Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 608
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
краси.мира, ей това ми избоде очите:

"Да,не я оправдавам,че не каза веднага на Рич,но тя е Човек,както казах.Никой не е безгрешен."
Някак си не се вързва с по-нататъчните ти размисли.
Двоен стандарт , както винаги.
Кое точно е двойния стандарт?
Тейлър е сбъркала веднъж и сега ще я разпънат на кръст!
Същата тази "грешка" Брук направи ...колко пъти ?...поне 10-на...това какво е?Когато повтаряш нещо пак,и пак,и пак...до безкрай,това е рецидив,не "грешка".
Цитат
Разликата е в това, че тя винаги е до него и в хубавите и в лошите моменти от живота, това определено не я прави сметкаджийката, както я вижда Стефани!
Точно това я прави сметкадижийката,за която я мисли Стефани.Защото ,ако не беше сметкаджийка, щеше да си тръгне още първия път,когато Рич й би шута...А тя се молеше,унижаваше да й прощава безброй пъти поредната "грешка",само и само да не я изгонят,да си остане там...  Като не е сметкаджийка,защо не си събра багажчето още първия път,като я изгониха?!  А почна да налита на останалите Форестър,барем се залепи за някой...И успя ,де...с толкова деца ,дето им народи...  

# 241
Цитат
Красимира , отново те цитирам:

"дори да имаш безочието да съдиш другите за нещо,което е твой основен грях..."

това сега е особено актуално за  Тейлър . Тя размахваше назидателно пръст.
Да,защото има право....толкова пъти Брук й е подливала вода...
А определено е безочие и наглост да съдиш другите за собствените си грехове...наистина ли Брук е с толкова плитък мозък,че бързо забрави какви ги вършеше до скоро,че тръгнала да държи сметка на други?  

# 242
 ooooh! значи да обичаш някой до толкова че да го молиш да си дадете шанс отново е сметкаджийство хммм ами значи аз по - голяма сметкаджийка от Тейлър не знам . Че и Стефка е в това число само че с Ерик  newsm78

# 243
Честит ви парламент #2gunfire

# 244
А почна да налита на останалите Форестър,барем се залепи за някой...И успя ,де...с толкова деца ,дето им народи... 
Ето това ми привлече погледа и изпълни сърцето...  bouquet

# 245
  • Варна
парламентааааа!аааааааааааааа! #2gunfire #Cussing out

# 246
Абе красе започването на подливането беше от страна на Тейлър. Рич беше с Брук когато двете със Стефка ги разделиха. Много удобно прпускаш факти ми се струва.

# 247
Цитат
значи да обичаш някой до толкова че да го молиш да си дадете шанс отново е сметкаджийство хммм ами значи аз по - голяма сметкаджийка от Тейлър не знам . Че и Стефка е в това число само че с Ерик
Разликата е от небето до земята...Брук "греши" и се моли ...поне милион пъти...а Тейлър...само 2, като първия път пак Брук се опитваше да я измести!

Днес няма ли да има серия?  

# 248
Цитат
Рич беше с Брук ...
Рич не беше ли разделен с Брук тогава?
Нямам спомен Рич и Брук да са били щастливо женени,и Тейлър да се е навряла помежду им.../освен сега,при завръщането й/.Брук е тази,която не се съобразява ,че даден мъж е женен...за нея това не е от особено значение!

# 249
краси,спокойно,написа 10 мнения за 2 мин,че едно след друго ги подкара вече Joy
Чакай поне някой да напише нещо след твое мнение Joy

# 250
Тейлър греши постоянно от ГОДИНИ.
Демек може да е една грешка ама с ГОДИНИ. и през всичките тези години плюеше и махаше с пръст. Хулеше Брук и подкрепяша Стефка в обидите. Вместо да каже на мъжа си тя направи грешката на свекърва си и държа тайната с години ... Брук за коя грешка му се е молила на Рич ? Тя никога не му е изневерявала изключвам случая със леярната там го мислеша за мъртъв и даже щеше да се самоубие ако Ник не я беше спрял. Така че за каква молба говорим точно ?

# 251
Цитат
Рич беше с Брук ...
Рич не беше ли разделен с Брук тогава?
Нямам спомен Рич и Брук да са били щастливо женени,и Тейлър да се е навряла помежду им.../освен сега,при завръщането й/.Брук е тази,която не се съобразява ,че даден мъж е женен...за нея това не е от особено значение!
Ама ти сериозно си ги извърташ както си искаш? Някога някой да е спрял да й се меси в брака на БРУК? Някога някой да я е оставял на мира или да не е възкръсвала някоя бивша съпруга ?!
Заради Стефка Рич беше на кантар отново и Тейлър го излъга че Брук обича Гранд. А я ми кажи коя жена ще приеме пръстен който знае че е предназначен за друга и тя е само утешителната награда ?  newsm78 Че Тейлърицата и до там падна чак. пръстен ли беше рокля ли беше Лана ще помогне  тука.

# 252
  • Варна
никой ли не преразказа вчерашната серия?!моля напишете ми накратко какво стана!

# 253
Цитат
Така че за каква молба говорим точно ?
Колко пъти му се моли ли?
За писмото от Карълайн...За Торн...За Дикън,когато му казваше,шеще да се съдере от молби...за Ник и бебето,за което не знаеше от кого е ...а хилядите пъти ,когато е била "объркана" и " не е знаела " какво прави,като се жени за Торн,за Ерик...после все притичваше да се моли на Рич да й прости,само него обичала,били създадени един за друг,другите били ,защото той й обърнал гръб...
Ето и сега:Ако не е сметкаджийка,защо не си тръгне?Рич е женен,Ник-също,Ерик ...той не знае какво иска,освен малко секс...на никой в момента не е притрябвала!Да,ама не...тя ще се натиска ,докато й връзват...и сега ще моли Рич-ко да я прибере обратно..."защото ,виж Тейлър как те излъга ,любими,тя не те заслужава,вземи ме мен,Ар Джей е тъжен,плачи,не спи...аз съм за теб..."и прочие простотии,които ги говори всеки път и той бунака й се връзва на идиотизмите...   

# 254
  • София
Заради Стефка Рич беше на кантар отново и Тейлър го излъга че Брук обича Гранд. А я ми кажи коя жена ще приеме пръстен който знае че е предназначен за друга и тя е само утешителната награда ?  newsm78 Че Тейлърицата и до там падна чак. пръстен ли беше рокля ли беше Лана ще помогне  тука.

Даже не е бил на кантар, имаше подготвена рокля и пръстен за Брук, въобще не стоял въпроса дали да е едната или другата. Т прие и роклята и пръстена предназначен за друга жена, макар да знаеше, че са за Брук, лично Ридж и беше казал...но какво е самоуважнието и гордостта, пред така мечтаното предложение, нищо че си "втори избор"...

Изида, ти ли подкупи БНТ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт