Правили ли са ви хороскоп?

• 707 739
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 540
И как един астролог ще ми определи през 45 мин операция кога съм поела първата глътка въздух? Е това ако не е интерпретация - не знам кое е?! Били сме две, но за съжаление са изпуснали сестричката ми! Била е много сложна интервенция и е абсурд някой да ме изчисли, пък бил той и добър астролог!

Много ти е погрешна представата за астрологията Simple Smile. Часът на раждане  може да се определи с точност до секунда чрез ректификация. Целта е да се проверят вече минали значими събития и по този начин се определя точния градус на асцендента и върховете на останалите домове. При такива събития асцендента ВИНАГИ е засегнат от транзитни, дирекционни или прогресивни аспекти.  
След като трима  астролози, които не се познаваха помежду, по различно време,  стигнаха до един и същи час при моята ректификация - какво повече е нужно да се говори?!

И между другото вече ставаш досадна със споменаването  на тази Кристина във всеки твой постинг и във  всяка тема за астрология. Пусни си тема за нумерология и си я хвали там, ОК!  Simple Smile

# 541
Благодаря за отговора, Мая. Simple Smile
Явно всичко зависи и  от човека, който ще тълкува - и в нумерологията, и в астрологията.
При мен с нумерология нищо не излезе.

Явно не си попаднала на добър. Но си мисля, че и не е само това - някак си има обмен на енергия с човека и ако не се получи - и прогнозата не се получава. Малко е като с лекарите - за някой еди кой си лекар е супер, а за друг - не. Аз с Кристина установих много добър контакт - просто ми допадна като човек и съм сигурна, че и това влияе. Тя е с много позитивно излъчване и като човек е много слънчева и добронамерена и на мен това много ми хареса. А и толкова много от миналото ми ми позна, че направо се стъписах и й се доверих и за бъдещето и досега това, което ми е дала като тенденции и ситуации просто се случва. И дано да продължи така щото ми каза хубави неща, че ме чакат  Simple Smile  bouquet
LaughingЯвно заради оптимистичното бъдеще си толкова впечатлена Wink
Поста ти показва, че не само си предубедена, но и незапозната с астрологията. Добрият астролог може да изчисли до минута, точният ти час на раждане, има си различни методи на ректификация. Един от методите е, като се конкретизират важните събития в живота на човек, по кое време са се случили, т.е. по картата се вижда, че ще се случат, но точно кога зависи от часът на раждане, той мести  АсЦ, домовете и т.н..........астрологията може да бъде по-подробна и от номерологията Winkако попаднеш на точният астролог Sunglasses
Greene, пак сме писали заедно  bouquet

# 542
# 543
И как един астролог ще ми определи през 45 мин операция кога съм поела първата глътка въздух? Е това ако не е интерпретация - не знам кое е?! Били сме две, но за съжаление са изпуснали сестричката ми! Била е много сложна интервенция и е абсурд някой да ме изчисли, пък бил той и добър астролог!

Много ти е погрешна представата за астрологията Simple Smile. Часът на раждане  може да се определи с точност до секунда чрез ректификация. Целта е да се проверят вече минали значими събития и по този начин се определя точния градус на асцендента и върховете на останалите домове. При такива събития асцендента ВИНАГИ е засегнат от транзитни, дирекционни или прогресивни аспекти.  

След като трима  астролози, които не се познаваха помежду, по различно време,  стигнаха до един и същи час при моята ректификация - какво повече е нужно да се говори?!

И между другото вече ставаш досадна със споменаването  на тази Кристина във всеки твой постинг и във  всяка тема за астрология. Пусни си тема за нумерология и си я хвали там, ОК!  Simple Smile

Никъде не съм написала, че съм много запозната с астрологията и никъде не съм я отрекла - попитах как може да стане и изразих мнението си! Споделих моя опит и какво ми се е случило.  Мисля, че форумите са за това. И споменавам Кристина защото ме питат - това е моя опит - от двама астролози не съм много доволна, но от нея - да. На никого не налагам мнението си! И мисля, че различните мнения не би трябвало да водят до грубост или не добър тон, ОК!  Simple Smile

# 544
Благодаря за отговора, Мая. Simple Smile
Явно всичко зависи и  от човека, който ще тълкува - и в нумерологията, и в астрологията.
При мен с нумерология нищо не излезе.

Явно не си попаднала на добър. Но си мисля, че и не е само това - някак си има обмен на енергия с човека и ако не се получи - и прогнозата не се получава. Малко е като с лекарите - за някой еди кой си лекар е супер, а за друг - не. Аз с Кристина установих много добър контакт - просто ми допадна като човек и съм сигурна, че и това влияе. Тя е с много позитивно излъчване и като човек е много слънчева и добронамерена и на мен това много ми хареса. А и толкова много от миналото ми ми позна, че направо се стъписах и й се доверих и за бъдещето и досега това, което ми е дала като тенденции и ситуации просто се случва. И дано да продължи така щото ми каза хубави неща, че ме чакат  Simple Smile  bouquet
LaughingЯвно заради оптимистичното бъдеще си толкова впечатлена Wink
Поста ти показва, че не само си предубедена, но и незапозната с астрологията. Добрият астролог може да изчисли до минута, точният ти час на раждане, има си различни методи на ректификация. Един от методите е, като се конкретизират важните събития в живота на човек, по кое време са се случили, т.е. по картата се вижда, че ще се случат, но точно кога зависи от часът на раждане, той мести  АсЦ, домовете и т.н..........астрологията може да бъде по-подробна и от номерологията Winkако попаднеш на точният астролог Sunglasses
Greene, пак сме писали заедно  bouquet

Не съм предубедена - просто това е опита ми с астрологията и нумерологията. Сигурна съм, че астрологията може да бъде много подробна - логично е - дава много аспекти и може да се засече по много начини, но съм и убедена, че твърде малко са хората, които владеят до такава степен тази наука! Затова се обърнах към числата. Благодаря за разяснението - не знаех, че може, но никой не се е родил научен - нали затова споделяме - за да се учим  Simple Smile

# 545
  • Бургас
доколкото знам в ГРАО се пазят данните от болниците за ражданията при съставяне на акт за раждане и могат да дадат справка за час на раждане, една приятелка ми каза, че ходила да пита и й казали

# 546
Здравейте!

Онзи ден в парка се заговорих с една позната за зодиите. От там ми стана ясно, че тя доста разбира от хороскопи. Попитах я от любопитство, дали познава някой, който прави хороскопи. Тя ми отговори, че има приятелка, която прави хороскопи, била наистина много добра. Рядко била в Бг, постоянно ходила по разни симпозиуми и т.н. Аз много се заинтригувах и взех мейла на въпросната жена. Реших да й пиша, за да ми направи хороскоп, ей така от любопитство. Знаех, естествено, че няма да е безплатно, но... се оказа, че цената е 80 лв. На мен ми се сториха много, но пък може и това да е нормална цена за личен хороскоп  Thinking Аз все си мислех за около 30 лв, но наистина нямам представа как вървят цените. Правили ли са ви хороскоп, доволни ли сте и каква е цената?

Здравей, аз си правя нумерологична карта при Кристина Сунгарска - цялостна - минало, настояще и бъдеще + всички въпроси, които те интересуват и взима 30 лв. За мен е абсолютно поносимо и на няколко пъти ми помогна много - прогнозите й до сега са изключително точни. Препоръчвам ти я. Напиши й името в гугъл и ще ти излезе сайта й - там има телефон за връзка. Ако нещо не я намираш - пиши ми - ще ти пратя телефона й. Успех!   bouquet

# 547
Чета отдавна в темата и вече сърце юнашко не трае  Laughing Laughing

Моят проблем с изброените от вас астролози е, че ползват компютри, и има здраво копи пейст. Лични впечатления!

Интересувам се от астрология от години и съм се убедила, че това е твърде лична и ако щете интимна наука и просто не може да се работи на конвейр. Аз ходя при Владимира Владова и виждам какво значи лично отношение и подход в същтото време е изключетелно точна и прецизна. Страшно съм доволна.

# 548
Много ме зарибихте с тази тема следващото нещо,което ще направя за себе си да е хороскоп - вероятно при А.Вотей.  Laughing
Изчетох почти цялата темата  Sunglasses
Тази жена има ли някакъв сайт,който мога да разгледам ?

# 549
А за какво ползвате информацията, която получавате от хороскопа? Или обикновено любопитство?.... Rolling Eyes

# 550
Влади ли  Laughing Laughing Laughing смея се защото тя МРАЗИ от сърце интернет. Няма начин да има интернет страница. ако искате координати - на лични.

Хороскопа за мен е път към самопознанието.Показва периоди и възможности за развитие на определен потенциал. Дава много точна информация за тип и потенциал на взаимоотношенията. Дава информация за уроците, които имаме да учим. Ако някой очаква предсказания стил "среща с мъж по вечерно време" ще остане силно разочарован.

За мен астрологията е невероятна наука, аз уви съм само аматьор

# 551
А за какво ползвате информацията, която получавате от хороскопа? Или обикновено любопитство?.... Rolling Eyes
Ами май главно за самоуспокоение ...  Simple Smile.
Да ви кажа, за себе си почвам все повече да си мисля, че силата на астрологията и конкретно на Вотей е основно в изясняване на някакъв психологически профил (ваш, на партньора, детето и т.н.). То пак е полезно де Simple Smile. Относно предричането на бъдещи събития, нещата са доста неточни, все пак имаме си собствена воля и избор (за щастие)...Друго, което скоро чух е, че някои астролози работят с по-остаряла информация за разположението на небесните тела, поне някои астрономи така твърдят (което също може да повлияе на точността на прогнозите).

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 09:30 от Ahim_sa

# 552
Ти как си представяш, да отиваш при нея с бъдещият си съпруг, за подходяща дата за сватба и тя да ви каже, не се женете, не сте един за друг! Съмнявам се, че щяхте да я послушате, а и да я послушате, това е ваш избор, тя се намесва в личната ви воля.......за това не го е направила, не че не го е видяла.

# 553
Ти как си представяш, да отиваш при нея с бъдещият си съпруг, за подходяща дата за сватба и тя да ви каже, не се женете, не сте един за друг! Съмнявам се, че щяхте да я послушате, а и да я послушате, това е ваш избор, тя се намесва в личната ви воля.......за това не го е направила, не че не го е видяла.
И аз това именно казах, че ситуацията е деликатна за да се каже по този пряк начин  Peace. Но в същото време не усетих дори намек, че може да има проблеми, а после нещата излязоха много "драстични" някак си и ясни едва ли не отдавна...А и не знам какво точно според астрологията значи съвместими/несъвместими. Та и въпрос на тълкувание термини разни и кой какво си представя като чуе дадено определение.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 09:30 от Ahim_sa

# 554
Добре де - казвате,че не казват конкретни неща,които ще ти се случат в бъдеще.
Да речем - здраве,семейство,кариера,учения...нищо ли ?
Май трябва да опитам за да стана наясно  Laughing

Интересуват ме конкретно хороскопите на А.Вотей.
И нейни координати,евентуално страница.

Общи условия

Активация на акаунт