ПАЗАРДЖИШКОТО дете обича на слънчице да се припича

• 14 723
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
mother-of-pearlS за циркът подочух че ще е на Острова, билетите са на цени от 16 и 18лв. За деца под 2год. безплатно.
Днес видях че има разлепени афиши из центъра на тях би трябвало да пише /хич не съм се заглеждала  Embarassed/
Зора, честит ти двоен празник!!!  bouquet  bouquet  bouquet на патерици

# 271
Здравейте момичета!Ние с мъжлето решихме живи и здрави към 10.08 да ходим на моренце малко.Някои от вас ходила ли е на Поморие,че мислим там да почиваме,а не сме ходили никога и незнаем как е.В интернет гледах,но не си е като да ти разкажат!
Благодаря пред.  Hug Hug Hug

# 272
Оооооох Майко на перли, като вляза тук все твоя аватар дзяпам и ей на сега стигнах до кардиналното ми решение - Никол ми прилича на руска кралица (незнам защо има някаква харизма това дете бре) Heart Eyes

Сори, ама не се въздържах Embarassed

# 273
  Hug
a, майката на руската кралица, на тьотка ли ти прилича  Joy

На афишите на центъра за АКВА цирка, пише само кога и къде ще е..даже не пишат и къде се продават билетите..явно само на Острова ги продават  Thinking
Абе ще се ходи то е ясно  Thinking

# 274
 Hug
a, майката на руската кралица, на тьотка ли ти прилича  Joy

На афишите на центъра за АКВА цирка, пише само кога и къде ще е..даже не пишат и къде се продават билетите..явно само на Острова ги продават  Thinking
Абе ще се ходи то е ясно  Thinking
Гери, вчера чух/след като ти писах/ че билети се продават на место там. От колата която върти из града. Дано съм помогнала  Hug

# 275
  • Пазарджик
Световна седмица на кърменето – 2009 година
Кърмене в извънредни ситуации. Готови ли сте?

П Р О Г Р А М А
гр. Пазарджик

01.08. (събота), 10.00 часа – Откриване на ССК в КСУДДС Пазарджик
1.” Кърмене в условия на финансова криза” – презентация
2. “Кърменето – митове и истини”
3. “Как да кърмим успешно?”
Специални гости на мероприятието ще бъдат д-р Анета Попиванова, зам. председател на „Национален комитет по кърмене”, главен асистент в Клиника по неонатология към СБАЛАГ “Майчин дом”; Христина Янева – дългогодишен консултант по кърмене.   
02.08.  (неделя),   – “Защо и как да кърмим успешно?” – промоция на кърменето в Родилно отделение към МБАЛ Пазарджик

03.08. (понеделник), 10.00 часа – Откриване на фотоизложба в подкрепа на кърменето в МЦ “Вива” гр. Пазарджик

07.08. (петък), 10.00 часа – Закриване на ССК с поход и кърмене на открито в парк “Острова”

Инициативите са на училище за бъдещи и настоящи мами “Супер МАМА, супер БЕБЕ” гр. Пазарджик и Комплекс за социални услуги и дейности за деца и семейства гр. Пазарджик

П.П. Чакам Мими да се включи и да оповести инициативите на ЛЛЛ Hug

Програма за Световната Седмица на Кърменето 2009
ПАЗАРДЖИК

с подкрепата на
Ла Лече Лига България

2 август (неделя) от 10:00 часа във Велинград (парка под лятното кино)
неформална кърмаческа среща с майки - защо е важно кърменето за бебето ми и за мен?

4 август (вторник) от 18:30 часа в залата на Архитектите
Лекция „Кърменето в извънредни ситуации. Готови ли сме?“ с подкрепата на РИОКОЗ и БЧК

5 август (сряда) от  в МБАЛ Хигия
среща-дискусия с родилки и персонал

6 август (четвъртък) от 18:30 часа в залата на БЧК (до Брегов)
Училище за кърмене – Защо да кърмя? Начало на кърменето (първи дни с бебето). Избягване и преодоляване на често срещани проблеми и трудности.

8 август (събота) от 10:00 часа на Острова
неформална кърмаческа среща с майки - Какво означава кърменето за бебето ми, мен и моето семейство?

# 276
  Hug
a, майката на руската кралица, на тьотка ли ти прилича  Joy

Еееееее, отдавна не се бях хилила с глас така hahaha Joy hahaha Joy   оф, ша ма уморите Joy

# 277
Здравейте момичета!Ние с мъжлето решихме живи и здрави към 10.08 да ходим на моренце малко.Някои от вас ходила ли е на Поморие,че мислим там да почиваме,а не сме ходили никога и незнаем как е.В интернет гледах,но не си е като да ти разкажат!
Благодаря пред.  Hug Hug Hug

Дани, ние ходим вече мноого години в Поморие. Любимото ми местенце. Има много голямя и дълга плажна ивица, хубави заведения, цените са нормални, има някаква романтика там. Винаги почиваме по улица "Крайбрежна", защото ни дели само един път от плажа. Това е в старата част на града.

# 278
  • София
Здравейте,
напоследък не ми остава мнго време за форума...имам много работа. Rolling Eyes
Надявам се всички да сте добре.
Весело изкарване на отпуските и много романтика ви желая.

П.П. Истина е,че в Никол има нещо величествено,а погледът й е толкова мъдър.   bouquet

# 279
П.П. Истина е,че в Никол има нещо величествено,а погледът й е толкова мъдър.   bouquet
Цялата тийнеджърска мъдрост се е събрала в нея  Joy

Като се замисля (с изключая на бобимин) моята дъщеря е най-голяма от хлапетата тук...значи НЕЗНАЕТЕ какво ви чака...ако си мислите че ТОВА са трудните моменти с децата ви, се лъжете. Тепърва предстои...и незнаете колко е страшно, и стряскащо , и ужасяващо пубертетските дни които ви чакат с вашите деца ... Много пъти съм обвинявана, че съм прекалено строга като майка....ама кат'  ви дойде до главите, тогава ще ви питам....а моята е от кротките..уж..  Laughing

п.с. благодаря ви за думите иначе де  Hug тя е моята гордост и радост, сила и смисъл  Heart Eyes

# 280
  • Nearby
Доборо утро  Hug

Моля ви,помагайте,сестра ми се е тръшнала с температура и болно гърло,трябва  ми добър педиатър...Къде и кой да търся  newsm78

Мерси много и успешен ден на всички  bouquet

# 281
Д-р Митева в Ескулап или Д-р Агов, Д-р Христева в Хигия! Обади се предварително защото не  им знам графика!

# 282
Декемврийче, вземи й Тонзилотрен хом. таблетки -около 10-на лв са. Да смуча днес по 1 през 2-3 часа(не повече от 8 бр за деня), остави температурата да се пребори с вирусчетата, ако утре не е спаднала поне малко, чай от сминдух и е готова за 2-3 дни. Може и компрес с извара на гърлото.
Аз с това мога да помогна, че с педиатри не се занимавам отдавна ooooh!

Гери, винаги съм се плашела най-много от пубертета, и то женския, щото знам аз що за пубер съм била.... Embarassed

# 283
 Добро утро!

Декемврийче,заведете детето на лекар,уважавам и прилагам народната медицина,но преди това задължително съм се допитала до лекар.И аз бих ти препоръчала Д-р. Агов в Хигия,мисля,че е на смяна сутрин от понеделник до петък,но не съм съвсем сигурна.

smile3535  smile3535  smile3535

# 284
И аз да дам положително мнение за д-р Агов  Peace
Момичета и тук да питам, току що разбрах, ама не съм сигурна- за д-р Бухов, вярно ли е?!!
Моя повод да вляза също е неприятен, опитвам се да помогна на познато детенце, ето вижте :
http://septemvriinfo.blog.bg/regionalni/2009/07/23/da-pomognem-na-maia.368405

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 20:19 от МИСТИКА

Общи условия

Активация на акаунт