Отговори
# 180
ОК, хайде в 15:30 на раковината. И после да ходим за сладолед Simple Smile))
А Поем май не е влизала и сигурно пак няма да дойде - а така ми се иска да се поразведри и да спре да се шашка!
Направих ново албумче - "Нашите бебета вече на 3 месеца" и качих даже снимки - УРАААА, че все не успявам! Хайде да си покажа мъжа,че май още е без гадже! С Бен се уговаряхме.... ама не помня дали се взехмеее  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395861&pid=13298915

Съни, хайде утре вече Вики да е здравичък, Мамочка, дано и твоята малка голяма принцеса оздравее скоро!.

# 181
  • София
Ей,големи красавци  и  красавици  показвате  Heart Eyes !

Марче ,много  сладка и стилна мацка си имаш  Heart Eyes   Hug !

Дена ,Ники  е абсолютен  Бонбончо  Crazy ! И лигавника ви е много идеен  Peace !

Маймунка ,колко много е порастнал Иван  и  какъв  сладък  малък  джентълмен  е  станал  Heart Eyes !

Снеш , а  Виктор   от  малък  ,баровец   го  раздава -  по плажовете ... по  шезлонги... и виж  как му харесва  Wink ! Много  сладък  Heart Eyes !

Жабче, ами  честно казано  ми стига времето за всичко . Не знам как става ,но и на работа ходя  поне през ден  и  бебето си гледам  и  от  никъде  никаква помощ  нямам поне дето се вика за един час някой да ми я вземе от ръцете  или  една салата  да  ми  помогне  да направи . И  всичката  работа съм си свършила   newsm78 .У  нас е  и  изпрано всичко и изгладено   и   сготвено и  сладкиши  и  торти  правя   и  гости  имаме  постоянно  и  даже  ми  остава  време  да  мързелувам  сутрин  по малко ,защото  аз съм  един  всъщност  много  мързелив  човек ,който  гледа  да си  свърши  работата  максимално бързо , за да  има  време  да  мързелува  hahaha . И аз  не  разбирам  точно  как става номера ,но   някак  си организирам нещата така ,че хем да нямам несвършена работа ,хем  да ми остава време за мързел   Blush  и  кафенцеееее  Heart Eyes . Те  старите  хора  не  случайно  имат  една  приказка " Дай на мързеливия  работа ,та  да  те  научи  на  акъл "  Joy  ". Та  точно  за  мен  се  отнася   Laughing   Joy !

# 182
snesh , влязох  Mr. Green Малко късно, но все пак  Simple Smile Къде всъщност е раковината  Blush ... моят мъж все ми се смее, че уж съм от варна /защото той не е/, а не знам къде са общоизвестни места  Crazy Това да не е където се провеждаши биреният фест  newsm78. До 16ч ще се опитам да дойда...ще ме познаете по:  къдрава косица, подозрителна тумба тип 6-7 месец, оглежда се и се чуди- да приближи ли до вас или да бенджи в другата посока Crazy и черна количка от която се разнася див рев...това ни е новата мода- хич не ни радва да си лежим, спим или каквото и да е друго в количката  Crazy
 Тази вечер за първи път от както се роди малкият имахме гости. Тъй като бях убедена, че няма да успея да свърша всичко, половинката извика една жена да почисти...съответно за мен оставаше само да приготвя вечерята докато татко и бебе се гледат...Цял ден се мотахме...уж по работа напред назад...стана 16ч, гостите ще идват в 18ч. Звъним на жената за чистенето да я питаме от къде да я вземем...ядец...решила да не идва  #Crazy Почти спринтирайки се прибрахме, детето ревна, татко снове с метлата, аз след него със стирката в едната ръка и малчо в другата...Стана 17ч- ние сме на никъде  Crazy Половинката продължава да чисти, бърше и да се поти, аз режа зеле в интересна поза- леко приклекнала, с чупка в кръста така че горната ми част да е наклонена назад, бебо почти полегнал върху мен подпирам го с лакът и ... си режа зеленцето  Crazy....докато татко му овършее къщата зор видях... Точно подредих масата и се звънна от долу. Когато отворих входната врата нашият татко тъкмо си закопчаваше дънките  Crazy...като по часовник беше всичко...сега чак на смях ме избива...ама тогава ме беше яд на целият свят и най- вече на половинката , че ме придума да се мотам по улиците вместо да си върша работата полека лека  ooooh!
 L.V. , ами да се взимаме тогава...все пак поисках мнението и на нашият татко и той като чу че са два броя мацки...пита дали не може и двете да ги вземе нашият хубавец  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 00:56 от poem

# 183
  • София
  Попаднах на интересна статия за силиконовите зърна, ако все още някои ги ползва може да му е интересна - Силиконовите зърна - кога и как да ги употребяваме?

