103- та Лятно- Ваканционна в USA

• 16 067
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
ЧРД Сипируми   bouquet . Да си жива, здрава, весела, засмяна. Всичко по-по-най- хубаво ти пожелавам, а специалната мисия да завърши с вълшебен резултат  Heart Eyes

# 211
Руми, да си жива и здрава и нека щастието и късмета са винаги с теб

# 212
ЧРД, сипируми!

Gift  party023 newsm67

# 213
  • WA, USA
Благодаря ви момичета! Минах вече в групата на 30те Laughing ама пък ми е едно хубаво и хич не се чувствам остаряла.

# 214
sipirumi  newsm59желая ти много здраве, щастие, лека бременност и здраво пухкаво бебче на финала.

Бубка как сте? Какво каза доктора?

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 21:24 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 215
Честит рожден ден sipirumi ,пожелавам ти много, много здраве,късмет,любов, семейно щастие и усмивки на празника....  bouquet  nbirthday  party023  Gift  bigdance2

# 216
  • Чикаго / София
ЧРД Руми! Да си здрава, обичана и много щастлива!  bouquet

# 217
  • Boston, MA
Честито на патерица, Руми! Да си жива и здрава, най-хубавият подарък вече е на път!

Дани вчера се събуди като нов, без температура, нищо. Лекарите бяха шашнати, никаква инфекция не бяха открили... странна работа.

Аз се настройвам за празници и избори, имам добро предчувствие!

# 218
Happy 4th of July! Simple Smile

Честит рожден ден на патерици, sipirumi!   bouquet Бъди здрава и усмихната.  Wink

Да гласувате утре!  Peace

Аз ли калпаво търся или тук няма салицилов и ментолов спиртConfused Като тези, които се продават във всяка аптека в България.
Намерих някакви памучни тампони със салицилова киселина за акне, но не ми вършат работа, защото не ми трябва за акне. Благодарна съм за всякакви идеи.

# 219
Аз ли калпаво търся или тук няма салицилов и ментолов спиртConfused Като тези, които се продават във всяка аптека в България.
Намерих някакви памучни тампони със салицилова киселина за акне, но не ми вършат работа, защото не ми трябва за акне. Благодарна съм за всякакви идеи.

Може би в руски магазин, он или офлайн? Свеки там купува камфоров.

Руми, със закъснение, да си жива и здрава!!!

Вчера гледахме хубави фойерверки и след това чакахме 1 час, за да си тръгнем.  Confused Днес тотално се скапах по баирите на един парк, видяхме две сърни на пет метра от нас! Сега слагаме месцето на грила. Честит празник на всички.

# 220
Хиър, мерси за подсещането. Ще проверя.  Simple Smile
Камфоров между другото има почти навсякъде - оф и онлайн. Предлагаха ми го вместо ментолов и салицилов.  ooooh!

# 221
Руми, 4естит рожден ден със закъснение! Да си здрава и успешен финал  Wink

4естит 4-ти Юли, на който празнува!

Ние преди малко се върнахме от ужасно каръшки трип  до Падре Айлънд.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 02:54 от benson10

# 222
Руми ЧРД на патерица   bouquet Здраве и щастие ...

И аз да почерпя виртуално ...от днес и аз съм в групата на 30 - те  Simple Smile

# 223
Priako vkliuchvane ot opashkata pred konsulstvoto v NYC.

Okolo 60 choveka chakame, vyrvi mnogo bavno. Masovo se praktikuva pazene na miasto na opashkata za rodnini do 9 koliano I priyateli.

# 224
Честити празници на всички, които празнуват! Рождени, именни дни, национални и т.н .Simple Smile
Ние се прибрахме преди малко от Бостън, бяхме 4 дена там и направо нямам търпение да си почина от пътя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт