Отговори
# 45
Здравейте и от нас HugАз днес се причислявам към не спалите мами Sadтакова нещо не беше било Rolling Eyesв 3.00 се събуди бебко,накърмих го малко и се унесе блажено..и точно тогава баща му започна да хърка,какво хъркане какво чудо  #Crazyбебко се събуди и така аз и малкият си правихме компания до 6.00.На мъжа ми този път ще му се размине с кавгата защото днес има много важен ангажимент на работа..ама след това ще му мрънкам #Cussing out
Сега ако бебо заспи...лягам и аз Laughing
ЗА СРЕЩАТА.....аз като най ентусиазирана...съм за който вариант кажете...е да не е мизерия,но ми се иска да сме в един хотел по весело ще е  PeaceМартеничка и Фокси са дали много добри хотели.....ами да се спираме на Арбанаси,,или не newsm78
Нямам търпение да дойде баба ми на гости...ей много си я обичам тази жена....дори повече от майка ми Embarassed

# 46
  • sofia
momicheta probvaite tova za revlivi bebete,pri nas vurshi chudesa,napravo gubi uma i duma. Joyhttp://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

# 47
Мечоланка,благодаря ти за инфото за тази палатка Hug Hug Hugама как може такива цени Shockedтук струва 25 евро..а в България 150 не е истина.
Доре,ако се сетиш от къде са дрънкалките...напиши ми моля те  Hug
Аз ей така докато Ивко спи  сладко се по рових из форумите..ама то много национални срещи Laughingи много провалени такива..а дано нашата се осъществи..е няма какво да се крия лежи ми на сърце тази среща и толкоз Peace

# 48
Деси такива дрънкалки като на Йойо има в Джъмбо вчера ги гледах по 4лв.
Карбо имате ли още кръв в акото?ей сега преобувах Мая и освен че има малко кръв има и много слуз.сега ще звъня на докито.

# 49
  • Sofia
Привет!

Аз набързо ще се включа, че го натискам да спинка малкия, а той още се чуди...

На мен идеята за Арбанаси много ми харесва Simple Smile Не съм ходила там, а изглежда чудесно! Хем е селце сред природата, хем има къде да се бутат колички. А Болярското село изглежда супер! И цените не са чак толкова високи. Най-хубаво ще е ако Мартеничка може да го види наживо и да каже как е, че много често май действителността се разминава с уеб сайтовете ... Rolling Eyes Аз пак да питам - за колко нощи се гласим? Аз май ще съм си самичка, та да си направя разчет Simple Smile

Ааааа, Фокси, ще намерим нещо, което ви устройва! Няма такива неща "Ако можем, ще дойдем". Ще го изберем, така че да можете! Hug Въобще ще се съобразим с възможностите и желанията на всички! Все ще го измислим някак, няма неизпълними условия. Спокойно можем да се настаним в няколко хотела или къщи и без това може да не са свободни достатъчно стаи  Peace

Зитка, да ви е жив и здрав рожденика!   bouquet

# 50
Аз за срещата съм с вас - каквото решите, вервам ВИ  bowuu  Peace
и за Фоксито имам предложение - да помогнем за едната стая.
 Фокси, дано не те засегна нещо, ама имаме само една двойка близнаци от февруарчетата и не мисля, че за някой ще е проблем да даде 4-5лв.

И ние сме все с юмручета в устата даже на сън си ги лапа и от тези постояни лиги сме със ситни пъпчици по брадата ooooh! като гледам венците не ми се вярва скоро да се  tooth

# 51
Бетунга,браво за идеята да помогнем на Фокси Hug .....да но не я обидим....аз съм за Peace
Коте,ами права си да се замислим за нощувките..колко предлагате??
Зитка,честит ти рожденик!
Кой може да ми купи 2 такива дрънкалки от Джъмбо,ще си ги платя на време Wink

# 52
Зитка да ти е жив, здрав и много да те слуша  Wink рожденика! Пожелавам ви една незабравима вечер  1dating

sreburna тенКю. Аз нали съм си близнак осмак, заковах Андито пред компа да види клипчето и сега няма как да слушаме само песничката  smile3555

# 53
  • Sofia
Момичета, аз харесах ето тези хотели от списъка:

http://veliko.info/more/arbanassi/arbanashki_han/index.html
http://veliko.info/more/arbanassi/prestige/indexbg.html
http://veliko.info/more/arbanassi/arbanashka_house/indexbg.html
http://veliko.info/more/arbanassi/arbanashka_sreshta/indexbg.html
http://veliko.info/more/arbanassi/panorama/indexbg.html

+ Болярското село!