# 184
Добър вечер!  Hug
Благодаря ви за комплиментите, момичета.  Heart Eyes Те нашите априлчета са си най-хубавите!  Heart Eyes От красавци гадже не можем да си изберем, всички ни харесват  Joy , а пък женската конкуренция е жестока - от хубава по-хубава мадама!  Grinning
Между другото, не можех да определя на кого прилича Иси, а вие чак, че ми е одрала кожата, казвате!  Blush
Ние снощи се кърмихме на 2 часа цяла нощ  Shocked и днес не съм на себе си от недоспиване. Само ви пиша бързо и лягам, че очите ме болят вече.
Кафенцето, как успяваш?!  Shocked Аз уж гледам да не се оплаквам много, че на фона на близнашките мами и мамите с по-голяма детенце ме е срам, но каквото и да правя къщата ми е често неоправена и прането винаги неизгладено.  Rolling Eyes
поем, радвам се, че изглежда сте се пооправили с таткото!  Hug

Айла, в шок съм от статията!  #Crazy  Аз кърмя само със силиконови зърна и сега се оказва, че нито силиконката, нита бебето поставям правилно!  ooooh! Ползвам ги, защото зърната ми са плоски и Иси не можеше да захапе ( в началото те пък и бяха големи за устичката и хранех от шише - противно на статията и тук не намерих по-малки , повечето са си един размер). Напоследък я пробвах малката да суче без, но много трудно захапва и ако изобщо успее е за няколко минути, след изпускане не може да захапе пак, а се ядосва и реве. Сега като чета може би изобщо няма да успеем да го махнем, защото съм правила всичко грешно - силиконката я поставям като шапчица и я бутам в устата и.  Confused Може би се е отучила да суче както трябва и сега какво ще правя! Дано не ми намалее кърмата! Нито в болницата, нито после акушерката ми показа как е правилно, а уж са консултантки по кърмене и ме е виждала вкъщи как кърмя!   #2gunfire

# 185
Добро утро мамета. Аз не пиша често, но редовно чета форума.  Вчера нашия тати даде на Саня да лизне малко сладолед и на нея и хареса и даже чакаше за още. Иначе зъбките ни напъват да излизат и се плюнчи милото и бута всичко в уста.
По идея на майка, за да ходим до един магазин на Витошка, качихме Саня на трамвай и заспа блажено.
Имам един въпрос, момичета как се справяте със сополките? Защото нас ни тормозят страшно много и сутрин и вечер ги махаме, а те все се образуват и бебка като диша през нослето, то й хърка.
Snesh има направен албум "Априлчета на три месеца" на 30.06.
Много са хубави всички все още двумесечни и тримесечни бебчета.

# 186
 Попаднах на интересна статия за силиконовите зърна, ако все още някои ги ползва може да му е интересна - Силиконовите зърна - кога и как да ги употребяваме?
Aila,aз ползвам.Интересна е статията,но има доста неща с които не мога да се съглася Rolling Eyes.Първото дете е кърмено през цялото време с такива,и не е имало нито проблеми със сукането,нито с количеството мляко.Нито се е налагало да изцеждам 4-6 пъти,когато кърмя със силиконови зърна Wink.Кърмата си беше достатъчно,и сега също смятам че е Grinning.А това че могат да причинят разранявания моите извинения,но ми се струва пълна глупост Crazy
Това не означава че не опитвам без тях де Laughing.Вчера сложих бебка на едната гърда без силиконките,но изживяването не беше много приятно за мен.Иначе ми се стори че щеше да засуче добре Thinking.Плоски са ми зърната,едното е по-проблемно-първия месец,месец и половина се разраняваше до кръв,тъкмо зарастна добре,и се страхувам да не се повтори това.Честно казано само това ме спира май,много голяма болка беше... Tired.

snesh,ех как му завидях на малкия Виктор Heart Eyes...направо ми замириса на море

maimunka07,колко хубав младеж е Иван,и колко е порастнал Hug

dena klv,няма да пропусна да изразя възхищението си и към Ники Grinning,сладурчето сладко Crazy Heart Eyes

