Гоблени 59

• 61 778
  • 372
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета,много ми домъчня за вас !
Видях, че отново сте показали прекрасни работи и много от вас имат нови придобивки!
Аз по време на почивката започнах испанката и ето докъде я докарах :

На снимката ми изглежда, че го шиеш с полукръстчета, така ли е?
Поздравления за всичко показано до тук, страхотни, както винаги. Аз бавно, но славно напредвам с първия Дим, и още 4 започнати други, но това не ми пречи да мечтая за испанката, както и да продължавам да набелязвам за шиене. Само дето не знам кога ще е.

# 271

eli_nik,
добре дошла:)
Кое е това списание?

# 272
   Здравейте пак! Лични съобщения ми пуснаха Лилия Проданова, dianjeli3, Малко Сладко Коте и  анонимка, а в темата пепен поиска пеперудата. Това е и поредността им на получаване. Предлагам първия да получи желания гоблен, надявам се,че няма да има сърдити. Очаквам на лични адреса на Лилия Проданова за колибрито и на пепен за пеперудата. Лека вечер!

# 273
  • в една мансарда точно под звездите ..........
venipuh страхотно се получава! Готова комплектовка ли е? Тази испанка ми е в плановете, но не знам за кой живот!

eli_nik добре дошла си сред нас.  Hug

А ето и моите минита вече готови

# 274
Здравейте отново. Благодаря ви за посрещането. Много сте мили. Списанието се казва " Гоблени" . Издателите му са те зи които издават "Царица къщовница" , "Модели на една кука", "Вълшебна бримка". До момента имам девет броя. Не зная дали ще се справя със скенера, поне да ви покажа заглавна страница Embarassed. Все още не съм задобряла толкова. Просто исках да зная дали съм го изтървала, все още не съм шила нищо от него. Не е фатално и ако не го намеря, все пак може и по пощата да се поръчва. И това си е решение, нали.

# 275
  • София
Ели ник ето едно гобленче по схема от това списание
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=1297&g2_imageViewsIndex=1
А и да ви погледна вече с изрисуваните си очи/на снимката са повечко ама те не са шити/
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=1594

# 276
eli_nik-Добре дошла при нас !
Anna Stefanova-с цели кръстчета е и е много лесен,само дето сега съм болна и изобщо не ми е до шиене.
 Дуданка-сама си го комплектовах и ми излезе 20лв

# 277
eli_nik, аз си го купих списанието преди няколко месеца, вероятно е било през април, защото на него пише 9 април като дата на излизане. Ако желаеш, мога да ти го сканирам, но ще ми отнеме известно време. Според мен не си струва парите и главоболията с плащането, защото всичките схеми от тази брой съм ги виждала в интернет, сканирани от руски списания.

# 278
Ghibli, през април купих девети брой на списанието. Благодаря за предложението да го сканираш, но няма нужда, не искам да те ангажирам, а и ако говорим за един и същи брой, вече го имам. Днес моя близка ми каза за руски сайт за схеми и вече въобще няма да се занимавам да следя въпросното списание. Сега започвам да пиша тук и не зная дали някой шие нещо от този сайт- igolki.net , просто нямах време да изчета всичко. А и имам започнати гоблени и скоро май няма да започвам други. Само се чудя кой да извадя- "Зимата с параклиса", "Мадоната на Мурильо" или един на Милена стил с една воденица/ на който нещо не харесах цветовете/- ама как ли се казваше newsm78
И както се чудя направо отивам да измъкна Мадоната от кутията и утре да я започвам. Че и една покривка с рози съм запланувала да довърша, от години стои, а само едни листа имам да бродирам.
Нещо си бях поизоставила напоследък ръкоделията, но въобще нямах време за тях. Сега май ще имам повечко свободно време и ще го оползотворявам в бродиране.
А като се науча и да сканирам и да прикачам снимки, ще ви покажа какво шия. Ще търся някой да ме научи, че досега не ми се беше налагало да прикачам така изображения.

# 279
ina., hahaha ....важното е, че ги харесват децата! ....може да поискат и да спят с тях ! Joy .... или да им ги зашиеш за блузките Joy .... (моят палавник без картинка на блузката не излиза   Naughty ) ....
eli_nik  добре дошла! Аз си купувам това списание. Както е казала и Ghibli списанието е излязло на 9 април (10-ти бр.) Съдържа : 1.Дряновският манастир  2.Господар на планината (елен)   3.Бели лилии ( правен по картина на Моне - но на мен никак не ми допада точно тази разработка  Confused )  4.Голо тяло-Модел2  (в ахроматични цветове)   5.Възглавничка "Леопард"   6.Ириси   7.Неразделни приятели (момиче с куче и книга Wink )    8.Дъждовна парижка вечер (аз, лично, само този харесах и бих ушила) .... Ако имаш цифров апарат, също можеш да качваш снимки (на първа страничка от темата ни има няколко линка дадени за тази цел) - смъкваш ги на компа,качваш ги в нета и после слагаш линкчето тук  Peace
Дуданка , браво ! Много са сладурски!  Peace
Лилия ПродановаShocked ....красиви очи! .... и двата чифта ! Peace

# 280
  • Пловдив
Добро утро, момичета  Joy Joy

eli_nik,  добре дошла и относно иглоки - това е сайт на който се качва снимка и се минава през програма за гоблени, рускините му казват, прогон, на български - незнам. Недей пробва с гоблен от там - особенно по-голям, защото има и ограничение и нямам идея какво ще се получи. Виждала съм две минита шити от иглоки, но момичето в процеса на шиене е сменяла и дооправяла. Дано съм била полезна  Wink, а ако искаш нещо конкретно или не съвсем - все ще го открием.
Слънчев ден на всички!!!!!!!!!

# 281

Добро утро момичета
Дуданка -Минитата са много сладки.
Лилия Проданова -Голяма красота !
venipuh -Бъзро напредваш
Сега отивам на работа но утре в почивния ми ден цяял ден ще шия
Лек ден

# 282
  • Плевен
Добро утро!

Благодаря много на Ант  bouquetНикой не ми отговори на идейката за подаряване на  останали схеми и конци от ушити вече гоблени/която всъшност бе продиктувана от предложението на Ант/  newsm78На никой ли не му трябва моята африканска глава  Cry Thinking Ама занапред ще има и други -"Европейсото бистро" и др. да не ги изброявам  Mr. Green[/b]
Момичета още веднъж питам-коя от вас имаше доста схеми на "Ягодов сладкиш"/не е рецепта Laughing/ Praynig  bouquet

# 283
Здравейте, отностно сайта иголки като го разледах  там не видях различни бодове в ключа, което ме навежда на мисълта че няма да са сполучливи....точно раглеждах hibiscus duo. A Dim. в това им е очарованието -поне на мен.

# 284
Момичета още веднъж питам-коя от вас имаше доста схеми на "Ягодов сладкиш"/не е рецепта Laughing/ Praynig  bouquet

http://picasaweb.google.ru/claudiabrioscina/CUCINA#
http://picasaweb.google.ru/claudiabrioscina/FRUTTAEVERDURA#

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 10:21 от anonimka

Общи условия

Активация на акаунт