Aila, добре завърнала се! Оправихте ли се с таткото?!
)) Да си жива и здрава и мнооооого щастлива с твоите 3 съкровища!!!!
))
След една седмица влязох в ритъм и горе-долу в форма, чак успявах да повдигна крака на 90 градуса
Най-интересно, че тялото ми малко се стегна, коремчето поспадна, обаче кантара не мръдна!

така каза док за да виждаме по колко яде, иначе първия месец ми беше наддала 650гр, а втория само 300, та от както включихме АМ вече сме в нормите, пиша всичко това защото четох че Яна иска да спира кърмата че не наддава бебето, моя съвет е не спирай кърмата докато не започнеш да захранваш, защото мойто бебче има дни в които не иска да яде АМ, и тогава е само на кърма, и мойта не наддава от кърма, но по-добре да яде кърма отколкото да стои гладна нали така
хайде успех с храненето и наддаването че и ние всеки ден се мерим и ми е все притеснено
за заглавието 

, а и очаквани навсякъде), все още ли мажете с бебешко олио или преминахте вече на лосиончета... поне така съм чувала че трябва... ние все още продължаваме със зехтин... Дали не се запарва така много кожата?

ама как да не са като чорапите които все купувам са някакви изкуствени-с ликра и уж памук и я запарват и то става по зле.Затова гледам да я оствям колкото може без чорапи,и все я наблюдавам ако станат мн студени и слагам.Не знам струва ми се по-лошо ако я държа със запарени крачета в чорапи.Може да и наруша още отсега потоотделянето и да и станат проблемни крачетата като порастне таака си мисля може и да греша
Иначе и аз съм доста зиморничева
А да не би да се пренасяте в София
?
Ако си на АМ може да е от самото мляко,но пък да има дни в които да ака често и после не
Ние бяхме на НАН но го сменихме че горката беше запечена като панел