Редуктил - тема 7

• 66 365
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
определено само с хапчета не се отслабва трябва и да се ограничи яденето . аз не съм на определена диета просто карам предимно на ябълки през деня и вечеря , а ако хапвам нещо междувременно гледам да е нискокалорично или малка порция колкото да залъжем глада  Joy
но ако се съчетае с някаква добра диета е най-добре , само че аз още не съм решила коя точно да пробвам (само мисълта за диета ме стресира , останало ми е от предишни опити )
а аз от няколко месеца съм си в застой , хапчета почнах да пия през 3-4 дни колкото да не е без хич и предполагам докато свърша опаковката те ще са ги изтеглили окончателно от мрежата .
абе честно казано дори да не успея да сваля още килограми , ако си остана на тези пак ще съм доволна  Grinning
извинявам се стана много дълго  Peace
лека и отслабваща седмица   bouquet

# 676
Напълно подкрепям, че само от хапчета не може или поне не бива да се сваля. Трябва и някакъв разумен режим на хранене.
И аз сутрин хапвам ябълка - при мен е закуско-обяд, защото ставам късно. Към 14ч. изяждам 1 филийка ленен хляб от тези, които са много тежки и стоят като мокри. Към нея прибавям 1 яйце, пържено без олио. Става много вкусен сандвич с достатъчно полезни съставки - белтъчини, бавни въглехидрати, омега 3 киселини. По-късно като огладнея изяждам 1 консерва домати /от 400гр/ с обезмаслено сиренце. Някъде четох, че доматите имат съставка, която подпомага усвояването на белтъчните храни.  За много късна вечеря пак хапвам ябълка. Това + - е режима, но разбира се варира различните дни.
За да не се овълча от глад, когато ми се прияде нещо, било то и най-вредното си го купувам и хапвам малко, колкото да не го бленувам цял ден.
И да се похваля, след дълъг застой днес от раз съм смъкнала 800гр. Това за мен е нечувано ... ееех изфуках се... голям кеф  Crazy Crazy Crazy

# 677
Като ще се фукаме, нека и аз се изфукам.  Joy
Есента си купих едно панталонче, което ми опъваше доста, а след това дори и неможех да обуя ..., а сега си го нося с кеф и  даже ми е доста хлабав.  Joy

# 678
  • Варна
Здравейте на останалите тук...
Да ви се оплача от почти месец и половина почти не съм мръднала... 1 кг надолу-нагоре... вече започнах да се отчайвам... Чак се ядосвам когато някой ми каже, че съм отслабнала.
Поздрави на всички!

# 679
Момичета, какво е станало та са изтеглили Редуктила. Днес отивам да си взема - изтеглен бил, нареждане на ЕС. Това в три аптеки ми го казаха.

Някой намерил ли е някъде. Ако е удобно да поръчаам да ми вземе или да драсне на Лс къде да ходя. Тъкмо се зарадвах, че го пробвах това лекарство преди месец, видях резултати, и на сега... ново 20.  Rolling Eyes

Търся да си купя поне две опаковки. Моля, ако сте си купили от някъде без проблем - кажете къде да търся. Направо ми се скапа деня, като не намерих. А предния месец си помисли давзема повече опаковки, е така - да знам, че има. Нищо не бях чула, за подобна мярка, че ще го изтеглят. Офф, направо...  Sad Sad

# 680
  • Варна
Аз пропуснах да спомена, че също не открих нито Линдакса, нито Редуктил в Марешки във Варна...

# 681
Здравейте, момичета, сега откривам темичката ви и цопвам веднага в нея Simple Smile Аз съм много доволна от Редуктила - 2007-8 година свалих 30кг и благодарение на това успях да забременея, просто бях в идеалната форма - 58кг, а съм висока 172, за което съм много благодарна на ендокринолога ми. След това забременях и мисля се сещате какво се случи  Cry Когато родих през юли бях 96кг, пълна катастрофа, но понеже кърмя неможех нито по-стриктен хранителен режим да спазвам, нито да вземам лекарства. Вече почти нямам кърма и спряхме и днес доволно тръгнах да си взема Редуктил и да започна да го пия по схемата и хоп  Shocked изненадаааа.... Нямало го вече Sad Имали някакви количества, но трябвало да говоря с управителя в понеделник. Ще видим какво ще стане, аз междувременно набелязвам алтернативни варианти и в понеделник на консултация с доктора ми, защото последно се виждахме януари, а тогава нищо не се чуваше за спиране. Ще бъда благодарна за инфо за алтернативи, защото в момента съм 78кг и май с тенденция към качване.

