Арабско име- моля за идеи

• 129 766
  • 440
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Бе то има, ама докато се сетя, че е عبد الباسط само за басети си мислех  Laughing Просто на български ми идва странно написано.  Peace

# 167
Бе то има, ама докато се сетя, че е عبد الباسط само за басети си мислех  Laughing Просто на български ми идва странно написано.  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да ти кажа ,не си само ти  bowuu и аз понякога така. ooooh!

# 168
Много хубави имена срещнах! Някой може ли да ми каже името Аниса дали е арабско и съответно, какво означава? Благодаря ви!

# 169
Арабско е,означава тази ,която премахва самотата и общуването с която е удоволствие.

# 170
Благодаря ти Уго Чавес!  bouquet
Много нежно име и определено ще ми е фаворит за в бъдеще.  Heart Eyes

# 171
Сами,Ясмин,Ясмина...

# 172
Мъжки имена фаворити-Амир/означава принц/,Карим,Джамал/Красив/,Ганем/триумфиращ/,Када/Пълководец,водач на мъжете/
Женски имена фаворити-Селма/Мира,Мирослава-нещо такова е на български/,Самира,Амира,Амар,Ясмина,Джамила,Хафида,Фатима

# 173
Аниса много красиво име.

# 174
# 175
Едно приятелско арабско семейство с имена:
майка  Фатима
бащата Махер
децата Лоранс, Яман и Мехмед

# 176
Едно приятелско арабско семейство с имена:
майка  Фатима
бащата Махер
децата Лоранс, Яман и Мехмед

Лоранс не е арабско име. Мехмед е турско произношение на арабското име Мохаммад.  Peace

# 177
Хадиджа  Peace
Била е първата съпруга на прородка Мохамед. На мен лично името много ми харесва.

# 178
Шехеразада, Лейла, Раниа, Фатима, Сорайа, Надиа, Амели.
Без първите 2, които са ясни, другите ги знам от истински араби - пояснявам, в случай, че будят съмнение, както са будили у мен Simple Smile
Предполагам, че се търси нещо, което и бг-родата може да произнесе Wink
---
Впрочем, така и не разбрах със сигурност за момче или за момиче, та ще добавя и едно за цвят за мъжко: Амар.

# 179
  • бургас
метин

Общи условия

Активация на акаунт