Ох,момичета,да се посмееете малко-проверете дали сте избрали правилните имена за вашите деца Mr. Green.Една мацка от Русенската тема пусна този линк,паднах от смях.Ето го-Бебешко име Laughing

За моите се паднаха Никълъс И Русимка smile3532
Ето ги и тях Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 09:32 от *dessi*

# 187
  • Там където има любов
*dessi*   Joy за нас излезе Стоимир и Маргарит  Joy Много свежо
Поем - точно там е раковината Simple Smile

# 188
И всеки път различни имена генерира. От първи път Петкана уцелих.  Laughing Особено ми харесаха традиционните български имена Гориция, Накитка, Зузичка.  Mr. Green
Куха лейка с мозък дребен съм - Мамочка, честито да ти е преминаването в по-горния курс!   bouquet Скорошно оздравяване на твоето цветенце Марги!  Hug
Кафенце, браво на теб. Наистина е изкуство добрата организация. На мен това нещо съвсем ми липсва.  
Поем, можеш ли да си ги хванеш ушите, че да си ги изядеш?!  Naughty Че кой си няма повечко килограми? Май само Мисит Т. и Айла са ни тънички според видяното. Не ги е срам, да вземат мерки и да не се цепят от колектива.  Grinning

При моето съкровище коликите се завърната със страшна сила онзи ден. Бях яла една мижава нектарина и бабан. Нито гушкане успокояваше, нито любимото й изправено гушкане с възможност да погледа малко телевизия. Нищичко. Писъци и врява. Съблякох я за мъничко да я оставя малко без памперс, гледам крачетата й сини. Звъня на тати да го питам за колко време ще стигне до нас да я водим при педиатърката. Съответно аз по никакъв начин няма как да се чуя с нея, защото писъците кънтят здраво и комуникацията е невъзможна. Няма и как да я оставя самичка. Уеко истерясах от ужас. И тати бързичко се прибра, а бебешоната като я хвана смешното настроение ... Няма такава радост. Ужас, бебешката деменция е по-тежка от старческата. Седя на "Ф" и се чудя сега като ще й звъня на лекарката какво точно да я питам. Крачетата на Мария си възвърнаха нормалното розово състояние. Оставаше въпроса да бъде защо плаче бебето?  Crazy
И сега в съня нададе писък.  Cry

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 10:03 от рони

# 189
*dessi*, на нас ни излезе Куню  Joy и Седефчо  Mr. Green
sunny 777, там ще съм  Hug
рони- само крайчеца стигам колкото да се каже , че са симпатично нагризани  Whistling

# 190
  • София
А ,я  да  ви  се  скарам  аз  малко  Crossing Arms ,да  видя  аз  за  какви  килограми  толкоз  сте  се  притеснили  ,като  тук  всички  сте  мацки  Naughty !

Аз  цял  живот  съм  със  супер  наднормено  тегло (от   дете  още ) ,но  не  ми  е  пречело   особено  на самочувствието , което по мое  мнение  даже  е  в  повечко   Mr. Green . Харесвам  си  се (ми  убавица  съм  си   newsm03 ),а  съм  мноооого  над  100 килограма ( не  падайте  от  стола  hahaha ) . Е ... кат  млада  бех  по  Убава, мъ  и  сигъ  ни  съм  крокодил ( много  hahaha ) .

Всяка  жена  е  красива  по  своему ,стига да  подчертае   уникалните  си  неща ,било  красиви  очи ,било  хубава  фигура ,било  гъста  и  буйна  коса   или  красива  усмивка . А  най - вече   е  достатъчно  да  харесва  сама  себе  си - тогава  и  другите  я  харесват  Peace ! И  добре ,че са  измислили  грима да са живи и здрави  Mr. Green та  всички  да  сме  хубави  hahaha !     

