НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 444
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Астера, голям смях се смях със сутрешното ви изживяване, заведи го на море това дете, виж само те подканва   grinning039
Дени, много ти благодаря за информацията и ако решим твърдо, че ще е там пак ще ти пиша.

# 136
Добър ден и от нас  Wink ние от хайманосване нямам време да седна
мишле вече не преварявам шишетата ,плодове давам ,но незаменям цяло ядене а между храненията
мадам честито зъбче newsm47
диди честита ви месечинка  bouquet
вита честита ви годишнина  1dating luvbed
алекса  fingerscrossed fingerscrossed
червейче според мен всяко дете е различно на Наси неразбрах как му ибиха зъбчетата
астера направо ме разби smile3532 smile3532 smile3532 затова да нестават такива инциденти направо в мивката, аз така мия и двамата
валтодорова честита ви месечинка   bouquet приятно изкарване на морето  grinning039 и да има много   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 137
  • Варна
Забравих вчера да кажа, че и консултацията си направихме- 6900 (+300гр) и 68см-(+0)  newsm78
Очаквах да е наддала повече, все пак цял месец яде каша, а и видимо понаправи бузки, много странно ми се стори. Док каза да въведа глутена този месец, аз мислех че е от 8ми месец.... също така да вкарам попара и кисел. А това не го виждам как ще стане, като едва хапва каша, а пюретата- със зор. Вие давате ли кисели?
Между другото, вече е доста по добре, нама темп. и хремата отшумява, снощи е спала прз цялата нощ  newsm44
Астера  Joy  hahaha То от страни е смешно, ама представям си как си луднала, ужас  Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 16:37 от shhht.secret

# 138
 cry Али е с разстройство, и аз съм виновна- напоследък злоупотребих с млечните продукти, а нали е с алергия smile3537, направо се мразя yahoo_49  Sob

# 139
  • София
Върнахме се преди малко от доктора и бързам да се наям, че нали да не заслабна hahaha. Много благодаря за стиснатите палци!!!!  bouquet Hug Доктора каза, че Крис е здрав, но ако забележа да му се увеличава драстично зеницата спрямо другата да го водя на скенер на глава. Но каза, че е нормално едната да е по-голяма от другата. И му разширяваха зениците два пъти с едни капки, той въобще не плака Sunglasses. Много съм горда!!! bowuu
Астера много се смях!!!
Вита - Мая ми е казвала, че е оправяла разстройството с оризова вода. Ама ти това сигурно го знаеш. Дано скоро се оправи Али!!! Hug

# 140
  • Sofia
aleksa_sm -радвам се че всичко е Ок Hug
Вита-честита ви годишнина/с малко закъснение/ все така да се обичате и подкрепяте  bouquet

Астера- Joy  голяма   love001 на твоята сладурана.Добре те е подредила от сутрината.
shhht.secret yes

Ох, аз със двамата синковци у дома се чувствам просто скапана, не знам къде ходя.Чувствам се като обслужващ персонал.и от всякъде ми се причува 'мамо,мамо' или бебешки рев.Днес следобед легнах с тях да поспя,ама през 10 мин ходих да надничам дали някои не ме вика smile3506 Луда работа ви казвам.

# 141
Мая, и аз съм в същото положение, просто няма една свободна минута, а на всичкото отгоре двамцата сякаш са се наговорили и задължително докато единият спи, другият е буден Laughing
Преди известно време излизах с една приятелка на пазар, само двете и тя ми казва: "Сега, за да ми е пълноценна разходката, трябва от време на време да ми казваш Мамооо, гушни меееее" Joy

Астера, в голямо приключение си се вкарала. Сложи я следващия път на земята малката, та да няма такива ексцесии  Wink

# 142
  • Стара Загора
Феъри, да си призная, за пода изобщо не ми мина през ума Embarassed Но си мисля, че дори и да се бях сетила, нямаше да я оставя, защото в момента сме само по паркет. Но ако ми се наложи отново, май няма да се замисля Simple Smile

Алекса, радвам се и аз за хубавите новини Hug А какво става с повръщането, понамаля ли?

Да ви споделя, малко съм притеснена, дано да си внушавам де... Струва ми се, че Стефи има срастване на лабиите. Всъщност почти съм убедена, че винаги си е била така, но не съм я заглерждала много подробно преди. Само че кумицата ми каза да й обръщам внимание, тъй като на момиченцето на нейната братовчедка два пъти са й правили манипулации, за съжаление втория път под пълна упойка, от хирург. Първия път е било по-леко и гинеколожката на майката се е справила. Ох, дано да си внушавам... На следващата консултация ще помоля педиатъра да погледне и ако има нужда да ни насочи към лекар...

# 143
Астера, Косето си  щрапа по голия паркет и му е много хубаво даже Laughing Щъка из всичките стаи, в началото си удряше главицата като се обърне, сега се обръща мнооого внимателно и гледа да не дрънва на пода Laughing

За лабиите нищо не мога да кажа.  Confused

# 144
да поседна молко преди да го изкъпя мрънкалото.А бе това дете ме разиграва стабило ама ще видим до каде ще го докара.

Днес се видяхме с Денчо и Ивето.Неможете да си представите какви сладури са бебетата им(и майките де) много се зарадвах като ги видях Crazy
 Пепенка-душа когато решиш пиши и ще се разберем.
Теодора-и ти пиши ако решиш.
Пък и да дойдете с Пепенка по едно време ще стане даже много добре Hugю

какво е ЛАБИИ newsm78

# 145
  • Стара Загора
Деничка, така се казва на срамните устни по научно му Laughing

# 146
оф Embarassed
това не го знаех

# 147
  • София
Астера, предполагам, че си чела тази тема за срастванията при момиченцата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144112.0
Доколкото си спомням на Запад преди да изпратят при хирург препоръчват някакво кремче. Май имаше мами, които си го поръчваха от Германия. Дано притесненията ти са напразни Praynig Praynig Praynig.

Лека нощ на всички Hug

# 148
Добър вечер и от нас, напоследък поизпуснах темичките, но все сме на вън, малчо хич не слуша вкъщи, затова му осигурявам големи разходки, че и аз така си почивам.
В събота си направихме семейна разходка до Калиакра, Камен бряг, Кранево и Балчик, беше много хубаво, който не ходил там с две ръце му препоръчвам да отиде,  детето слуша през цялото време, даже вечерта му показахме как се лови морска риба. Сега качвам и малко снимки за тези на които им се разглежда.
Честито на всички имащи повод, на порасналите бебоци, който е болен да оздравява и на Астера да пожелая дано да си внушаваш и да няма нещо сериозно на беболина.
ето и обещаните снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378279&pid=13269188

# 149
  • Попово
There I was on a july morning
Looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun

At the sound
Of the first bird singing
I was leaving for home
With the storm
And the night behind me