Августинки 2009 - тема № 44

• 19 251
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
За чистенето: - прави се докато бебето и мама са в болницата. Сега е лято и текстилните настилки ще изсъхнат бързо. Не виждам място за безпокойство. Колко му е да се направи основно почистване на стаята? Hug

За домашните любимци: - Ако се спазва необходимата хигиена всичко ще е наред. Вярно е, че бебе и животно на едно място не е добре (поне в началото), но не е лесно да накараш човек да се раздели с дом. си любимец. В къщи имахме коте (до скоро) и често съм се замисляла какво да го правим. Бяхме се спрели на варианта да обърнем дръжките за да не може да влиза в стаята на бебето. Оставаше момента, обаче, че всички го гушкаме и по нас остават косми. Но и на това бях намерила решение.
Един ден котето скочи от прозореца и само реши, че иска да живее навън (аз живея в къща). Идва при нас да яде и да се гали, но вътре не влиза. Дивото го призова и проблема се реши от самосебеси. Това не означава, че не ни става мъчно, особено като го набият другите котки. Cry

Bagneto не бъди толкова критична. Поговори с жената човешки. Много често хората не си дават реална сметка за нещата и се налага да им бъде помогнато. Със сигурност внучето е по-мило от котето, но от теб зависи как ще и го поднесеш (притеснението ти от котето).

# 196
  • На плажа
Честит Св. Петър и Павел,на всички,именници и на техните близки  bouquet

# 197
Честит имен ден на всички които празнуват Петров ден!  bouquet

Желая Ви здраве - то е най-важното,
любов - защото е смисълът на живота
и пари - за да Ви е по-леко!

# 198
Момичета не се самозалъгвайте при нас кучето на свеки е по мило от внучката.  По принцип нямаше да имам нищо против кучето, но то не е ваксинирано и  хапе дори нея, хубавото е че с мъжлето сме на едно мнение, докато не ваксинира животното и не изчисти в тях на гости няма да ходим. ЗА съжаление тя остана много доволна и Алекс вече е на една година и три мес. още кучето не е ваксинирано, а тя реши че ни е обидена и не идва пък в нас.  Така че си зависи от жената. На мен в началото ми беше мъчно, но вече се забавлявам и разбрах че най-важното е с мъжлето и малката да сме живи и здрави и да се разбираме. А и моите родители много ни помагат така че нещата се компенсират.

Честит имен ден на всички именници  bouquet

# 199
Момичета не се самозалъгвайте при нас кучето на свеки е по мило от внучката.  По принцип нямаше да имам нищо против кучето, но то не е ваксинирано и  хапе дори нея, хубавото е че с мъжлето сме на едно мнение, докато не ваксинира животното и не изчисти в тях на гости няма да ходим. ЗА съжаление тя остана много доволна и Алекс вече е на една година и три мес. още кучето не е ваксинирано, а тя реши че ни е обидена и не идва пък в нас.  Така че си зависи от жената. На мен в началото ми беше мъчно, но вече се забавлявам и разбрах че най-важното е с мъжлето и малката да сме живи и здрави и да се разбираме. А и моите родители много ни помагат така че нещата се компенсират.

Честит имен ден на всички именници  bouquet

Надявам се хората с този начин на мислене да са малко Praynig. Не е нормално питомецът да е по-мил от внучето. Дори и възрастните да не се разбират по между си, пак не е нормално.

# 200
Честит празник на всички именници

За който го интересува по канал едно дават ТВ-бебе с тема - ЗАКАЛЯВАНЕТО

Zahira™ в кой от двата магазина н Вис Виталис посетихте? Мисля че този до BAU MAX е доста по голям или поне прави такова впечатление.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 09:59 от sosmy

# 201
Момичета,благодаря за отговорите.Аз всъщност не съм ползвала друг болничен,защото ми отказаха,затова взех 12 дни неплатен. Peace
Защо неплатен - платеният свърши ли ти  newsm78

# 202
Цитат на: Joanna87 link=topic=408418.msg11709521#msg11709521 date=1246201591 Не мога да карам мъжлето ми да глади пердета Simple Smile
[/quote

Shocked Shocked :shock:newsm78 newsm78 newsm78

# 203
Петенце,честит имен ден мила,много здраве,щастие и сбъднати мечти,и скоро едно хубаво здраво и пухкаво бебче да гушкаш newsm51

за домашните любимци- брат ми има кученце,но в началото няма да се засичат кутрето и бебето,а за ръцето-всички под строй в банята да се мият преди да гушнат бебо,който не се измие  smile3513 от стаята smile3516

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 16:00 от rumik

# 204
Добро утро!
Честит празник на всички именници!Да са живи и здрави!  bouquet

Пете, на теб специални прегръдки и целувки!  love001

# 205
Добро утро и от мен
Честит имен ден на всички които празнуват днес   bouquet

# 206
Честит празник на всички празнуващи днес!   bouquet

Пете честит и на теб!

# 207
Честит празник на всички празнуващи! Да сте здрави и щастливи мами през август!
Едно въпросче до мамите от Пловдив - понеже имам намерение да отида във Вис Виталис и от там да си купя всичко необходимо за бебка, но съм ходила само в този до Баумакс. Вчераминахме покра другия до Бриколажа, но нямах време да влизам.Та кой е по-добре зареден, за да знам да се насочвам към него?
А относно домашните любимци  Peace Peace Peace - от малка съм израстнала котки. А от 4 години имам разкошна котарана, която ни е като член от семейството- изключително добро и кротко същество,което никога не го пускам да излиза навън и няма контакт с улични и болни котки. Та питах моя лекар и още няколко трябва ли да махам котката, а той ми каза че това са едновремешни отживелици. Каза, че ако е ваксинирана и обезпаразитена-няма проблем. Та котката е ваксинирана и обезпаразитена, а като се появи бебка , разбира се ще й одгранича контакта до детето. И като поотрасне няколко месеца вече ще си я пускам. А относно миризмата на котки- аз откакто се помня живеем с котка вкъщи и никога не ми е миришело на котка. Мн гости даже са се чудили, че по нищо не личи , че имаме котка - важното е тоалетната да й се чисти всеки ден и не мирише.
 Grinning Та това е от мен сега ! Хубав ден на всички!

# 208
  • София
fifonkaвъпреки че не мога да ти дам отговор на въпроса,защото съм ходила само в този до Бриколаж и в Софийския вес виталис,да кажа: имаше акция на томи типи и помпата и стерилизатора бяха намалени!
Ние вече направихме първите покупки,само две Sad,помпата и стерилизатора. С моя тати на пазар е трудно да се ходи-мъже! За това самичка,толкова ми  е хубаво да се разхождам в големи магазини и да си ровя по рафтовете,особено за бебешки неща! И никой да не ми мрънка на главата! Има едни магазини с добро зареждане и сносни цени,не помня как се казваха,единия е на младежка-ресторант стадиона,другия до гранда,ако искаш повече инфо на лични!

Честит празник на всички именици днес!
Вижте колко е хубаво като си имате имен ден!

# 209
Аз бях в този Vis Vitalis до Баумакс -много добре зареден е, има богат избор на колички, креватчета и абсолютно всичко необходимо за бебето.
Guili   за колко си взе помпата на Томи Типи? Аз се чудя между нея и авентската newsm78 .
Някоя от вас да знае кога излиза новия брой на списание Coiffure Beauty?  Понеже имало излязъл някакъв булчински брой и вътре са публикували моя снимка, обаче не знам дали в юлския или в юнския брой и цяла сутрин издирвам това списание по всички репове и никъде го нямат.

Общи условия

Активация на акаунт