До края на август ще ходим, един път в седмицата, което на мен ми се вижда малко от към натоварване. Не пречи, разбира се, след това да продължа, включвайки се в новата група.
Започна "Тук има кариес, тук - също..... този е за вадене...." и така ми намери 7-8 кариеса, при условие, че нямам никакви отворени зъби, никакви дупки и не ме е болял никой зъб!!!!!
Добре, че отидох на зъболекар, щото ако чаках да се появи дупка или болка, щеше да бъде твърде късно за всичките ми зъби.
) Това ми е най-омразното нещо, но преди бременността ходех поне веднъж годишно,а сега съм се изоставила тотално 
Така добре си хапна човека вчера пиле с ориз и зеленчуци без да пасирам нищо,само пилешкото му накълцах. Яде и се облизва.... Ами така де, голям човек е вече!

Може и един мъж на финала 

Много са ни хубави и порастнали дечицата 
еми стига двама дон кихотовци в семейството.

Честито на рожденниците днес - да са живи и здрави и много хубаво и щастливо детство ...
но пък си имам малко македонско ...
Иначе по време на бременността нямах никакви проблеми
след това ходих на нагревки за венците и трябваше и пломбите да си направя и да ги избеля ама.... остана си така във времето... 
ето това е

/. Баба ми и тя е македонка. От страната на майка ми- баба ми е сръбкиня, дядо ми е от Средногорието. Винаги е твърдял, че не е шоп. В тяхното село не били шопи. Селото е Голяма Раковица. След я. Огняново / станал доста известен последните години / и след Елин Пелин.
Много си го обичам това място и така да ми липсва.

не предизвика коментари, за да го оставя
Препоръчани теми