Отговори
# 60
  • София
Алхимиче, как си бе, все те мисля... spoko

# 61
  • София
Ехеехехе, че няма да се разсърди, няма, да не сме случайно от каращите се мами, имах предвид дано не й стане обидно, ама кой каквото казал / написал, така го разбрали, но пък и аз мисля, че ще сме само от помощ и ще се развълнува по-скоро  Hug

# 62
Здравейте сега ще пиша пък после ще чета  Grinning
нашата първа дума е АДЙЕЕЕЕ  (явно на тати ще мяза той все няма търпение и само айде му е в устата  Mr. Green)
А за смукането на ръцете   днес така си мляскаше ръката , че чак после като я погледнах и станала смучка  Shocked

Ето едно линкче за ваксините , който иска да се подпише http://www.bgpetition.com/vaksini/index.html
 smile3525

# 63
momicheta probvaite tova za revlivi bebete,pri nas vurshi chudesa,napravo gubi uma i duma. Joyhttp://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

Само да ви кажа пробвах клипчето и резултата беше  newsm45 smile3514  Rolling Eyes жалко , че при нас не действа  Confused

А за нощувките все си мисля , че 1 няма да ни е достатъчна да се наклюкарим  lalalala lalalala lalalala пък и най малко половин ден път натам още толкова на обратно , докато се настаним, докато се изнесем и то няма да можем изобщо да се видим. Ще стане само г.з път да види на мен толкова не ми пречи ама горките бебоци ще са  perko. Затова си мисля, че по- добре да е малко по-евтинко и да не е чак такъв лукс , но пък да можем да си позволим повече от 1 вечер  Peace Аз лично не държа на лукса , то какво им трябва на бебоците - да е чистичко и да има топла вода  Peace
 Hug Hug

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 14:21 от wondertedy7

# 64
Да се запиша, че току свършила темичката Rolling Eyes
Днес е натоварен ден при нас- чифт долни зъби+захранване+ "първа дума" мама(егати кефа, Рая каза първо "баба" #Cussing out). И така три в едно- неочаквано добра/разкатаваща комбинация #Crazy Само на ръце сме, вече даже не иска да заспива в мен, направо не знам какво да правя, луднах Shocked Вчера го оставих за малко на баща му, той спеше, аз излязох с каката и той да вземе да се събуди и да се задава точно при баща си, мъж ми напарво му трепереше гласа като ми звънна и сега не ще да го гледа повече сам Crazy
Марте, уби ме с тоя боб Joy
Силве, Рали ми скрива шапката с тази коза и е цалица на муцките, а брат й е цар на бисерите hahaha
Отивам да приспивам, стискайте палци да поспи поне половин час Praynig

# 65
И аз съм на това мнение!  Peace
Цитат
А за нощувките все си мисля , че 1 няма да ни е достатъчна да се наклюкарим  lalalala lalalala lalalala пък и най малко половин ден път натам още толкова на обратно , докато се настаним, докато се изнесем и то няма да можем изобщо да се видим. Ще стане само г.з път да види на мен толкова не ми пречи ама горките бебоци ще са  perko. Затова си мисля, че по- добре да е малко по-евтинко и да не е чак такъв лукс , но пък да можем да си позволим повече от 1 вечер  Peace Аз лично не държа на лукса , то какво им трябва на бебоците - да е чистичко и да има топла вода  Peace
 Hug Hug
Публикувано на: Четвъртък, 25 Юни 2009, 13:53
Публикувана от: wondertedy7
И нашият малчуган е постоянно с ръце в устата и се плези много. От зъбче е, изпъкнала е една бяла точка на долната челюст, но още не е пробило съвсем.

# 66
Еми,какво правите вие?!Не се шегува малкия-на чифтове ги изкарва зъбките..Ние май сме много далече от истината все още. Whistling

Мечи,я кажи какво искат като документи за паспорт за децата..Все повече ми узрява идеята за море в Гърция,но по към средата на септември.Да се подготвя от сега.Боянчо си е добре-вчера замина на море с баба си и братовчед си,после пък другата баба ще го водят във Велинград.Ние с Раличка засега не се отдалечаваме много от вкъщи... Laughing Аз тъкмо се навих също да отидем на "Слънчев ден"(те са там сега) и вчера пак дадоха в новините за изхвърляне на отходни води в морето до Варна,та окончателно ми се отщя.С тези натуралистични репортажи от няколко години ме е гнус да влизам в морето.. Rolling Eyes Абе...хем боли,хем сърби.. Нещо колкото повече одъртявам,толкова по-претенциозна ставам.. newsm78

Мами,все се каня да питам-какво точно значи "гост" и "скрит"...

# 67
  • София
Момичета, да ви кажа - Белослава пее!!!! Не знам от кога, че току-що забелязах. Обърнете и вие внимание на дечицата, много е вероятно и те да са така...
На гимнастиката си има едно пеещо огледало и по принцип много му се радва. Обаче току-що бях при нея и съвсем случайно ми направи впечатление, че започва да ММММ-ка едновременно с него и спира едновременно с него, иначе си приказва нещо на играчките. НИщо общо с мелодия разбира се, но определено си припява Simple Smile
Заслушайте се и вие, аз съм сигурна, че още певци и певици ще наизскочат.

АлхимичеHug на Мая пък какво й стана? Бела няма вече кръв, май само веднъж беше, но факта си е факт... Обезателно на лекар и на гастро и едно изследване - микробиология. Особено изследването е хубаво утре да го пуснете, че май 3 дни му трябват. Така в понеделник ще е готово, а ти дотогава ще си й записала час при гастро /искай си направления, че тук 20лв, там 20лв - аре нема нужда/

И аз съм съгласна да помогнем на Фоксуната  Peace
Също съм съгласна, че 1 нощувка е малко, но пък за някои 2 може да са мисия невъзможна /не само финансово, ами и от гледна точка на ангажираност на татковците/. Възможно е да запазим за 1, пък който има желание и възможност да остане още 1... Надали ще е чак такъв проблем за хотела
Смятам също, че не е задължително да сме всички на едно място. В Арбанаси все пак разстоянията са малки и може да сме отседнали на различни места, но пак ще сме заедно...

Такааа - похвалих се, сега отивам да погушкам малката докато още е в добро настроение Simple Smile

# 68
  • в гората
 Честито на празнуващите днес!

По темата с думичките при нас в периода на усилено гукане, една сутрин малкия изтърси "а'м гуугъл" и известно време беше прекръстен на гугълчето  hahaha.А в момента най-обича да си говори с телевизора, ама на маймунски  Mr. Green.

Толо, "гост" е нерегистриран потребител, а "скрит" е регистриран потребител, който е онлайн, но се прави че не е  Joy .За паспорт на малчо ни искаха снимки 2бр., заявление, такса ,и един документ за местожителство, който се вади от общината за 5 мин..И Толо, ние си търсим компания за Гърция септември, че хич не ни се ходи сами, а около нас няма много хора с малки деца  Embarassed.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 15:20 от m@m@

# 69
мама, какъв е този документ за местожителство и за какво го искат?
толо, ами добре сме горе-долу, свърши ни заточението на Княжево заради шарката и сега сме си у дома. ooooh! Онзи ден даже се ваксинирахме с Рая против варицела, да се надяваме, че с това ще приключат притесненията ми по този въпрос Praynig Ние също мислехме да ходим на моренце, но само че в Турция, обаче се отказахме първо, защото е много пътя за децата( щяхме да пътуваме с коли и е около 1000км. #Crazy) и второ нещото финансите куцат напоследък, а пък има по-важни неща за плащане от почивката, ще пропуснем тази година, нищо няма да ни стане. То по-точно май само аз и малкия ще пропуснем, защото мъж ми заминава утре за 3 дни на море на рожден ден, а Рая по всяка вероятност месец Септември ще я пратя с нашите на Созопол.

# 70
  • в гората
 emym, документа е "удостоверение за постоянен адрес", и пише : настоящето се издава на ....(имената на детето)... в уверение на това, че в регистрите за население има следния постоянен адрес:.....И понеже съм патка заспала забравих да спомена, че искат копие и оригинал на акта за раждане  ooooh!.
 Турция наистина е страшно далече, а нашето море отдавна не става за къпане  Sad  . Ние ходим в Гърция, заради чистото море и вкусната храна (а и ни излиза по евтино).

# 71
  • в сърцето на един мъж...
Ами ние търновки няма да участваме с преспиването там, но пък не ни пречи да уредим близнаците Mr. Green И аз съм съгласна да помогнем.

# 72
Аз много искам да помогнем на Фокси, дано се съгласи! НАистина тя ни е единствената близнашка мама и си ни е талисманче на всички!

Момичета, имайте предвид, че ние като сме повечко хора ще ни дадат преференциални цени.
Напр. тук, за Реденка мисля че могат да ни направят цена от 30-40 лв. за апартамент, който си е стая с хол и кухня... Сигурна съм че и за Арбанаси ще можем да договорим по-ниски цени.

Който идва към Реденка ако има време нека ми се обади-да пием по 1 кафе Simple Smile

# 73
  • пак там
И ние започнахме с "айде" - при това съвсем осмислено - когато ме караше да го вдигам на ръце, ми го казваше. Когато е сърдит и плаче, казва "мамаааа". Иначе повечето време пеем, викаме, дерем си гласните струни до прегракване, но с усмивка на уста  Mr. Green

# 74
Здравейте маминки сладки!
Да ви се похваля - имаме си вече зъбче!  newsm44

Ами ние търновки няма да участваме с преспиването там, но пък не ни пречи да уредим близнаците Mr. Green И аз съм съгласна да помогнем.
newsm10

Сега ще бягам, че ме привиква да хапваме .....

Общи условия

Активация на акаунт