ПС: Извинявам се за дългия пост  Hug

# 682
Само мен ли ме притеснява, че са спрени от продажба, защото са вредни за здравето? newsm78

# 683
Аз пиех Линдакса и ги спрях, като разбрах, нищо че имам на свалям 40 кг. Останалите ги изхвърлих, иначе бих ви ги подарила.

# 684
Само мен ли ме притеснява, че са спрени от продажба, защото са вредни за здравето? newsm78

То много неща са вредни за здравето. И краставиците с нитрати са вредни, ама ядем, нали.

Ако някой е усетил, че му действа зле - съм, ок, и аз бих го направила и спирам. Но когато нямам забележки, и по-скоро съм доволна от резултата, заради това, което ги пия, подобни сентенции не ме притесняват. Притеснява ме, че от пазара изчезва нещо, а срещу него няма друга алтернатива.

sims__, писах, ти ЛС. Изключително заинтересована и сериозна съм.

Поопарвих правописа, явно съм разстроена.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 20:49 от SmaRt

# 685
  • Варна
Претеснява ме, че от пазара изчезва нещо, а срещу него няма друга алтернатива.

Когато говорих с лекаря си ми предложи Ксеникал... но за мен не е вариант...

# 686
Притеснява ме, че от пазара изчезва нещо, а срещу него няма друга алтернатива.

Когато говорих с лекаря си ми предложи Ксеникал... но за мен не е вариант...

На мен ми предложиха Alli, но все пак нещата опират и до пари. Цената на Редуктила от 50 лв, за месец според мен е добре, но 100 и кусур лева за курс от две седмици - ми идва твърде много.

И на мен ми казаха Ксеникал, говорих с едни дистрибутори на лекарства, но аз не съм доволна от него. Пих преди време, даже са ми останали няколко капсули - ами нямаше никакъв, подчертавам го, резултат. Убедена съм че на различния организъм действат различно отделните медикаменти. И де факто за моя организъм - няма алтернатива. Тук из форума има и доволни момичета.  Peace

# 687
  • Варна
То Али не е ли като Ксеникал?

# 688
Не се излагайте с този Редуктил. Ще го изтеглят ами като има психотропен ефект /предизвиква халюцинации/, Вие сте с малки деца...недейте така. Аз като бях раждала и двата пъти пих Ксеникал и отстлабнах. Диетолозите го препоръчват но при положение че се яде мазна храна. В крайна сметка по-скъп е, може да се свалят до 3 кг. с 3 блистера, но не е панацея. Но не е вреден, това е сигурно. Няма привикване

# 689
Не се излагайте с този Редуктил. Ще го изтеглят ами като има психотропен ефект /предизвиква халюцинации/, Вие сте с малки деца...недейте така. Аз като бях раждала и двата пъти пих Ксеникал и отстлабнах. Диетолозите го препоръчват но при положение че се яде мазна храна. В крайна сметка по-скъп е, може да се свалят до 3 кг. с 3 блистера, но не е панацея. Но не е вреден, това е сигурно. Няма привикване

Извинявай, че с такъв нападателен тон, но ти по-горните постове чете ли  newsm78 Това, че действа на хипофизата, не означава, че има психотропен ефект. И говорим за употреба по лекарско предписание при хора, които имат да свалят по 30кг, а не 3!!! И с ксеникала са правени изследвания, които показват, че при дълга употреба увеличава риска от рак на дебелото черво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт