И ние сме будни от 4.00,ама досега го държах на терасата дано да позаспи

, много ме кефеше, въпреки чене съм слушала всичките му песни, но той е легенда.

Мир на праха им!!!
Досега от всичките ни уговорки единия път бяхме само двете с Дидочка, а втория само с essivessela! Хайде момичета, малко по-сериозно, давайте да се организираме! 

много съм горда от себе си.
истината е че никога не съм му била фенка ,но ми е едски ттъжно за този велик творец. и въпреки всиките си странности и скандали последно време с неговата смърт се слага край на една цяла епоха в музиката ако мога така да се изразя Тъжно е

Ще отсъствам в следващите няколко дни и няма да имам нет, но като се върна се надявам да сме станали вече тежка артилерия
КАто се разтропахме се поразбуди слава богу 
Трябва да се сещам по-често твоите думи, защото някой път взема да чистя и бебо се размрънка, а аз чак се раздразня. Срам!
Ще отсъствам в следващите няколко дни и няма да имам нет, но като се върна се надявам да сме станали вече тежка артилерия 
Ще звънна на Фелинка и ще ви видя къде сте!
нека почива в мир. Като дете израснах с неговите песни и сега ми стана някак носталгично.
Биха ни втората противохепатитна ваксина, малкия ревна колкото му се чуе гласа , но после си зацока бибата и заспа блажено 

и бира...