103- та Лятно- Ваканционна в USA

• 16 070
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Анет, дано минава бързо, каквото и да е...   И на мене ми хареса сайта за лънч кънтейнърите. Аз засега поне лънч не приготвям, и едва с вечерите се справяме,  но като стигнем до киндъргартън няма начин. (Въпреки че напоследък са станали по-внимателни какво сервират в училищата.)  Ако някой знае сайт където доставят това, което се слага в тия боксес, здравословно и прясно, веднага бих се абонирала, каквото и да струва...

# 76
Джако починал?!? Чули ли сте нещо, сега научавам, дано да не е вярно  Sad ...

Изглежда е вярно  Cry ...да почива в мир  Flowers Rose
http://news.asiaone.com/News/Latest%2BNews/Showbiz/Story/A1Story … 90626-150975.html

# 77
Кларет не се притеснявай...не си единствената, която се чувства така с годинките.... Laughingто и аз съм ти набор и ми се струва, че онзи ден беше като се мотаехме с приятлки безгрижно,а ето че си излетя вренето и съм омъжена от 3 години и мисля за къща и деца.... Rolling Eyesа как се шокирах приятелката ми от детинство като каза, че е бременна преди няколко месеца... Shockedходех като ударена с мокър парцал 3 дни докато свикна с мисълта.... Blushа мъж ми се чудеше защо... Grinningхаххаха

By the way i az da pitam za tui deductible, 4e ne6to ne go razbiram...аз го рабирам така - ако си избера инс. например $500 вноска на месец, $ 20 co-pay и $2000 deductible- като отида на лекар и ако сметката ми е $600 си ги плащам аз докато стигнат до $2000 и после ли ги поема инс.?
Моля ви кажете правилно ли си мисля или нещо не съм разбрала? Thinking

# 78
Аз пък чух, че една актриса починала- Фара Фосет, ама не Джако...? newsm78

edit: Еее жалко аз го харесвах много....като певец !!! Sad

# 79
Клер, вярно е. Майкъл Джексън почина днес, на 50 години.
Не е дишал вече когато са го закарали в UCLA Medical Center.
CNN твърди, че все още е в кома.  newsm78 Май само те обаче...

Farrah Fawcett също почина днес, на 62 години. Карцином на ануса.

# 80
Уфф много мразя такива лоши новини, а напоследък са все повече.... Sadмежду другото 4etohte ли в бг новините за изказването на Ахмед Доган в едно село: нещо от рода беше- депутатите не решават нищо в тази държава-властта е в мои ръце.Аз разпределям парите....голям бум е това днес....

# 81
изказването на Ахмед Доган в едно село: нещо от рода беше- депутатите не решават нищо в тази държава-властта е в мои ръце.Аз разпределям парите....голям бум е това днес....

Български новини не чета от 5 месеца. Мъжът ми се информира за важните неща, но това го е пропуснал. Имаш ли линк?

# 82
# 83
Лени, аз и на Ибей ще я сложа гифт картата, имам и още едно място,но рекох, ако някой иска тук първо.Мерси.
---------------

Мъжа ми току що ми каза за Майкъл Джексън. Жалко и за него и за Сара Фосет.

13 г е по близо за мен да е 1/3 от живота ми, радвайте се по-младите Simple Smile

# 84
  • usa
много пишете  Thinking... от както си имаме братовчедка на гости и на всичко отгоре работя пак редвона работна седмица, не мога да ви насмогвам.

4etohte ли в бг новините за изказването на Ахмед Доган в едно село: нещо от рода беше- депутатите не решават нищо в тази държава-властта е в мои ръце.Аз разпределям парите....голям бум е това днес....

че той това минат се, неминат избори и го споделя. още ли има някой да му се впечатлява?

бенс, аз си мисля, че е по-добре така като периодично `лелята` се срещата с aj. той ще я познава, от изцепките и в един момент ще започне да разбира колко е несериозна и безотговорна и напълно е възможно да започне сам да отказва да се среща с нея. детското сърце не се печели с татуиране на името... а ако не я познава, нищо чудно да започне да я идеализира и в един момент да застрада за нея, да започне да я търси и други такива тийн изпълнения... за теб е трудно, но за него е по-добре  Hug.

# 85
  • Чикаго / София
Жалко за Джако, и аз го харесвах!
Ех, и Фара Фосет!

Поклон пред паметта им! Flowers Rose Flowers Rose

Ние ходенето до Ниагара го отложихме за догодина евентуално. Но иначе ето какво намерих като място за разглеждане от Американската страна. Не знам доколко е интересно, нямам преки впечатления.
https://oldfortniagara.org/

Анет, дано Стефан бързо оздравява.

Честит Рожден Ден на Гергана! Да е здрава и щастлива! hbday baloni

ianajar, зъбките могат дъъъълго време да се виждат бели, все едно а-ха-а-ха ще пробият, но да си стоят така. При Дени това беше една година. Първото й зъбче й изби няколко дни преди 1вия й РД.

# 86

By the wayи аз да питам за туй deductible, че нещо не го разбирам...аз го рабирам така - ако си избера инс. например $500 вноска на месец, $ 20 co-pay и $2000 deductible- като отида на лекар и ако сметката ми е $600 си ги плащам аз докато стигнат до $2000 и после ли ги поема инс.?

аз пак да си питам, че с тия смъртни новини ми се загуби поста.. Blush

# 87
Еххх какъв лош ден  Cry
Момичета вие не знаете но Джако беше голяма част от живота ми,в ранните ми 20 години успях да обиколя Европа да присъствам на няколко негови концерта.Покрай него научих английски и научих хуманитарност. Имах също огромната чест да го срещна на живо и да се снимам със него .Да почива в мир  Flowers Rose

# 88
  • usa
в какво слагате обяд за децата за у-ще?сега научих за бенто система,жива да не бях казваше баба ми Laughing хубави идеи има,чак и по майл изпращат менюта,толкоз са ми писнали тия обеди всеки ден че ззззззз..все се сещам за сем.мейзга и дето ядяха хапчета
http://www.laptoplunches.com/

аз на албена точно такъв тип обяди давам, без лаптопа обаче Simple Smile. в една малка кутийка бри, в друга малка кутийка - месце, в трета - плодчета, в четвърта - гранола, добавям йогъртче и готово. друг път турям чушка или морковчета и други в такъв дух. много бях доволна когато имаха гореща вода в стола, тогава пращах сухи супи и пакетче чай и се отчитах с топъл обяд, обаче решиха, че горещата вода е опасна за мидъл скул ученици и я спряха  Close... та сега го карам на малки кутийки.

Clairette, депресиращо е до един момент. после започваш да си мислиш `хм, 30 са новите 18, млада съм значи още`, `новите 20 са 35-те, йей! млада съм още!, ` сега да си на 40 е като да си 21 през 80-те! всъщност не съм стара, а съм свежа...` и прочие в такъв дух  Flutter.

vanhorn, честита рожденичка! да ви радва много и да е винаги усмихната! весел празник Party!

# 89
By the wayи аз да питам за туй deductible, че нещо не го разбирам...аз го рабирам така - ако си избера инс. например $500 вноска на месец, $ 20 co-pay и $2000 deductible- като отида на лекар и ако сметката ми е $600 си ги плащам аз докато стигнат до $2000 и после ли ги поема инс.?

Общо взето така е, да. Изключения (в моята застраховка) са preventive care като цитонамазка или мамограм, които не са събджект на дедъктибъла и за тях ти плащаш само копей независимо дали си стигнала дедъктибъла или не.

Общи условия

Активация на акаунт