Ами за нощувките.....май една ще трябва да е, че иначе си става много скъпо пребиваването.

# 54
krasikoko приятно изкарване и чакам отзиви с бебе става ли да се иде в Реденка за няколко дни.

# 55
  • София
Здравейте, дребния днес пак е кисеееел, ама се укроти за малко и седнах да обядвам Simple Smile

Бетунга и Стаси има пъпчици по брадичката от лигите, ама какво да се прави, да са ни живи и здрави Simple Smile)))

Зитка, честит ти рожденник Simple Smile)) Много да те обича и слуша Simple Smile

Инче, ами за мен няма значение кой хотел или кои хотели ще изберете, а за нощувките, мисля че максимум 2 са достатъчни, а и една става, че наистина скъпичко ще се получи, а не всички семейства могат да отделят толкова парички от семейния бюджет за почивка.

Бетунга, браво за идеята за Фокси, дано не откаже, милата и не се разсърди, все пак едни близнаци си имаме, трябва да си ги глезим Simple Smile

Аааа, говорили сте си за сричките...ние също сме на "ам,ам,ам" и "ма,ма,ма" както и от 2-3 дни правим балончета и изкарваме разни срички така, много е смешен, опитва се да имитира нашата интонация, ама на говор не го докарва още Simple Smile)))))))))))))))

Забравих да кажа, че и аз с всичкия си акъл му показах и клипчето с гуменото мече на дребния и резултата е, че се радва и му говори, ама като го махна от комп-а и реве още по-силно  ooooh! Имаше и други клипчета с мечето, ама това най-си му харесва Simple Smile))) Благодаря Сребърна  smile3525

# 56
  Издебнахме тъмните облаци и изпреварихме дъжда с една 3-часова разходка  newsm44 ,че вчера така и не си подадохме носа навън...

Коте,права си ,ама заслужава ли си толкова път за една нощувка... newsm78 Ние докато се настаним,вечерта да се повидим и на другия ден трябва обратно да потегляме...Може би така ми се струва,защото аз хич не обичам самото пътуване в колата и рядко тръгвам за малко на брой дни.Но както каже мнозинството! Peace

# 57

Бетунга, браво за идеята за Фокси, дано не откаже, милата и не се разсърди, все пак едни близнаци си имаме, трябва да си ги глезим Simple Smile

Ох, взе да ме хваща шубето, ама защо да се сърди, какво толкова, малко ли е правила за нас докато бяхме с тумбаците??? А и нали сме тук заедно и за хубаво и за лошо. Преди да пиша се поставих на нейно место и аз лично не бих се сърдила.
Все пак предложението ми е само за февруарки, не за мартенки и априлки  Wink
Фокси, май трябваше да ти пиша първо на ЛС  newsm78 ако съм те обидила, ще дойда лично до Пловдив да ти се извиня  Hug

# 58
Освен да си събудя бебето и да видя каква ще му е реакцията за клипчето,зарибих се Wink
Сутринта му биха последния пентаксим и след малко рев в кабинета заспа в столчето в колата и се събуди чак у нас гладничък,а след малко игри и танци(пуснах му планета и пях и танцувах  Embarassed)пак заспа .
Вчера направо ни учуди-заспал е в 20.00 ч (баба му го гледаше),докато с мъжо пийвахме биричка навън и сутринта чак се събуди в 6.00,събраха му се 12 часа без да е ял ,а в 7.30 пак заспа за 2 часа .
Вчера през деня доста беше кисел обаче-рев,писъци,навиране на ръцете в устата,бибата вече само за приспиване става.Най-ми е сладък като каже на телевизора "ауе ей"като чи ле се кара нещо.
И Валко не го свърта на едно място и иска да се върти и често го слагам в активната гимнастика и след няколко завъртания с моя помощ си връща малко мляко.

Зитка,да ти е жив и здрав татито.

Фокси е "пич",мисля че няма да се разсърди  Wink

# 59
 И аз мисля,че няма да се разсърди...Най-много да се трогне,каквато е емоционална!  Heart Eyes Идеята на Бетунга е добра!

Зитке,да ти е жив и здрав рожденика-бъдещия дядо и прадядо!   bouquet

Пате,хич не пишеш напоследък...Краси не се ли укроти малко? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт