Поп-легендата Майкъл Джексън почина!!!

• 74 014
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 055
Каквото и да си говорим - немарливост е! На Майкъл му се губят 12ч - легнал си е вечерта и лекаря уж да го наблюдава, ама не. Чак на другия ден наобед се присеща, че нещо не е наред. За 150 хил. долара на месец е бивало да се старае повече.

Thinking Вярно си е.Ама пък доктора няма да спечели ако този,който му плаща умре.Може би просто не му е издържал организма.То си личи,че е имал доста заболявания.Винаги в слуховете има поне частица истина.

Една приятелка е много навътре със свръхестественото и винаги ми е казвала,че висшите души са орисани винаги да страдат от много човешки болести.Според мен така е бил и той.

# 2 056
Бланкет наистина прилича много на Майкъл.

За погребението - наистина е по-логично да стане тайно. Иначе представяте ли си какъв хаос ще настане сред фсички пощурели фенове, ако тялото му бъде изложено за преклонение... ще има прегазени, задушени и прочие.

Първоначално, може би ще се крие къде е погребан, иначе има голяма вероятност обезумели фенове или и аз не знам какви хора, да разкопаят гроба. Но изцяло не може да се скрие. Така или иначе - все някога ще се разбере къде е положено тялото му.

За децата - изобщо не е важно дали са негови или не. В крайна сметка носят неговите имена, някои от децата на Анджелина също са осиновени, но не се вдига чак толкова шум, нали.  Wink
Сега ми е мъчно за децата -  сигурно са смазани.  Cry

# 2 057
Лично аз вече започвам да си мисля,че вече е погребан,но от съображения за сигурност казват,че ще е преди този откачен мемориал и какво ли още не.Моткат уж това и онова,а реално са си го погребали.Поне така си мисля.Освен това колкото и да ми се иска да се знае поне къде и да има достъп,за да може след време всеки един от феновете да поднесе поне цветя....като че ли по - добре да не се знае,за да не бъде осквернен.Не зная защо,но това ми се върти от снощи,че всъщност всичко,което се случва в момента е именно с тази цел  Rolling Eyes
Напълно е възможно! Аз не бих се учудила, тълпата да се нахвърли като озверяла, ако знаят мястото и часът на погребението и да ме извинявате страстните фенове, но феновете понякога са луди за връзване, нищо чудно ако им падне тялото да го разкъсат на парченца "от любов" подобно на тениските и други негови вещи...В тази степен мисля , че това е някакво унищоително фанатично желание, което не може да бъде контролирано...Та въобще не се учудвам да са решили да му спестят това...поне в смъртта му.Гробът на Чаплин беше разкопаван, доколкото си спомням...
А що се отнася до концерта, възможно е всичко да става по негов сценарий, така както той би искал да се случи. Не виждам нищо ужасяващо да пеят известни певци в негова памет  Peace

# 2 058
Не го вярвам това за висшите души, че те трябвало да страдат. Това са християнски глупости- извисяването и страданието да се свързват.

Сега слушам, че човек като получи кардиак арест има само 7 минути преди трайно увреждане на мозъка. Докторът е трябвало да се обади веднага !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out ох не мога да справ да се ядосвам. Изобщо не вярвам в  "така е било писано" и "висшите души трябва да страдат". това са простотии и съм сигурна, че е можело да бъде спасен! в днешно време при навременна медицинска реакция правят чудеса. На едно момиче му закрепиха главата при частично обезглавяване...ох

# 2 059
мацка, не се ядосвай. станалото станало. да се радваме, че поне го имаше! остави толкова много след себе си.

някой дали знае този филм дали го има качен, че от тука не иска да ми зарежда?
http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh1xP9g4l273JOR3O8

# 2 060
В момента дават само Джако по МТВ и Сити тв.Абе как няма една слаба песен тоя човек бе и един тъп клип!
Гениален е и толкова е изправорил времето си.

Аз лично много съжалявам,че последните години се поизгуби и го позабравихме.А можеше да ни зарадва с толкова много песни.

# 2 061

Аз лично много съжалявам,че последните години се поизгуби и го позабравихме.А можеше да ни зарадва с толкова много песни.

И на мен ми е мъчно, но пък я се постави на негово място - определено беше преуморен. Я виж Мадона - появи се, изчезне, появи се, пак изчезне... Гледа да има някакво равновесие. А Джако от мъничък е по сцените и май-май не е спирал. Преумори се и за това си даде почивка. Заслужена при това.

# 2 062
ей, момичета вижте каква снимка намерих, не я бях виждала до сега!

Ако кажете, че Бланкет не прилича на Майкъл си тегля ножа! Mr. Green

"Одрал" му е кожата, страшно си приличат. Благодаря за снимката.

Аз да си призная не бях толкова запалена по Майкъл, в далечните '80-'90г. бях "влюбена" в момчетата от Europe, Depeche mode, George Michael.
Но след тази съдбоносна случка с МД и начина по, който ме докосна толкова дълбоко(не очаквах такава реакция от мен), след всичко прочетено и непрекъснатата информация от вас се пристрастих Crazy Сега разбрах каква детска душичка е бил, колко чувствителен и неразбран е бил.
А дечицата са му толкова милички и сладки.

Ето това ми е любимо Speechless

# 2 063
  • Норвегия
kiara, ето го записът, който чух в злополучния ден:

http://www.youtube.com/watch?v=cHw4uUf439Q

1:31 - 1:36 min.

Не съм цитирала точно, думата не е шок, а "panic". В линкът, който ти постна от разговора, тази част липсва.

# 2 064
ей, момичета вижте каква снимка намерих, не я бях виждала до сега!

Ако кажете, че Бланкет не прилича на Майкъл си тегля ножа! Mr. Green

"Одрал" му е кожата, страшно си приличат. Благодаря за снимката.

Аз да си призная не бях толкова запалена по Майкъл, в далечните '80-'90г. бях "влюбена" в момчетата от Europe, Depeche mode, George Michael.
Но след тази съдбоносна случка с МД и начина по, който ме докосна толкова дълбоко(не очаквах такава реакция от мен), след всичко прочетено и непрекъснатата информация от вас се пристрастих Crazy Сега разбрах каква детска душичка е бил, колко чувствителен и неразбран е бил.
А дечицата са му толкова милички и сладки.

Ето това ми е любимо Speechless
PeaceБожееее,хиляди благодарности кьм теб!От 2 седмици не се сещах за името на този клип! ooooh!Вече го тьрся за сваляне,че децата ме се кефят на него.   bouquet Heart Eyes newsm10

# 2 065
Bittersweet,
аз чувам "There is a doctor, but he is not responding for anything..."

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 14:34 от bella_

# 2 066
Напълно е възможно! Аз не бих се учудила, тълпата да се нахвърли като озверяла, ако знаят мястото и часът на погребението и да ме извинявате страстните фенове, но феновете понякога са луди за връзване, нищо чудно ако им падне тялото да го разкъсат на парченца "от любов" подобно на тениските и други негови вещи...В тази степен мисля , че това е някакво унищоително фанатично желание, което не може да бъде контролирано...Та въобще не се учудвам да са решили да му спестят това...поне в смъртта му.Гробът на Чаплин беше разкопаван, доколкото си спомням...
А що се отнася до концерта, възможно е всичко да става по негов сценарий, така както той би искал да се случи. Не виждам нищо ужасяващо да пеят известни певци в негова памет  Peace
Пак ми четеш мислите  Hug
Аз даже се бях позачудила, че ще има публично поклонение и тялото му може да бъде изложено. Само си представете озверелите от мъка фенове, не знам дали би могла да се удържи тълпата в този момент. Както писах по-назад, ми се струва почти невъзможно изключително известните личности да се погребват публично. Пък и кому е нужно, аз лично не бих искала да го виждам в ковчег за нищо на света!
За концерта и аз не виждам нещо лошо, все пак самия Майкъл е казал, че иска погребението му да е най-голямото шоу. И да дойдат да ти отдадат последна почит президент и сума ти световноизвестни личности - та това е такова признание!

# 2 067
Stela напълно съм съгласна с теб...за мен няма по-ужасно нещо от това да видиш някого, когото безкрайно обичаш в ковчег...представяте ли си как биха озверели феновете от мъка като досега на всеки виг от тълпата той отговаряше I love you more...а сега ще лежи бездиханен...по-добре да го помним жизнен и енергичен какъвто беше...ето почвам за казвам вече "беше"..ужас Cry

# 2 068
# 2 069
 Speechless

Тази песен не я бях чувала,но ме разчуства.

Аз пък се учудвам,че като са звъннали на 911 не казват,че пострадалият е Майкъл Джексън.Може би това щеше да ускори пристигането на докторите.

Kompita_Pita,права си ,че определено е имал нужда от почивка.Аз даже се чудя как издържа толкова дълго време.Това не са година ,две,а 45 години.Няма друг толкова дългогодишен изпълнител.Но нали знаеш,все ни се иска да виждаме нови неща от него.

Мен пък погребението му не ме вълнува толкова много.Виждам,че много от вас се вълнуват как е бъде изпратен.След дъжд качулка се сетиха да му отдават почести.По-скоро много ме интересуват последните му часове,мисли,вълнения и притеснения.За съжаление няма никога да ги разберем.

Общи условия

Активация на акаунт