Поп-легендата Майкъл Джексън почина!!!

• 74 020
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 040
ей, момичета вижте каква снимка намерих, не я бях виждала до сега!

Ако кажете, че Бланкет не прилича на Майкъл си тегля ножа! Mr. Green

# 2 041
Аз сега не мога да се сетя на погребението на Даяна как беше точно, гледах го ама то 10г оттогава. Спомням си хората, гвардейски части, кралицата, Елтън Джон пя, ама изложиха ли тялото, имаше ли поклонение пред него, не помня. Да не би това да се прави от съображения за сигурност, знам ли, като се погребват изключително популярни хора; да не настане някоя блъсканица и да не могат да удържат тълпата. Опитвам се да си обясня по някакъв начин  Thinking

И защо няма да има хора на улицата, вчера даваха, че монтират монитори отвън пред залата и даже очаквали около милион хора да се съберат.

Sunshine Rose
, има същите очи като него

# 2 042
  • 7800
Сега по СНН говорят за това. Стори ми се, че репортерката каза, че ще има частно погребение, което ще е преди поклонението в СС, но нямало информация точно кога и къде.

Аз си мисля, че феновете най-добре да им загърбат тъпия "селъбрейшън" и да отидат да си поднесат цветята пред "Невърленд". И какви са тези глупости, че и гробът можело да остане в тайна, 'баси мизерниците.

# 2 043
Бланкет много прилича на Майкъл, а пък по-големите приличат на Деби, особено Парис. Абе негови деца са. Напълно е възможно.

# 2 044
Лично аз вече започвам да си мисля,че вече е погребан,но от съображения за сигурност казват,че ще е преди този откачен мемориал и какво ли още не.Моткат уж това и онова,а реално са си го погребали.Поне така си мисля.Освен това колкото и да ми се иска да се знае поне къде и да има достъп,за да може след време всеки един от феновете да поднесе поне цветя....като че ли по - добре да не се знае,за да не бъде осквернен.Не зная защо,но това ми се върти от снощи,че всъщност всичко,което се случва в момента е именно с тази цел  Rolling Eyes

# 2 045
  • София
Нищо чудно и да са го погребали вече тайно, защото се страхуват някой да не разкопае гроба. Имат основание, де, всякакви откачалки има по света!

# 2 046
В момента по МТВ тече уикенд с негови песни.

# 2 047
  • Между гори и планини
тъкмо щях да пиша за МТВ и си ме изпреварила.
Гледам и плача, а сина ми ме гледа странно...

# 2 048
Дано да е погребан вече, че то...
А Бланкет много прилича на него на тази снимка - очите, формата на лицето, трапчинката... А това явно е силен белег, мъжа ми има и и двете ни деца имат.

# 2 049
Тия дни изгледах сувати клипове с Джако и все един въпрос ми се върти в главата:
Как след такъв невероятен успех,известност и слава ,той е останал толкова нежен,скромен и изпълнен с любов човек?Не се е възгордял,а обратното -струва ми се по-смутен и срамежлив.

Раздавал е само любов.След толкова омраза към него и кал от медиите,той е останал добър човек.Не мога да си го обясн.Трябва да си свръхчовек ,за да успееш да бъдеш като него с такъв живот.

Супер харизматичен е.Просто излъчва доброта и обич.Чиста душа.

# 2 050
не знам за вас, но аз едвам сварвам да свалям каквото намеря - снимки, видео, хоум видеос, лайфове, ремикси. Компютъра ми се задръсти направо Laughing Скоро трябва да почна да трия други неща, че да имам място. Само се моля да няма вируси в някои файлове, че антивирусната ще ги изтрие Praynig Sad

# 2 051
Искам да споделя какво ме развълнува страшно много. Гледах вчера едно интервю с Майкъл Джаксън, където разказва за едно посещение с Лиза Мари Пресли в една унгарска болница. Отиват там и почват да раздават на болните деца подаръци и Майкъл отива до едно детенце на окло 2-3 годинки(забравих му името на детето) и вижда, че лицето му е почти зелено. Пита една медицинска сестра какво му е на детето и тя му казва, че ако не му се присади черен дроб то ще умре. Тогава Майкъл казва " Аз няма да оставя това ангелче да умре". И започва да търси из целия свят донор за детето и казва , че отнело доста време , но един ден телефонът му звънва и му съобщават, че е намерен черен дроб за детето. Тогава той бил най-щастливия човек на земята. Детето днес е живо и здраво благодарение на него! Поклон пред един велик човек с ангелско сърце!  newsm51

# 2 052
Момичета, колкото повече време минава, толкова душата ми се свива повече.Празна ми е душата.Опитвам се да вляза в ритъм и да върша обичайните си неща, но не мога.Постоянно мисля за него и плача.
Tanula-не ме учудва това.Той е ангел.Добродушен и човечен.
Бланкет му е одрал кожата.Така е.

# 2 053
Танула, аз имам снимка ! Сега ще я потърся и ще я кача!

edit: ето го детето http://www.nydailynews.com/entertainment/galleries/michael_jacks … _of_pop.html#ph29

30тата снимка!

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 13:12 от Sunshine Rose

# 2 054
  • София
И по City TV пускат само негови клипове. Все по мъчно ми става  Confused

Общи условия

Активация на акаунт