Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 667
  • 437
  •   1
Отговори
# 135
Подкрепям мнението ти и аз. WomanitKa smile3508

С нетърпение чакам вестника и преписа  Praynig

# 136
Добре де, не ми отговаряш, а намесваш друга случка.
Но защо правим паралел между двете - има една съществена разлика - Ридж не знае за секса в Биг Беър, а това променя много начина, по който гледа на Тейлър. Не знаем как щеше да реагира, ако беше получил писмото или Тейлър му беше признала при връщането от Мароко, но може би събитията щяха да бъдат други...но няма как да разберем. Но е факт, че погрешната му представата за Тейлър влияе на избора му!
Докато при случая с леарната Ридж разбра, преживя го и продължи..с Брук - мисля че на това сега е модерно да се казва информиран избор  Laughing

Бях решила да не пиша повече, но не се стърпях, случката с писмото още веднъж показва,че Тейлър не е искала да скрие нещо от него, ако почнем да гадаем какво е щяло да стане, ако беше го прочел ще влезем в друг сериал. Не си спомням Брук нещо да е признала на някого за своите постъпки ей така без чужда намеса или да е притисната до стената , тя винаги отрича, дори на дъщеря си не каза за Ник, а той искаше да бъдат честни. Така че моля те , Лана, не изопачавай и ти нещата както казваш на Краси. А и не виждам защо да не се намесва Брук при положение, че тя участва наравно днес в серията с Тейлър. Освен това в случая използваме вашия похват за отделяне на вниманието от главната персона, както вие правихте за Брук, зарявахте глава или си слагахте превръзка на очите пред нейните прелюбодейски изцепки. Тогава не съм вземала отношение, но съм чела и съм била свидетел на всичките ви спорове и виждам ,че Джинджи  е била права   bouquet

# 137
  • София
Тогава не съм вземала отношение, но съм чела и съм била свидетел на всичките ви спорове и виждам ,че Джинджи  е била права   bouquet
Радвам се за теб!

Значи виждаш, че Тейлър е искала да каже, но не виждаш, че и Брук искаше да каже за леарната. Не виждам какво точно се случи след като Бриджит научи за ...за кое по-точно! Но отново изместваш темата - може да е искала, но Ридж не знае и това променя представата му за него, а това влияе на решенията му!
И понеже казваш, че Брук не признава без чужда намеса - Тейлър прави ли го?

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 13:35 от Lana

# 138
  • В средата на времето
Lana, много ти е свеж лимона Grinning..или портокала Thinking Laughing

Бе интересно как сме откланяли вниманието от Брук, като до сега все Брук и постъпките и бяха на фокус и все тя е обсъждана Crazy
Даже сега, когато има какво да се говори за Тейлър, пак Брук обсъждаме Tired

zorizori , крайно време ти е да си признаеш официално, че си от фенклуба на Тейлър Laughing...
[Освен това в случая използваме вашия похват за отделяне на вниманието

# 139
  • София

Бе интересно как сме откланяли вниманието от Брук, като до сега все Брук и постъпките и бяха на фокус и все тя е обсъждана Crazy

Хахахаха, портокал е...ама е кисел като лимон! Да не се отпускаме! Laughing
И на мен ми е интересно...щото все чувахме - като му дойде времето ще я коментираме Тейлър, ама ей на все Брук е в устата...само velislava беше на място днес!

# 140
  • Разпиляна във въображението
zorizori - Лана, ще ми обясниш ли постъпката на Брук да ходи и да разнася клюката нашир и надлъж. Ето жената , държаща на себе си сама ще си каже всичко. Това е разликата, иначе въобще няма какво да ги сравняваме двете разликата е от земята до луната

Лелеееее Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Брук сподели с приятел беее. Не е като да тръгне като Стефани по всички къщи и да раснася Naughty

Жената, която държи на себе си  Shocked ooooh! Whistling Naughty Уффф. Сама да си каже всичко Joy Joy Само защото Брук я хвана Peace

краси.мира - И няма начин "курвата от долината"  да държи сметка на една нормална жена какво прави!
И как нагло каза на Тейлър ,че е трябвало да се отдръпне и да остави те с Рич да й гледат децата...А защо тя не се отдръпна и не остави Тейлър да гледа Ар Джей?Егати,наглостта!
И за кой ли пореден път спекулира с тия деца...за нея са вече като разменна монета...начин да си осигурява мъже в живота!

Чета и не мога да повярвам ooooh! Абе жена ти четеш ли какво пишеш - Брук да остави детето си на Тейлър #Crazy

краси.мира - Тейлър не е безгрешна,но е Човек,за разлика от Брукасита...
Напротив мила, Тейлър досега се смяташе за безгрешна, докато Брук наистина е ПРОСТО ЧОВЕК

краси.мира - Ето за днешната:Брук беше гадна,зла,арогантна,отмъстителна ....а няма никакво право да се държи така,имайки предвид всички свои "грешки"!

Имаше пълното право да се държи така. Защото Тейлър вместо да се бори са "спечеления" брак, тя целува други мъже. А брукините грешки са изповядани и опростени.

# 141
Тогава не съм вземала отношение, но съм чела и съм била свидетел на всичките ви спорове и виждам ,че Джинджи  е била права   bouquet
Радвам се за теб!

