По това време предполагам няма кой много да чете ,та да продължа със словоизлиянията - днес ходих на родителска среща в градината - всичко Ок,учителките са много мили,директорката също,изглежда се интересуват от методи и начини на възпитание,ОоооБАче базата е от наше време.И това май не е само в тази градина. Направо ми стана мъчно за децата.Вярно,че не само това е важно,но все пак... Как пък може да се направиха ремонти на всички общински сгради,да се наслагаха климатици,а за детските градини пари все да няма. Досега правехме протести за детските площадки,търсехме помощ за детските домове,а то сега като погледнах ми то в градината имат по-малко играчки

Деска,в тоя ред на мисли искам да те питам за Снежанка - там мебелите и играчките пак ли са от едно време. Гледах клипа от рожденния ден на Яна и ми се струват много и разнообразни,но не мога да преценя така.
Абе вярно,че не само това е важно,че едно време не сме имали толкова играчки и сами сме си измисляли игрите,но защо да не се развиват и детските заведения,заедно с всяко друго нещо в живота ни? Може ли да се люлеят и пързалят на люлки от 20 години,които са най-малкото опасни

Сигурно пак ще ми отговорите,че не знам законите,разпоредбите,че това е към еди кой си бюджет ,а не към някой друг си,но това какво ме интересува мен.Нали искат да ходим да гласуваме.Аз пък искам децата ни да има къде да играят безопасно и да учат в една подходяща среда.