СладоледеноРУСЕнска прохлада в ужасните жеги...

• 21 897
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
 nbirthday  uraвесел празник,Сонка!Жив и здрав да ти е племенника!

# 166
Мерси момичета   bouquet Той е с гнойна ангина,а от тая вечер и май с шарка  Tired и малко се отлага празненството.Ама той все пак питал къде му била тортата  Laughing

# 167
 newsm59здравейте искам да попитам каде се намира сладкарница йовис моята беболина става на годинка на 22 07 и искаме торта то йовис мерси предварително п с нова съм в форума и не знам каде точно да пиша

# 168
Привет, Йовис е бившата "Златните рибки", баш на площада, срещу съда. Има и още една, срещу 3-та поликлиника. Тя е по-мъничка. Тези знам аз...
Успех!  Hug

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 15:51 от Byni

# 169
  • Русе
Има е едно магазинче на Йовис във Възраждане - по Плиска.
Там също може да се поръча торта от каталога им

# 170
Йовис има и до трета поликлиника.

# 171
Мен ако питаш изобщо не си поръчвай торта от "Йовис", на "Мариела- Сони" са къде къде по- хубави (и вкусни най- важното) пък и са по- евтини, и на "Ружана" са вкусни, но за мен там тортите са като на "Мариела- Сони", но доста по- скъпички! Това е моето мнение, обиколи малко сладкарниците и ще се ориентираш...  Flutter

# 172
Мен ако питаш изобщо не си поръчвай торта от "Йовис", на "Мариела- Сони" са къде къде по- хубави (и вкусни най- важното) пък и са по- евтини, и на "Ружана" са вкусни, но за мен там тортите са като на "Мариела- Сони", но доста по- скъпички! Това е моето мнение, обиколи малко сладкарниците и ще се ориентираш...  Flutter
Аз не съм на същото мнение преди месец си поръчах торта от Йовис беше страхотна по нищо не отстъпваше на тези от изброените сладкарници на които до скоро бях фен но се разочаровах доста.

# 173
И аз бях "фен" на "Йовис" до скоро, защото сладкарницата е до нас, но след последната торта (миналата година за РД на мъжа ми)- "Гараш", направо се разочаровах ужасно! Беше твърда, блатовете баха меко казано "дървени" и вместо уникалния крем "Гараш" бяха наплескали шоколадова сметана между тях, отгоре имаше обикновена шоколадова заливка и нищо друго! ooooh! Поръчах си за Коледа същата торта от "Мариела- Сони" беше страхотна, както трябва да бъде и беше с 4-5 лв по- евтина  #Crazy !!!

# 174
ако искаш наистина добра торта,пикадили и сладкарницата в дунав правят наистина уникални торти.скъпички са,но си заслужават всяко парче Peace

# 175
И аз съм за торта от Пикадили. Особено имат една еклерова - няма друга такава вкусотия  Peace Около 40 лева ми излязоха 12 парчета мисля.

# 176
  • Русе
Да кажа и аз за тортите...Ако искате ХУБАВА и евтина торта препоръчвам сладкарницата на ул Николаевска,в близост до спирка Чайка,посока Старата поща.Много често вземам от тях торти,плодовата им е уникално вкусна,като домашно приготвена-ароматна,сочна,с крем между блатовете,много плодове и съвсем малко сметана за украса.Цената е 19лв....(само да предупредите да е с ванилов блат)
Правят детски торти,с картинки и украса,а основата може да е по избор.Еклеровата им торта също е много вкусна.
За Р.Д. на синът ми поръчах едната торта там,а другата за детското парти ми я направиха в Златните Рибки-беше много красива,но не толкова лека и вкусна.

# 177
Да кажа и аз за тортите...Ако искате ХУБАВА и евтина торта препоръчвам сладкарницата на ул Николаевска,в близост до спирка Чайка,посока Старата поща.
За т.нар. топли закуски ли говориш.  Wink И за съм вземала, но пачета торти или пасти за вкъщи.  Hug Много са вкусни, наистина.  Peace

# 178
моя мъж беше поръчал торта за моя рожден ден от някаква сладкарница около Русенски университет (не говоря за Средец) беше НЕВЕРОЯТНА с едни цветя отгоре и страшно вкусна, ще го питам да ми обясни точно къде е ако някой се интересува...ааа и цената беше направо смешна.... Peace

# 179
  • Русе
За т.нар. топли закуски ли говориш.  Wink И за съм вземала, но пачета торти или пасти за вкъщи.  Hug Много са вкусни, наистина.  Peace
Да,продават и закуски Peace

Общи условия

Активация на акаунт