И  сега  без  шеговития  тон - желая  на  всички  Вас - достойни  млади  жени   bouquet  ,  да  намерите  красотата   у  себе  си   и  да   се  обикнете ,за да  ви  обикнат  и  любимите  ви  хора    Hug ! Бах,ква съм поетеса 

# 191
  • Варна
Варненки, ще дойда на срещата, само се надявам да не завали  Peace
Кафенце, много хубаво си го написала и аз съм от тези с наднормените килца и поттисната от това. Думите ти ми дойдоха много добре   bouquet
И аз не успявам много да се справям с домакинската работа  Embarassed Явно при мен мързела надделява  Mr. Green

# 192
Лелееее Kafence, как само го каза, направо си върхът,Честно! Hug.Толкова успокояващо ми дойдоха тези твои думи, че направо като се погледнах в огледалото видях Синди Кроуфърд! Joy И честно казано ти си моят идол вече. То бива,бива,ама направо ти се възхищавам как смогваш да се справиш с всичко .Евала!!! Hug

*dessi*, много смешно това с имената.На мен ми излизат Касандра,Въца,Къна,България, и колкото пъти  го натиснеш, все някакви оригинални ти ги предлага! Joy

Рони, дано се махат тези колики и никога да не с езавращат повече,егати изтормозиха ни се децата от тия гадини!

denni_law, супер си ближете сладоледа вие!Сладурки! И мойта сестра един път набута малко тортичка на едната:"защото видиш ли , ни гледала и преглъщала"То малко,малко,ама цяло пярченце,колкото орех! Егаси,кво им става на тия хора ,мойте, ама то тъкмо вече има тренинг с захранването!
Poem, нямаш грижи,ако ще ги гледате като принцеси Laughing ви ги давам и двете!
Хайде,че май прекалих!

# 193
Кафенце, кефиш на макс!  Mr. Green
На нас ни се падна име Мигуела  Joy брех, то бива бива глобализация, ма чак пък толко.
На малката й сложиха Пентаксима, всичко е ок, само остана една разлата и в дълбочина бучка, дано се махне скоро. Не съм й слагала компреси с риванол, че много цапа, ама ако се наложи ще сложа  Rolling Eyes
Кърмата да ви кажа спря да ми тече като фонтан, но сега пък ме хвана ужас, че не тече. На беба понеже се случва да суче през деня на интервали по 1,5-2,5 часа, й давам от същата гърда като последно, за да може да изсуче и задно мляко. Е да, ама гърдата не ще да пуска. Беба дърпа, дърпа, па ревне от яд, че нЕма нищо. Въх, ми ся? Кво да правА, давам другата. А коликите й се позавърнаха тия дни и се притеснявам, че така поема повече лактоза от предното мляко на двете гърди и може даже още да се усилят...уф, не знам и аз. Как така стана от фонтан да почне да тече със зор и аз не знам.  newsm78 Да ви питам - имате ли установени интервали на хранене вече? Щото ние НЕ - ту прави по 3-4 часа паузи, ту 1,5-2 ч. дали е нормално?  Thinking
Не виждам желаещи майки от Сливен за разходки. Айде бе, къде сте момичета? То бива бива скиторене, ама попоглеждайте и във форума чат-пат  Mr. Green
За организацията - хич я нямам, добре, че съм при мама, та за нищо не мисля, освен за беба макар, че родата и с беба се занимават често-често, та аз само хайлазувам  Mr. Green

# 194
  • Варна
Привет!

Дена, тук съм, мерси, че се сещаш за мен  Heart Eyes - чета ви редовно, но нямам много, много какво да пиша. Ники е голям сладур - колко е пораснал само! Hug И лигавчето му е върха!

От друга страна, все се засилвам да пиша нещо, а после забравяма половината и се отказвам да пиша изобщо... Embarassed

Всички бебчовци са много сладки - нагледах се на страхотни усмивки в албумчето!

*dessi*, този генератор го открих преди седмица - и тема пуснах даже за това - голям смях пада.

brilliantine, регулирала ти се е кърмата, не се притеснявай! Peace

Мамочка, честито!  bouquet

Kafenceto, как ме разсмя само! Joy

За килограмите - аз имам да свалям още 10, но само преди седмица бяха 12, така че съм много доволна от себе си. Започнах една диета на принципа на разделното хранене, която много добре ми влияе. Simple Smile Поканени сме на сватба, която трябваше да е в края на август, но я изместиха за 1-ви и сега съм двойно по-амбицирана да вляза във форма (купих си рокля за след 2 месеца, докогато мислех, че ще съм си върнала старите килограми, ама за 1 месец дали ще успея?! Crazy).

Все се каня да ви пусна една брошурка, дето ми я даде сестрата на последната консултация - за масажите. Най-после се наканих да я скенирам и - ето я:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306737
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306740
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306744
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306749
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306753
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306757
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306758
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306761
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306762
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13306764

И друго - към последния брой на "Моето бебе и аз" има подарък - книжка за храненето на бебето, според мен е доста полезна. Peace

Ще дойда на срещата, за къде без нас с Пипо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт