Правили ли са ви хороскоп?

• 697 953
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 035
Ама те хороскопите във вестника са комерс астрология и са далеч от сериозната такава

Това казвам, след като се докоснах до "сериозната" астрология, загубих вяра във всякаква астрология.  Peace И по- добре така, много време съм си изгубила да чета разни работи.

# 1 036
Здравейте, някой има ли информация и мнение за Неда Иванова?
Благодаря.

# 1 037
На мен ми е правен нумерологичен хороскоп, но жената работеше вкъщи и не ми е взимала пари за това. Беше преди повече от 3-4 години, но до колкото си спомням беше верен. Всичко друго, което ми е казала от нумерологията също е било вярно. Съветвам натам да се обърнете Simple Smile

# 1 038
Много благодаря за информацията!

# 1 039
Да, номерологията е точна наука, но не може да даде толкова подробна информация, колкото астрологията.

# 1 040
Някой чувал ли е нещо за този господин Thinking За испанец доста добре пише във фейсбука си на български  Thinking http://www.xyli-leonis.com/p/services.html

# 1 041
  • Sofia
Някой чувал ли е нещо за този господин Thinking За испанец доста добре пише във фейсбука си на български  Thinking http://www.xyli-leonis.com/p/services.html

Всеки понеделник гостува на Мария в Отблизо по БНТ1.

# 1 042
Ще опитам да гледам някой път.  Peace А лични впечатления?

# 1 043
  • СОФИЯ
Момичета, не си правете майтап с астрологията.И там като навсякъде има шарлатани и печалбари.Аз моята астроложка съм си я открила и не я заменям.Когото пратя при нея-недоволен не е имало.Тя просто е веща в занаята, човечна, скромна и работи почти без пари за информацията, която дава и тълкува!
Това във вестниците не е сериозно.

# 1 044
Момичета, не си правете майтап с астрологията.И там като навсякъде има шарлатани и печалбари.Аз моята астроложка съм си я открила и не я заменям.Когото пратя при нея-недоволен не е имало.Тя просто е веща в занаята, човечна, скромна и работи почти без пари за информацията, която дава и тълкува!
Това във вестниците не е сериозно.

Сега трябва име и координати да напишеш Peace

# 1 045
  • София близо до Витоша
да и аз искам координати , но да споделя утре съм при Оксана , преди 4 години бях при нея , сега отново отивам за консултация

# 1 046
  • СОФИЯ
За всички, които са ми писали на лични, въпреки,че май вече писах тук ,телефонът е:088 879 59471 - Антоанета Георгиева, в Люлин ,точно до Техномаркет и Била.

# 1 047
Аз реших да се включа в дискусията и да ви се похваля, че минах на курс при Оксана и сега продължавам при Кирил Горанов и съм супер доволна и смятам, че и двамата са невероятни професионалисти.  Peace

# 1 048
Оксана колкото пъти съм я гледала по Тв, никога не казва нещо съществено. Повечето неща които коментира са съвсем елементарни, и аз с моето астрологично ниво мога да се изява по същия начин, иначе изглежда много мила дама.

# 1 049
Този Кирил Горанов не го бях чувала, но като му видях визитката в сайта, че през 2011 почнал да учи астрология при Оксана, а 2013 вече бил почнал да преподава и ми прозвуча доста несериозно  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт