Отговори
# 120
 newsm59 на първите юлски юнчета Кристиян, Симеон и Мартин  Heart Eyes Да растат здрави, щастливи и палави  Hug

Много хубави снимки има в темичката  Heart Eyes Hug за съкровищата

Роси, ще информирам  Flutter

Hug за всички

П.П. Относно храната пак  Embarassed каква закуска предлагате на мъниците, и нея ли пасирате  newsm78 Сега ще се повторя, но закуската на Митето е почти разнообразна, всяка сутрин различна (елда, просо, качамак, кус-кус на Плазмон, попара, овесени ядки) и сега, като се замислих откакто му предлагам закуска той се "научи" да дъвче (беше с едно едва покарало зъбче  Heart Eyes).

# 121
  • на края на света.....
 nbirthday newsm67
Честито и от нас на дечицата, които днес ще духнат свещичките.Много щастие им желая.
 При нас всичко е нормално GrinningПродължаваме да се гледаме.Вече пуснах декларацията за гледане на дете и ще се гледаме в къщи до 2 години,въпреки мизерната сума ,която ще получаваме.Надявам се да се справим все пак.
 Напоследък имаме голям проблем с яденето SadНе знам защо така отказва да се храни това дете.Вземам храна от кухнята и така си я хвърлям. EmbarassedА преди как си хапваше добре.Само АМ не отказва,има дни в които е само на мляко,просто защото не иска нищо друго.И през нощта пие по едно шише от 240 мл. ThinkingНе знам вече какво да я правя.Храненето ни се превръща в някакъв цирк,аз бутам лъжицата ,тя пищи ,плюе,плаче.Аз се изнервям още повече и крайна сметка става на нейната #Cussing outОх дано да е временен период че направо #2gunfire
  Иначе всеки ден има нещо ново в развитието,вече разбира доста неща и ги изпълнява.Има около 10 думички в речника си,разбира се те са звукоподражателни.Обръща се към близките с мама,тати,кака,баба и т.н.Върви много стабилно,вече спря да пълзи,само когато трябва да премине някакво препятствие.Става от земята без опора,кляка.Скоро я научих да слиза от спалнята като пуска краката назад,за да нямаме повече инциденти.Това е в общи линии.
 На rallii лека бременност и здраво бебе на финала Hug Praynig
На всички хубав ден Hug

# 122
  • варна
  Чувствам се длъжна да ви пусна днеска тази песен. http://www.youtube.com/watch?v=D_H3IR6XBRI
 http://www.vbox7.com/play:c8ee7000 Пожелавам на децата да порастнат достатъчно свободни, за да усетят духа на Джулая морнинг.
 Боян със сигурност ще е по-силен в главата, отколкото в краката, това е от нас.  superuu

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 11:39 от orhid

# 123
  • София
Орхид, благодарим за песента! Аз още снощи я пуснах във фейсбука. Хубаво нещо е Джулая Sunglasses
Ние си направихме сватбата в навечерието на Джулай морнинг (преди 2 години) и в 12 ч. го отбелязахме подобаващо. Много готино беше. Само моренцето липсваше....

# 124
  • София
   Здравейте момичета  Simple Smile,
най накрая успях да изчета всичко пропуснато...

Ние 10 дни бяхме на моренце ,и доста добре мина ,моя плувец толкова му хареса морето,че сам тръгваше към водата...падна едно цапане с ръчички и крачета като че ли съм го учила да плува Laughing

ralii  много се радвам за теб, пожелавам ти едно момиченце да си имаш догодина  Hug

п.п Заглавието на темичката е много хубаво...Мимче  bouquet

Честито и на всички порастнали дечица от юнския отбор Heart Eyes

# 125
Честит рожден ден на всички!!! Да са живи и здрави малките съкровища, да растат палави и умни Simple Smile

Честито на смелите бременни мамчета!!! Лека бременност, здрави и послушни бебчета накрая   bouquet

Ние правихме кръщене на Петровден. Много добре мина. Пепо много се забавлява, опитваше се да вземе библията на попа, да му пипне брадата, като го съблякохме пък толкова се смя, водата много му хареса, дори беше малко сърдит като го извадиха. Оглеждаше цялата църква, сочеше с пръстче и викаше "О, о" . Изобщо весело ни беше  Heart Eyes Ще гледам да кача малко снимки по-късно.  bowuu

# 126
Честито на всички които празнуват днес на 1-ви ЮЛИ!!!! Първите Юлчета -бъдете здравички и силни!!!

Галина - честито християнче; ами Пепо май е изключение от правилото, че всяко бебе, дори и по голямо дете/като нашата кака -кръстихме я на 2г и 4 м. почти -рева като магаре като я съблякоха, помисли си, че попа ще й вземе новата премяна/ Mr. Green

Честито ходещи крачета на Валчи Simple Smile))

И Мирела е повече на течности, днес дори обяда отказа, само няколко лъжички й дадох, но колкото толкова, в тази жега и аз не хапвам; така че мама Гаца спокойно, от горещините е!!!!

# 127
Здравейте  момичета  много ви благодаря за пожеланията за рожденния ден на Вики . Аз доста изостанах с четенето но на това време сме все навън а и в провинцията поседяхме малко и така .

Честито на всички празнували вече своята годинка да са живи и здрави . Честито и на празнуващите днес   bigdance2 newsm59 newsm38 . Честито на християнчетата  Hug.

На малката Веси /набора  Laughing/ честит рожден ден да е жива и здрава много послушна и скоро да ни дойде на гости   Naughty.

За отчета утре ще ходим на мерки и теглилки вече имаме 5 зъба беше много смешна когато имаше само един отдолу и 3 горе Mr. Green. Ходи за една ръка и прави самостоятелно по няколко крачки .

Товае от нас за сега ще се опитам да съм по редовна в четенето и писането че доста ми беше домъчняло за вас  Hug Heart Eyes

Приятна вечер и весело на празнуващите

# 128
... беше много смешна когато имаше само един отдолу и 3 горе Mr. Green

hahaha Crazy Много готино, не бях срещала такава "конфигурация". Имаш ли някоя снимчица да пуснеш (извинявам се ако вече си пускала, признавам че изтървах няколко теми  Embarassed Rolling Eyes)   bouquet

# 129
Pretty_Galina- мила нямам нито една снимка на която да се виждат зъбките отгоре тя не обича да си ги показва много и ако ги покаже аз докато взема апарата и то свършило  Crossing Arms Но ще продължавам с опитите докато второто долно не е порастнало че то  преди два дни проби  Laughing

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 22:55 от rozi_ozi

# 130
Здравейте   допразнуващи  в  темичката   Hug   bigdance2   bdbaloni  
На  РАЛИ   приятно  бременеене  и  сладко  бебче  на  финала   newsm32  !!!

И  на  нас  ни  избиват  9  и подозирам и   10  ти  зъб ,но  номерцата  започнаха  вече  еи  така  гледа   Shocked   големите  на  детските  полщадки  като  започнат  да  крещят  или   рИват  ooooh!  ,как  ми  се  иска  в  този  момент  да  е  заета  с  някаква  бебешка  си  дейност  ,ма  на... ,от  два  дена  ми  прилага  психо  атаки ,но  не  ми минават  Naughty
като  И  четах  една  книжка  на  немски  ми  показа  топката  за  която  става  въпрос,и  си  я  разпозна-  та   вече  съм  убедена , че  трябва   да  си  и  говоря  само  и  единствено  на  български (немския  си  го  учи  в  движение  вече  от   дтската площадка)против  тренинга на  други  мами  с  двуезично  и  триезично  говорещи  деца ... все  пак  всяко  детенце  си  е  индивидуално,при  нас  поне  ще  е  така ...
 а  за  яденето  съм  изумена  и  аз -  Зара  при  положение  че  понякога  едно  от  бурканчетата  и  е  недостатъчно като  количество   та  дохранваме  с  нещо   друго , днес  само  половин  пюре  на  обяд  и  две  бисквити  за  вечеря   е  изяла  ,освен  кашата  на  закуска  която  не изпуска  де....но  и  тук  е  горещо  ,не  като  в  бг  но  все  пак...

# 131
Днес нямаме рожденици Cry(, затова поздрав за всички:

http://vbox7.com/play:4d3a2956

Wink)))))

Усмихнат ден на всички!!!!!

# 132
Ехо ето ни и нас със снимки от РД на Веси...  Heart Eyes

в къщи с мама:                                                                        купона вече тече :  Mr. Green

с цялата банда :                                                                          тортата: 

рожденничката с леля си:                                                 с мама и татко:

Беше много хубаво, имаше музика, веселба, усмивки, игри, рисуване на лица, подаръци за рожденничката и за другите дечица. Определено съм доволна от парти агенцията ... погрижиха се за всичко, аз само взех тортата и хапване за дечицата... Wink Бибинка също беше много щастлива, представи се много добре, макар, че спа малко през деня ....  Hug

# 133
Привет в този късен час!Гледах тук снимките/страхотни са/,а после си разглеждах нашите снимки от преди една година.Та ми хрумна една идея - да видим колко са ни пораснали дечицата и как са се променили.
Ето го и моето маймунче:
преди

и сега

Надявам се, че всички доста ще се забавляваме със снимките

# 134
Фокси, много хубаво парти сте си направили Simple Smile Вижда се настроението.

Мая, сега, докато сме си в България, забелязах, че Мишел започна много да разбира, направо се изумявам. Аз така или иначе й говоря само на български, но сега и още няколко човека като й говорят, си мисля, че по-бързо усвоява "материала". Чак ме е страх като дойдат сега баща й и другите баба и дядо, че ще ги гледа умно и няма да ги разбира.  hahaha

Аз също не пасирам от месец-два храната, само я намачквам. Ориза го яде цял, обожава го мойта кокона.  Laughing Мисля, че и тя свикна да яде по-големи парченца, когато започнах да й давам да гризка оризовите вафлички.

Мами, ходили ли сте скоро на зъболекар след бременността? Да ви се оплача. Отивам аз на зъбар да ми направи нещо минимално на едно зъбче (разрушена пломба) и като ми видя зъбите, се хвана за главата.  ooooh! Започна "Тук има кариес, тук - също..... този е за вадене...." и така ми намери 7-8 кариеса, при условие, че нямам никакви отворени зъби, никакви дупки и не ме е болял никой зъб!!!!!  Shocked  Shocked  Shocked Започна да ги отваря един по един (разказа ми играта направо) и като зейнаха едни огромни дупки отвътре, зъбите ми са смлени отвътре навън.  ooooh! Добре, че отидох на зъболекар, щото ако чаках да се появи дупка или болка, щеше да бъде твърде късно за всичките ми зъби.  Confused Преживях един малък ужас. Успя обаче да ми направи поне 5 зъба...

Та, идеята ми е - вървете ей така на профилактичен преглед!!! Дори нищо да не ви боли.

крис_бо, идеята ти е много готина. Няма да мога да пусна снимки сега, че много ми се спи.  Tired Утре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт