В ДОБРИЧ лято е! Търсете ни на море! (58)

• 12 201
  • 289
  •   1
Отговори
# 135

Едно следобедно кафенце за почивката

# 136
[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:8y3UAeevWe-YbM:http://zdravno.com/wp-[/im

сега трябва да стане

# 137
# 138
  • Добрич
Възглавниците не са нови. Преди, ако си спомняте възглавниците се пълнеха с някакви влачени парцали, подобно на дюшеците или с перушина. Трябва пак да ги погледна, но мисля, че на първо време, могат да свършат работа.

# 139
Привет от мен, виждам всичко е докладвано и одобрено, нямаме само на снимките ..........нищо следващият път ще се отръва от багажа и ще поостана повечко.
Момчетата са добре, снощи са спали там, сега чакам марин да му дам пари да си купи нещо за ядене.........момичета давайте идеи за работа.
Сега проблемът е товароразтоварната дейност и за това давайте идеи.Транспорт имаме, мебели имаме, но няма кой да ги натовари..................

# 140
И още един въпрос извън темата, защо мненията ми са все 54 от 2005г. насам, верно че не съм особено активна, ноооо бях на 54 още през 2005г и все още не са мръднали newsm78

# 141
  • Добрич
Сигурно пишеш само в темите, в които не се броят мненията.

# 142
Момчетата са добре, снощи са спали там, сега чакам марин да му дам пари да си купи нещо за ядене.........момичета давайте идеи за работа.
Не може ли да се регистрира в борсата?

В Отчетните теми и в Клюкарника не се броят мненията..

# 143
аха ясно, аз пиша само тук.
Той е регистриран на борсата, но сега си наумил, че иска да работи при мъжът ми.Аз му говоря, ча за сега той си има хора, но ....момчето си знае неговата и не ходи изобщо до борсата да проверява.............

# 144
но ....момчето си знае неговата и не ходи изобщо до борсата да проверява.............

То в това положение трудно се помага вече...

# 145
Ако им се занимава с земеделска работа, ние другият месец започваме да берем овощната градина, ще има работа за около седмица-две, според зависи от броя на берачите. Плаща се всеки ден, на килограм, тази година ще е около 20ст. на килограм. Миналата година сме имали берачи които си изкарват по окло 20-25 лв. на ден. Но е работа на нивата и се ходи рано сутринта до късно следобяд , та и вечерта.

# 146
  • Добрич
извинявайте че се меся,относно момчетата на които помагате,но според мен предложението на iyaneva е много добро,докато си намерят постоянна работа(което не е никак лесно)могат да си изкарат добри парички на нивата,стига да им се работи и да нямат големи притенции

# 147
  • Добрич
Привет от мен, виждам всичко е докладвано и одобрено, нямаме само на снимките ..........нищо следващият път ще се отръва от багажа и ще поостана повечко.
Сега проблемът е товароразтоварната дейност и за това давайте идеи.Транспорт имаме, мебели имаме, но няма кой да ги натовари..................

Сори за пропуска със снимките. Ще се реванширам другия път с фотосесия  Wink

Доколкото знам от Дома, преди да заминат на лагер са им осигурили храна за 2 седмици - консерви и подобни, които могат да издържат на температурите.

Откъде ще се товарят тези мебели, стана ли ясно и какво точно ще се товари - в смисъл гардероба разглобяем ли е или не? Явно ще трябва да ангажираме мъжете.
Боре, твоите пердета откъде ще се товарят и те?

Вела, колко броя възглавници можеш да осигуриш?

Наистина голям проблем имаме с работата за момчетата. Ще трябва да измислим как да ги накараме да работят.

# 148
  • Добрич
Мебелите са в къща, тук в града. Снощи говорих с леля си и тя ми каза, че според нея гардероба трябва да се разглоби, защото е от орех и тежи доста. Със сестра ми го побутнахме от тук, от там и тъй като се разклати, решихме, че ще може да се пренесе и така. Съпругът ми се прибира посред нощите всяка божа вечер, а не мога да преценя сама колко тежи въпросния гардероб, нито пък от къде се разглобява.  Мисля, че ще намеря 4 възглавници. Като се събуди Жени, може да отидем до бабини, за да проверя какво е положението с възглавниците и да се опитам да "поразместя" малко гардероба, за да видя до колко се поддава.

...
Наистина голям проблем имаме с работата за момчетата. Ще трябва да измислим как да ги накараме да работят.

Ако те сами не си търсят работа и не желаят да работят или подбират, не виждам как ще стане.

# 149
Аз доколкото разбирам , момчетата са доста стеснителни и резервираникъм заобикалящият ги свят, но все пак не всичко е домът.

А като идея за работа се сещам за хипермаркетите, мисля че често търсят хора за подреждане на щандовете, предполагам че работата ще им хареса,но незнам дали се търсят хора,ако имате познати да питайте

Общи условия

Активация на акаунт