103- та Лятно- Ваканционна в USA

• 16 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Рая, тъкмо се сетих, 4е днес ти е РД и влизам да ти 4еститя, а ти си изпреварила с по4ерпката Simple Smile.
4ЕСТИТ 30-ти РОЖДЕН ДЕН!Пожелавам ти много здраве, любов и успешно преместване в къщата скоро!  bouquet  Hug

# 226
  • WA, USA
Благодаря на всички! Рая много здраве и щастие, добре дошла в нашата група.
Ние гласувахме, много културно и бързо беше изобщо не чакахме, но и тук няма много българи.

# 227
Рая, честит рожден ден! Все така да ти е сладко и красиво и на другите около теб.   bouquet Бъди здрава и усмихната.  Hug

Хиър, аз в 1ч също бях на опашката. В 1:30 гласувах. Час и 20 мин чакахме. Мисля, че хората бяха повече, поне 100-ина на опашката.
Припознах една жена за Блажка и ходих да я питам дали не е тя, но не беше.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 00:14 от Кюбит

# 228
  • Чикаго / София
Рая, Честит 30ти Рожден Ден!

Бъди много здрава, обичана и щастлива. Навлизаш в прекрасна възраст!

И ние гласувахме. Тук се чакаше около 10тина минути.

# 229
Cubbit, bili sme po edno I syshto vreme, mozhehme da se zapoznaem.

# 230
Рая честит юбилей   bouquet

Бенси, тамън влизам да те питам дали гледахте снощи фойерверките в Остин ( защото ние ги гледахме  Grinning), но вие явно сте били извън града. Разкажи за Саут Падре, защо не ви хареса?

Даже в нашата избирателна секция имаше навалица. Хубаво е, че хората гласуват, ама резултатът е  ooooh!

# 231
Clairette, аз съм сравнително доволна от резултатите. Имам предвид, че очаквах много, много по-лошо да е. Слушаме пресконференциите в момента. Както винаги - голямо шоу са.
По последни данни 57% избирателна активност. Много добре.

Хиър, жалко че сме се разминали. Но пък може нарочно да се запознаем някой път.

# 232
  • У дома
Рая, честито още веднъж!!!!

Как ви беше уикенда, момичета? Аз до гласуване не стигнах, след тежко парти руско-американско мога само да реанимирам. Дойдох в Америка, за да заобичам руснаците още повече... много готини хора, многооооо

# 233
рая, честит юбилей! много късмет и любов   bouquet

гледах пресконференциите, този фалшив брандо не мога да се насиля да го харесам, хеле пък за премиер Stop

# 234
Хиър, жалко че сме се разминали. Но пък може нарочно да се запознаем някой път.

С радост!

Рая, честит ти ден!   bouquet

Борисов не ми го хвалете..  Sick

# 235
И аз не съм фен на бат' Б., но предпочитам по-малкото зло...  Whistling

Хиър, когато кажеш. Аз всеки ден ма'ам крачоли в Манхатън.

# 236
Не съм сигурна че КауБойко+Костов е по-малкото зло  Rolling Eyes . Много късопаметен народ сме..яд ме е много Confused ...не, че не беше ясно  Tired

# 237
Не съм сигурна че КауБойко+Костов е по-малкото зло  Rolling Eyes . Много късопаметен народ сме..яд ме е много Confused ...не, че не беше ясно  Tired

това беше моята при4ина да не гласувам, нито един не ми вдъхва доверие и от 89-та въртим само разни бивши комуняги и корумпирани особи, за това няма промяна и няма да има скоро...ли4но мнение, де Peace

Клерет4е, Падрето има хубав кадифен пясък, водата топла...каръщината от типа забравихме криб на детето, $100 хотел по-гнусен от бг хижа, фотоапарата се с4упи  и още 199 подобни. Фойерверките не ги гледахме в Остин, а някъде около Корпус Кристи на 3-ти, но детето беше супер уплашено и пропуснахме тези при нас, ина4е се бяхме прибрали преди да запо4нат.
Аз гледах по ТВ тези на НЙ и пак съжалих, 4е не живеем там Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 17:28 от benson10

# 238
Така е Бенсън, всичките са маскари мамка му  Confused .

За Саут Падре, ние се бяхме наточили да ходим там на меден месец ( седмица по-точно ), но в последствие на мен ми хрумна гениалната идея да изчакаме да ми станат документите и да ходим в Мексико зимата.
Иначе вчера в последния момент решихме да ходим на Остин ( аз не бях ходила), даже минахме няколко пъти покрай ИКЕА и се сетих, че ти беше казала, че някъде наоколо живеете. Зарята не беше кой знае какво, имаше над 100 000 човека...такова стълпотворение не бях виждала  Shocked .

Отново за изборите- шокирах се от следното- при почти 70% обработени протоколи от чужбина, около 83% от целия чужбински вот е за ДПС  ooooh! . Дали не е по-добре наистина да ни лишат от право на глас, за да се спре тази идиотия  Close ....

# 239
Писах, писах, па изтрих.  Crazy

Не искам да си нарушавам принципа да не пиша за политика в тоя форум, но Клер, моля сподели какво имаш предвид. Не съм сигурна, че те разбирам.

Не съм сигурна че КауБойко+Костов е по-малкото зло  Rolling Eyes . Много късопаметен народ сме..яд ме е много Confused ...не, че не беше ясно  Tired

Не мисля, че има по-малко зло от Б+К в момента.
К. ми е безкрайно неприятен като личност, но не мога да отрека, че за последните 20 години негото правителство е това, което постигна най-много за управлението си.
Б. ме е срам и яд да го слушам как говори като селянин. Дано го поизчеткат малко и дано да си слуша съветниците и да не се излага толкова.

Но Меди Д. и Сергей Дмитриевич са ми още по-противни. Ще спестя причините. Нова коалиция между ДПС и БСП са, мое мнение, възможно най-голямото зло, което можеше да се случи на България на тези избори. Единственото комунистическо правителство след 89-та, което си завърши мандата е Сергеевото, но честно казано, имаше няколко толкова инфарктни моменти по време на това управление, че вече виждах държавата изключена от Европейския съюз и т.н. На косъм се разминахме.
Но народа избира управниците си, народа си тегли от тях.

РЗС нямат политическа програма. Те има само антикорупционна такава.
Атака са способни на геноцид, ако главното им искане не се изпълни. Турция да се извини на България. Турция на Армения не се извини, та на нас ли... И какво ще стане - Сърбия и Косово ще повтаряме.

Отбоя от гласуване лично за мен не е решение за избягване на злото. Недадения глас се разпределя между партиите и т.н... Да не се обяснявам, знаете какво се случва.

Уж нямаше да пиша...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт