,пак ме препират
и забравям какво щях да пиша

За голямата работа пък да не говорим - там положението е трагично. Утре сме на гастро-ентеролог, дано от третия път успеем 
, та накрая отидохме в детското спешно на една детска болница, и ни видя доктор , добре че не бяха заети хората, че който не е спешен трябва да изчака тези, които са по спешни на такъв принцип са. Изписаха много силен антибиотик 3 пъти на ден, дано ни се размине операцията този път
Пратиха ни вторник на специалист да видим ще се разбере ли аджеба от какво го получаваме това чудо
Инъче от детското спешно останах изключително доволна (като го сравнявам с Русенското, дано на никой не му се налага да ходи там) , ама се надявам никога повече да не го видя
Отделно и ще ми пратят една хубава трицифрена сметчица после
И аз се чудя какво става с Айла скоро не е писала
дано да са се помирили. Валка, Ели радвам се че се включвате, че се бяхте позагубили
Майчета как се справяте с две деца незнам, аз сега съм като една истеричка пък с две незнам
и ние искаме още едно детенце, но и сама с две деца сигурно в лудницата ще вляза или комшиите ще извикат социалните
Приятен уикенд на всички

Накрая с няколко шамарчета по дупето го усмирявам.Иначе Ники поне тази година нищо няма да изпусне от морето,като не разбира,та затова реших,че и аз ще си почина 
Наско до късно като се загледаше във филмче и пускаше в гащите,та после убирах дарадонки по ламината 
а за писането,през дена Наско и баща му са на компа на смени играят
а мен така ми се спи 

Препоръчани теми