избора му!
Докато при случая с леарната Ридж разбра, преживя го и продължи..с Брук - мисля че на това сега е модерно да се казва информиран избор  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт