В ДОБРИЧ лято е! Търсете ни на море! (58)

• 12 202
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Ако са съгласни за земеделие и животновъдство , ще попитам половинката - работата не е  само сезонна .  но определени периоди са малко натоварени. Сега е жътва и работят от 7 до 11-12ч.  понякога и по късно .  Превоза  и храната са осигурени, но работата е  тежка.

# 151
Здравейте!даста сте поизписали! smile3501
Кеми имаме ли още парички - с какво още можем да им помогнем?За храна ?
За пренасянето на мебелите - мъж ми го няма и не може да помогне , но ако прецените ,че аз ще мога да помогна ще дойда. Peace
За работата - момчетата наясно ли са какво искат да работят точно или каква да е работа?
По горе предложенията никак не са лоши , стига те да се съгласят.
Остава ли още нещо необходимо за момчетата освен възглавници?

# 152
  • Добрич
Действително мога да осигуря 4 възглавници. Разгледах гардероба. Доста тежичък ми се видя. Разбрах и от къде може да се разглоби. И друг път съм разглобявала гардероб, но бяхме две жени. Леля ми каза, че гардероба е купен преди повече от 40 години. Тогава е сглобен и толкова. Повече не е разглобяван. В краен случай можем да им занесем сега масата, столовете и възглавниците, а  гардероба, когато намерим помощ. Опитах се да убедя съпруга си да дойде, поне да го погледне и да си каже мнението, но безрезултатно /нямал никакво свободно време/. Ако някоя от вас иска можем  да пробваме да разглобим гардероба заедно. Само, че не зная колко време ще мога да издържа у бабини, защото в стаята с гардероба при по- дълъг престой проявявам дихателна алергия. Но можем поне да опитаме. Според съпруга ми момчетата може би няма да могат да го сглобят сами и ще трябва който го разглоби после той да го сглобява.

# 153
  • Добрич
Когато пренесем всичко, тогава ще разберем какво още им е необходимо.
За пренасянето честно нямам идея как ще се справим.
Парички още имаме малко.

Сега виждам, че и Вела е писала. Моето мнение е, да оставим гардероба на този етап. Никоя от нас няма време да разглобява и сглобява гардероб. Имат място засега за багаж. Ще изчакат за гардероб.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 21:30 от kemi

# 154
Имат ли приятели? Все пак 18годишни момчета по-добре ще се справят с хамалска работа отколкото жени....
Моите пердета са една чанта...няма нужда да се товарят Laughing

Институцията сега си показва влиянието върху тях Confused...имам предвид работата и въобще умението да се справят сами...

# 155
Вела , нерискувай с разглобяването на гардероба, доколкото знам тези неща се зглобяяват веднъж и дотам, неса като сегашните, те са правени за доживот

# 156
  • Добрич
Вярно е това, което iyaneva казва. Но засега нямаме вариант за гардероба.

# 157
# 158
 geomar, това кафенце с голям кеф ще го сръбна  Wink
Аз съм на същото мнение за гердероба, нека за сега да вземем масата и столовете,уредитите от бабата на Марин, и от една моя позната-малка масичка две нощни шкафчета,тоалетка, прахосмукачка и телевизор /само дистанционното има нужда от ремонт/.
Ако сте съгласни можем да се уговорим за четвъртък - аз ще уредя траспортът и момчетата за товарене на багажа без масата и столовете, тях ще ги натоварим ние.
Ако сте съгласни да уточним час и да приключваме с тази одисея.

# 159
  • гр.Добрич
Ехооо, ехооо нашир и длъж. Поздрави от Пампорово. Ще умра от студ тук. Вчера цял ден вали, а днес пече, но пак не е за сандали. Печката е включена почти денонощно. Как е при вас?

Институцията сега си показва влиянието върху тях Confused...имам предвид работата и въобще умението да се справят сами...

Съгласна съм, но явно си зависи от децата. Те щом досега са живели заедно и пак се нямат, оттук натакък не ги виждам. Според мен след като ги обзаведем е хубаво малко да се отдръпнем, защото те винаги ще си мислят, е някой ще им свърши работата. Това е лично мнение.

# 160
Момичета,моят мъж може да помогне за гардероба,но сам нищо,че е над 100 кила Laughing няма да може да го товари.
За разглобяване едва ли ще стане.После на дали ще може да се сглоби.
Аз мога да дойда за пренасянето.

Спинки,тук времето е само море  grinning039

# 161
  • Добрич
До края на седмицата единия ден ще бъда в Пловдив, но не зная точно кой ден. Съпругът ми каза, че най-вероятно четвъртък или петък /вчера беше казал сряда или четвъртък/. Обеща, като уточни деня да ми се обади.

Докато си пиша  с вас тука варя мляко  chef. Тъй като се поувлякох тръгнало да ме търси running . Добре, че беше стигнало само до пералнята, когато го пресрешнах   moresmile  и все още не бях измила пода тази сутрин  clean .

# 162
Геомар мерси за кафенцето!  bouquet
Спинки сори че времето е гадничко там! Sad
Дали аз не разбрах пак , но да питам- момчетата не могат ли дадойдат да помогнат за пренасянето на гардероба?
И аз съм на мнение , че после трябва да ги пооставим малко сами! Peace

# 163
  • Добрич
В къщата на баба ми не живее никой, но ние се стараем да я поддържаме така, че да не и личи. С близките ми не искаме да става обществено достояние, че там не живее никой.

# 164
  • Добрич
Никой не е казал, че няма да ги оставим. Искаме само да им осигурим мебелите. Далеч сме от мисълта, че ще им "седим на главите" вечно.

Общи условия

Активация на акаунт