1. Аз предпочитам играчките да не се скубят
Надя се забавлява най-много с дистанционни, телефони, щипки за пране, капачките от пюретата, шишенцето с капките, химикали, метални лъжички, слънчевите ми очила...Навън - пластмасов телефон от 1лв (специално заради една песничка от него)
2. ТВ гледа от 3месечна
Обича Енимал Планет и всяко предаване с животни, а от три дни имитира мечка 
3.Гушкане, само ако хленчи и то пак докато се усети, че е гушната
Тази сутрин гушках едно пате и Надя май изревнува, защото дойде и се гушна на неговото място
само за 10-тина секунди, но все пак...4.Май всичко вече съм въвела
Обаче нямаме цяло хранене с твърда храна, напоследък пак сме на вълна сукане.5.Откакто се влюби в котки, ги познава и на ТВ и на живо, дори само ако чуе да се говори за котки (писета) и веднага почва да издава специфичното ТСССССССсссссс..... (използва го само за котки) Наскоро започна да ръмжи като мечка, после видя по ТВ една такава ръмжаща и застина
После като я питам как прави мечката, почва да ръмжи в отговор 
Научи се и да маха с ръчичка за чао, но само когато се разделяме с някого т.е. съзнава, кога да го използва. Обаче със "здрасти" още не можем да се справим.
6.Ами аз така или иначе има неща, които не позволявам: Да бърка в саксията, да ближе пода, да пипа коша, но пък не на всичко казвам НЕ
Не виждам проблем да си лапа играчките (пък и няма зъби още), нито ми е проблем, че ще смени каналите с дистанционното или ще събаря дисковете (в кутийки са) от шкафчето... Дори се дразня кат чувам майка ми постоянно да казва: НЕ! НЕ ПИПАЙ ТУК! НЕ ХОДИ ТАМ! НЕ ПИПАЙ ТОВА! И това за дистанционно, ключове, вестници и т.н. Ами, че то детето ако можеше да чете книга, щеше да седне и да чете..... а до тогава какво да прави?! Смятам, че трябва да има някаква свобода, да открива света сама и в същото време да знае къде не се пипа (реагира винаги, когато с по-строг тон й кажа Не, махни се от там, остави това! - обръща се и продължава на друга страна)

ПП. МерсиМ за поздравите

И също така ако съм пуснала музикален канал разпознава любими песни. Много е смешен - само като чуе някоя песен, която му харесва и веднага се изправя на кошарата и се заглежда в телевизора. 

- имах малко технически проблеми- нали ви казах за компютъра- сега съм приспала малката а аз ръчкам и свалям харддиска- да го нося- дано успеят да ми спасят информацията- преинсталирах всичко два пъти и --нищо. Та затова се забавиха нещата- исках да публикувам още неща в сайта, и ще се опитам довечера, ако спасим файловете- ако не ще ги пиша наново.
Благодаря ви за комплиментите за прическата ми, чувствам се добре вече
рядко е хапвала повече от няколко лъжици, с бисквитки вътре, сега следобед ще се опитам да го предложа за след. закуска - кисело мляко+бисквити+плод, пък да видим... сирене съм давала 2 пъти - не успях да намеря на Маджаров и й предложих на Боженци, изкиснато. Въпрос - вие изкисвате ли сиренцето?

Утре ще ходя пак да проверявам.Тия така са ми опънали нервите,че себе си не мога да търпя вече 
, щото хапе предимно в просъница, а при нас нали сънят е кът и светая светих...