Отговори
# 135
  • Стара Загора
.....да видим колко са ни пораснали дечицата и как са се променили....
И аз сьн не спала да се включа:  Mr. Green

преди                                                                                              сега

Митаче! Много радост и щастие да носиш на мама Рали, нейн наааай-голям помошник.  Hug

Честит рожден ден и на другите рожденници!

# 136
Здравейте, момичета  Hug

Днес моята принцеса има рожден ден, затова веднага пращам една сладка почерпка с нашата си торта  Simple Smile

На 1 година Марти е 9 кг, 75 см, с 8 зъбчета, ходи по малко самичка и дърдори постоянно. А ето и нашите снимки:

Преди:

и сега:

Снимки от партито - по-късно!

Честит рожден ден и на Митето! Да е жив и здрав!

Хубав ден на всички   bouquet

# 137
Здравейте!!!
Супер идейка за снимчиците.
Ето я и Полина:
Преди

сега

Честито на рожденниците  ura

# 138
  • София
Здравейте на всички!

Поздрави от нас, временцето е чудесно за  разходки по плажа или по улиците:) кой където е!

Ето го и моето малко слънце
преди:

и сега:

# 139
Ето и нашите снимки Simple Smile

преди

сега

# 140
Честит Рожден Ден на Митето и Мартина! Да са живи и здрави! Щастливи и безгрижни! newsm59

Фокси, много ми хареса първата снимка, много е сладка. А ти си като испанка. Simple Smile
Рали, лека и безпроблемна бременност.

Със зъбите и аз имах проблеми, малко, но качествени. Поне бяха все стари болежки, нови кариеси не са се появили.

С Ясен тръгнахме на аква фитнес. Много му хареса. Въпреки че с тях/бебетата/ се занимаваме последните 10 минути от единия час. Програмата е за мамите. Правим фитнес упражнения във водата. Бебетата през това време се плацикат. Седнали са в нещо като пояс с гащи. Simple Smile До края на август ще ходим, един път в седмицата, което на мен ми се вижда малко от към натоварване. Не пречи, разбира се, след това да продължа, включвайки се в новата група. Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 15:18 от Вери

# 141
Хопалаааа  Mr. Green.

Честит празник на прекрасните сладури Мартина и Митачето! Heart Eyes
Да са много, много здрави, весели и да носят безброй незабравими мигове на мама и тате!
  Hug

kris_bo, чудна идейка!  Peace

Ето я моята звездичка преди:

И сега:

Хубав ден на всички!  Sunglasses И чакаме снимки от партитата днес!  Wink

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 15:25 от maristuta

# 142
  • И аз не знам къде...
Честита първа годинка на малкия Митко и принцеса Мартина  newsm59! Весело и безгрижно детство   Party Time  costumed034 Tada!

Ето ни и нас:

преди

сега

# 143
  • София
Страхотни снимки преди и след Heart Eyes Обаче като се загледаш всички бебоци си приличат с това, което са били преди годинка Simple Smile

Ето я и мойта щерка:

P.S. Вчера едно сладко юнче с майка си ни разпозна в парка и си спретнахме импровизирана срещичка  Grinning Целувки за Криси и Джиджи Hug Heart Eyes

# 144

Мами, ходили ли сте скоро на зъболекар след бременността? Да ви се оплача. Отивам аз на зъбар да ми направи нещо минимално на едно зъбче (разрушена пломба) и като ми видя зъбите, се хвана за главата.  ooooh! Започна "Тук има кариес, тук - също..... този е за вадене...." и така ми намери 7-8 кариеса, при условие, че нямам никакви отворени зъби, никакви дупки и не ме е болял никой зъб!!!!!  Shocked  Shocked  Shocked Започна да ги отваря един по един (разказа ми играта направо) и като зейнаха едни огромни дупки отвътре, зъбите ми са смлени отвътре навън.  ooooh! Добре, че отидох на зъболекар, щото ако чаках да се появи дупка или болка, щеше да бъде твърде късно за всичките ми зъби.  Confused Преживях един малък ужас. Успя обаче да ми направи поне 5 зъба...

Та, идеята ми е - вървете ей така на профилактичен преглед!!! Дори нищо да не ви боли.

Shocked Божеее,Бюти ти ме изуми! Аз напоследък все се сещам да отида на зъбар,ама все нямам време(за там Blush) Това ми е най-омразното нещо, но преди бременността ходех поне веднъж годишно,а сега съм се изоставила тотално  ooooh!

Аз моя дребен взех да го минавам на обща храна, т.е нашата Grinning Така добре си хапна човека вчера пиле с ориз и зеленчуци без да пасирам нищо,само пилешкото му накълцах. Яде и се облизва.... Ами така де, голям човек е вече!

Рали, да ти е живо и здраво Митенцето! Да се слушате и да се забавлявате заедно! Heart Eyes   bouquet

Танита, Честит рожден ден и на твоята красавица! Да е жива и здрава и да си направите още поне 2 такива хубавици!  bouquet Може и един мъж на финала Joy

Ред Фокс, много хубаво парти и много хубава рожденничка!   bouquet

Аз днес тъкмо това направих- сравних преди и сега(и ми стана много мило) Blush

# 145
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРА МИТКО И КРАСАВИЦАТА МАРТИ! newsm67
ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ ДА СА ЗДРАВИ, ДА ГРЕЯТ УСМИВКИ И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!

На мама Рали пожелаваме безпроблемна бременност и още едно сладко бебе  Heart Eyes

Хей, това със снимките в прогрес е супер идейка (мерси Крис бо)  Grinning Много са ни хубави и порастнали дечицата  Hug
Ето и Христиан на 1 ден

порастнал и мааалко поомазан с шоколад

За зъболекар - ммм да и аз го посетих преди месец и нямах нито един развален зъб  Mr. Green Мисля ,че след бременност а особено след кърмене е задължително посещението...

Правихме прощъпулник и Ицето безапелационно награби линията (наречена за архитект) и учебник по право , аз съм за архитектура (моята стара мечта) а слушалките ги избута с лакът и въобще не им обърна внимание  Wink еми стига двама дон кихотовци в семейството.

Започнахме с детската кухня Ян Бибиян и Хрис мн я хресва,но ще минавам от др седмица на Хер бебе от други съображения.

Целувки и хубави летни дни  Heart Eyes

# 146
Честит рожден ден на Митето и Мартина!  Hug

Роси, да и аз се изумих. Нищо чудно да са започнали кариесите преди да забременея и самата бременност да ги е ускорила (идея си нямам).  Thinking

За зъболекар - ммм да и аз го посетих преди месец и нямах нито един развален зъб  Mr. Green
Щастливка си ти!  Mr. Green  Hug

Вери, много готино с този аква фитнес. Пусни снимки, ако имаш, да ги видим бебоците как се плацикат. Simple Smile

# 147
Привет  Hug Честито на рожденниците днес - да са живи и здрави и много хубаво и щастливо детство ...  Heart Eyes

Цитат
Фокси, много ми хареса първата снимка, много е сладка. А ти си като испанка.
Вери мерси за комплимента ...  Embarassed само дето нямам нищо испанско ...  Cry но пък си имам малко македонско ...  Mr. Green 

ох, като се спомене за зъболекар и все се сещам за двете пломби които имам да си правя и все го отлагам /нали се търпи/  Outta Joint Иначе по време на бременността нямах никакви проблеми Simple Smile  след това ходих на нагревки за венците и трябваше и пломбите да си  направя и да ги избеля ама.... остана си така във времето...  Cry

ние днес пробвахме една от новите ни придобивки от РД - мини басейнче за къпане и съм много доволна - сама я изкъпах без проблем  Peace ето това е

Хайде хубава вечер на всички ...  Hug

# 148
Бюти, ще пусна снимчици. Трябва някой да дойде с мен т.е. мъжа ми, за да ме снима. Вчера беше за пръв път. Simple Smile

Фокси, аха, така значи, македонка. И аз и аз. Аз може би съм казвала преди, но хайде пак. От страната на баща ми дядо ми е гръцки македонец, избягал е навремето от Кукуш. / въпреки че мен, ако питат, си е баш българска територия. Simple Smile /. Баба ми и тя е македонка. От страната на майка ми- баба ми е сръбкиня, дядо ми е от Средногорието. Винаги е твърдял, че не е шоп. В тяхното село не били шопи. Селото е Голяма Раковица. След я. Огняново / станал доста известен последните години / и след Елин Пелин. Simple Smile Много си го обичам това място и така да ми липсва.

# 149
Честит рожден ден, мила Мартина, да растеш все така хубава и чаровна, да си радостта на мама и тати   bouquet Hug Heart Eyes

Почерпете се за здравето на Митето с нещо, което обичате  Heart Eyes
Част първа от РД на Митето премина успешно  Wink
В събота и неделя продължаваме  Flutter

П.П. махнах линка към снимките  Peace не предизвика коментари, за да го оставя  Wink Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 17:55 от rallii

Общи условия

Активация на акаунт