Отговори
# 75
Цитат
Маринче, стискам палци по-леко да мине при вас вируса,много гадно наистина милата душица,айде да се оправя по-бързо,че аз съм я заплюла за снаха,а тебе за сватя 

Ех, и нас най-сетне да ни поискат Laughing

Много говорят тези бебета Hug Ние веднъж казахме "та" и после пак с бебешорските гукания.

Днес е по-добре, в смисъл е по-жизнена, играе си с играчките, говори им, смее се (нищо,че няма глас) и няма температура. Ще видим кога ще започне да си връща гласа (че сега по думита баща й е като след цяла нощ в Брилянтин) Shocked

# 76
Звънах на педката и каза утре при ея а до утре да и давам лечебна хумана.
и да занеса от акото ама това от днес ли или утрешно?дали мога това от днес да го пазя за утре.Карбо вие как го занесохте?
Яна незнам дали си прочела поста но малката днес имаше яко слуз и малко кръв в акото,сега незнам да послушам ли педито или да си я кърмя Мая.
Забравих да напиша не съм яла нищо различно от обикновенно,единствено малко повече сладки неща защото бях на погача.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 17:20 от alximika

# 77
нашата първа дума също беше айдееееееееее Joy,но това е напълно неосъзнато,в този ред на мисли момичета ако детето каже първа дума мама или баба второто ви дете ще е момиче и съответно тате и деде момче,може да са бабини деветини но при мен се оказа вярно. Joy

# 78
  • София
alximika , аз вместо Яна ще ти отговоря - не се излагай и си я кърми. Какво й е лечебното на Хуманата, като е изкуственяк някакъв? Пък и според мен ако примерно малката я боли коремчето, по-добре ще й е да се гушне до мама да папка, а не от шише...
А Мая нали си ака редовно? защо тогава днешното утре ще носиш?
Ние направихме следното:
Цибалаб имат офис срещу нашата Билла /Обикновено офисите работят до 13часа/ Малката не беше акала и ние отидохме да пазаруваме. В 12:30 тя се изака и аз пратих милото да я преобува докато аз платя. След това гребнахме малко от памперса в стерилно контейнерче /количеството беше наиситна много малко/ и го пратих да тича да носи. Обикновено като наближи края на работното врме започват да мрънкат, че куриера е минал вече или дрън дрън, ама трявба да си по-настоятелна и да им кажеш че все пак си в работно време.
Ако не беше свършила работата, щяхме на следващия ден да пробваме...
А ако Мая примерно ака вечер пак по същия начин вземи пробичката, затвори хубаво контейнерчето и го пази в хладилника до сутринта.

# 79
  • Варна
momicheta probvaite tova za revlivi bebete,pri nas vurshi chudesa,napravo gubi uma i duma. Joyhttp://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
Hug голям кееееф, Поли зяпна и млъкна.

# 80
M@m@,супер!И ние си нямаме компания за морето.Половината ни семейни приятели в момента чакат бебета и не могат да пътуват! Laughing Вие сте ходили както разбирам...Имаш ли идеи?  Hug
А тези "скрити"...що се крият? newsm78 И как се "отписват" от профила си?!

Алхимиче и аз си мисля,че по-добро от кърма в случая няма...От какъв зор лечебна хумана?С разтройство ли е ?

# 81
Леле,ние много се кефим на тази песничка.Така се ослушва и хили,а на два пъти спираме истеричен рев днес с нея.Благодаря на Сребруна.  bouquet
Ако някой знае още песнички с такова действие да ги пусне тук.Изглежда,че са доста полезни песничките.Аз отдавна съм свалила детски песнички,но ги пеят някакъв хор и нещо не им се кефи много,а това си е много сладка по бебешки музика. smile3534 newsm03

# 82
По- добро от кърмата няма и според мен Peace alhimika  Кърми си Мая спокойно, не вярвам нещо от твоята храна да я е раздразнила. Flutter
толо на скритите вместо името, пише скрит иначе си влизат и излизат във форума като вс други. Laughing Като влезеш в профила си има такава опция в Настройки/ Показвай своя статус (online/offline) на другите?/.
И аз съм "за" да помогнем с каквото можем на Фокси
И на нас ни хареса песничката с мечето, пуснах и и френската версия Crazy

# 83
Карбо мерси

# 84
Ехоооооооо, ние сме тук, но сме по цял ден навън, че имам компания, много е хубаво, вече съм от активно кърмещите на въздух  Laughing
Алхимиче, благодаря че си се сетила за нас  Hug Иначе определено Гого ми взема акъла, добре че съм при нашите, иначе незнам как щях да се оправя  ooooh! Второ зъбче вече напира и е един малък ужас, детенцето не може да спи, да се храни, постоянно плаче, много го боли, мажем с Дентинокс (мисля че така се казва), давам Панадол, ама няма голяма полза  ooooh! Вечер ставаме през 2 ч и според мен не яде толкова, колкото си чеши зъбчето, ох ако са така всичките зъби тотално ще се сдухам  ooooh!
За националната среща - и аз нямам претенции, и съм ЗА идеята за Фокси  Peace
В понеделник пътуваме за Дч, още 3 дни ще сме тук, утре пристига и големия Гошо, така че ще се доста активна вече  Simple Smile

Цунки по муцунки и лека вечер на всички  Hug

П.С. започнаха разпродажбите в Ларедут-а, аз още не съм се разписала, но другата седмица се мятам на онлайн търговията - Карбо, това е специално за теб, нали се зариби стабилно  Wink

# 85
Момичета, ни в клин ни в ръкав , ама новият крем на Нивеа - Natural Beautе ( който сега го рекламират) е страхотен!

# 86
  • Стара Загора
Бетунга,браво за идеята за Фокси,аз съм за  PeaceНе мисля че ще се обиди Фокси,наистина си имаме само една близнашка мама ,а тя си ни е талисманче  Hug

# 87
Здравейте, мами и бебчета!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи и здрави!

Честито на всички празнуващи, които съм пропуснала!

Болничките, бързо да оздравяват!  Hug

Мими, сега чета за проблемите ти с мъжа (аз още съм на старата тема  Embarassed ). Ама, момичетата много хубаво са ти казали. Сега не разбрах дали сте се сдобрили! Ако не сте, ще се оправите, сигурна съм. Само малко търпение, почивка и компромиси! То, идеално няма никъде!  Peace Ако искаш ми остави Мая за ден-два да я гледам, няма никакъв проблем! Имам и кърма и друго легълце, ще са си дружки със Заринка!

Мами, аз днес се обадих на Юлия (мамата с бебе февруарче и по-голямо болно момче). Тя каза, че пак са започнали гърчовете на баткото, а малкия не е искал да яде! Стана ми много мъчно! Не мога да й изпратя дрешки, защото е голямо колкото нашите бебчета, пък и аз имам момиче и затова и пратих малко парички, пък дано да й помогнат с нещо!  Praynig

Мамо Зари,  възхищавам се на мъдростта ти! Винаги чета постовете ти с голям интерес и разбиране! Надявам се, твоята адашка да стане умна и добра също като теб!    bouquet

Аз понеже изпуснах много конкурси, ще се включа сега! И да знаете,че моето дете е лудо, вижте сами  Shocked :

обратно на посоката за спане

тук си заклещи крака

момчетааа, вижте какво бедро имам, само за щипане

а така можете ли да се огънете

луда работа

вече и така можем

една беззъба усмивка

И една нормална снимка с мъжа ми:

# 88
Диде, много яки снимки Hug Целувки на малката сладурка!

# 89
Аз с две ръце подкрепям идеята за Фокси Peace, стига обаче да не я обидим така. Предполагам обаче , че няма, тъй като ще разбере, че го правим от най-топли и хубави чувства към нея и семейството й(най-вече към потенциалните зетьове Mr. Green Mr. Green Mr. Green).
Ние не казваме думички още, сега сме на вълна възторжени или сърдити крясъци и писъци(според случая).
Днес ми стана малко криво - имам една съседка от горния етаж, която има навика да си тупа чергите и килимчетата през балкона на хола, където обаче аз простирам. Понеже пера поне по 1 пералня на ден, на балкона винаги има някакво пране и тази жена си изтупва отгоре килимчетата. А аз на детето дрехите ги изплаквам по 2 пъти и пада едно дълго пране отново след тупането...като пепеляшка съм станала, само пера. Та днес й направих забележка и тя ми каза"Ама аз гледам кога има пране и не тупам тогава. Мен толкова ми докривя, мъжът ми остана да я помоли най-учтиво да не тупа, че имаме бебе у нас. И се замислих какви простаци сме станали като нация, хвърляме си боклуците от терасата, тупаме черги и килими върху главите на хората, изливаме си бидона с киселото зеле под терасите на блока(това не е шега), а после искаме да ни приемат в цял свят като равни. А ние сме си бай Ганьовци и това е.
За ЛаРедут - някой дали ще поръчва и може ли и ние да се включим? АЗ, да си призная, не знам как става Embarassed.
По въпроса за националната среща - абе като ще бием път до средата на България, дайте да предвидим възможността за 2 нощувки , а да остава който реши.

Дидерончо, много е сладка Зари. Преди време имаше една песен I'm too sexy- Все едно е писана за снимката с бедрото.

Общи условия

Активация на акаунт