Значи виждаш, че Тейлър е искала да каже, но не виждаш, че и Брук искаше да каже за леарната. Не виждам какво точно се случи след като Бриджит научи за ...за кое по-точно! Но отново изместваш темата - може да е искала, но Ридж не знае и това променя представата му за него, а това влияе на решенията му!
И понеже казваш, че Брук не признава без чужда намеса - Тейлър прави ли го?

Естествено,че не за леярната, а за новооткритите им отношения с Ник, ако не си спомняш, върни малко сериите назад, не беше толкова отдавна. Първо отрича,че имат нещо с Ник пък после търчи да му съобщава, че бил мъжа на живота й, но стига толкова за това, че отново ще бъда обвинена, че измествам темата, а всъщност тя каква е  newsm78

# 142

Хахахаха, портокал е...ама е кисел като лимон! Да не се отпускаме! Laughing
И на мен ми е интересно...щото все чувахме - като му дойде времето ще я коментираме Тейлър, ама ей на все Брук е в устата...само velislava беше на място днес!

Ние репетираме сега за бъдещите серии, че и там като знам какви ги върши вашта любимка  Mr. Green

# 143
  • София
...че измествам темата, а всъщност тя каква е  newsm78
За Тейлър и пожарникаря е темата! Simple Smile

А иначе ясно ми е, че не за леярната говориш... Да Брук не искаше да  казват на Бриджит, но накрая всичко каза Брук, нали? С чужда или не помощ, каза си!

И така - как Тейлър в такъв случай е по-различна от Брук, при положение, че и тя си казва под натиск, така да се каже, но с едни 20 и няколко години закъснение????

Имате нужда от репетиции наистина, че в бъдеще какви ги върши вашата любимка....о извинявай, ти не си от фенките на Тейлър, нали така беше  Wink

# 144
Не си спомням Брук нещо да е признала на някого за своите постъпки ей така без чужда намеса или да е притисната до стената

А беше ли оставена на мира поне за малко за да го направи или веднага й стъпваха на врата newsm78
Тейлър защо не си призна за Джеймс тогава. Не малко години минаха Thinking

Колкото до леярната преценете сами - Рич научи истината, прости и дори искаше да отгледа детето заедно с Брук като свое Whistling

# 145
Ухууу, пак сте се разписали.
Брук е изправена пред сериозна дилема наистина. Дали да издаде Тейлър или да мълчи. Ако направи първото, ще изглежда като отмъщение. Защото не приемамй оправданията, че не търпяла да лъжат Ридж. Айде сега... Ридж, както каза Дарла, е изключително самовлюбено същество, което мисли първо за себе си. На 50 години още слуша майка си за всичко. Така че тая преданост към него, която показва Брук, е някаква много измислена. Сега нещата ще излязат така, че тя вече не обича толкова Ридж, колкото иска Ар Джей и Хоуп да си живеят с него. newsm78
Интересна е реакцията на Стефка. Сега се разбра, че тя държи на никакви идеали. Тя просто си е наумила, че Тейлър е жената за Ридж и е готова да й прикрие всичките прегрешения, само за да си остане тя омъжена за него. Даже се чудя на начина, по който говори на Тейлър. Тя се опитва да й набие в мозъка, че е безгрешна, светица. Все едно й диктува каква да бъде, направо си я програмира. Whistling

# 146
  • В средата на времето
Все едно й диктува каква да бъде, направо си я програмира. Whistling

Зомбира я Joy..Стефка даже действа не толкова ЗА Тейлър, колкото ПРОТИВ Брук.. Grinning

# 147
Стефка даже действа не толкова ЗА Тейлър, колкото ПРОТИВ Брук.. Grinning

Че кога е било обратното newsm78

# 148
...че измествам темата, а всъщност тя каква е  newsm78
За Тейлър и пожарникаря е темата! Simple Smile

А иначе ясно ми е, че не за леярната говориш... Да Брук не искаше да  казват на Бриджит, но накрая всичко каза Брук, нали? С чужда или не помощ, каза си!

И така - как Тейлър в такъв случай е по-различна от Брук, при положение, че и тя си казва под натиск, така да се каже, но с едни 20 и няколко години закъснение????

Имате нужда от репетиции наистина, че в бъдеще какви ги върши вашата любимка....о извинявай, ти не си от фенките на Тейлър, нали така беше  Wink

Брук си каза, като беше хваната натясно от Бриджет, не отиде с ясната цел да й каже, напротив... До сега Брук не ми пречеше, мисля си даже, че всеки в този сериал заслужава съдбата си, на Брук тя е такава, цял живот да се стреми към Рич и накрая като я огрее да да се случи нещо и пак да ги раздели съдбата и тя отново започва да се бори и така докато свят светува . Сега като се върна назад си мисля, че Брук винаги е била една долна малка използвачка от долината и ако Стефани не беше против връзката й с Рич до сега да го беше разкарала и да си гледа живота, а ние сериал НЕ  Mr. Green, НО НЕ ТАКА СА ГО МИСЛИЛИ СЦЕНАРИСТИТЕ И ЖИВОТА НА БРУК ВИНАГИ И КРОИ НЯКАКВИ НОМЕРА, ТЯ ВСЕ ПРАВИ НЯКАКВИ ГРЕШКИ, ЗА ДА ИМА ТЕМА ТУК.
Лана, щом темата е за Тейлър и Хектор, кръстете я така... Аз от тук нататък ще слушам радио, защото знам какво ще последва  Joy

# 149
И какво се постигна като Брук си призна??? Като гледам нищо. Само Бриджит беше наранена, но сега тя отново е с Ник Peace

Общи условия

Активация на акаунт