ПАЗАРДЖИШКОТО дете обича на слънчице да се припича

• 14 723
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Много Ви благодаря момичета за хубавите пожелания! По случая малко снимки от нас!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399354&pid=13501648

# 256
Честито на Илийката и малката Петя! Да са ви живи и здрави Zora!

newsm04 baloni

# 257
Честито и от мен!  bouquet
Зора, големи сладкиши са!!! Heart Eyes Heart Eyes
 Hug

# 258
Зора, честит двоен празник на семейството ви!
Желая да двете ти звездички здраве, щастие и винаги любящи и щастливи родители!
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
Цецеееее, как сте вие, отдавна не си писала Rolling Eyes

# 260
Ми ходя на работа, детето на градина, въобще нещо не се засядам както преди на компа, но ви и чета. Нещо съм в период на воайорство - предпочитам да ви чета Heart Eyes

# 261
  • Пазарджик
Добро утро моичета!Хайде по на кафенце Wink

С пожелание за приятен ден!

# 262
 Добро утро,

благодаря за кафето,ама на мен ми трябва и още нещо ... /бре,къде са тез емотикони с порочният навик да пушат,нямали ги или на мен ми убягват?!  Rolling Eyes

Хелоу,воайорката!Как си слънце, на мен ми липсваш измежду редовете на форума.  Hug  Hug  Hug

Хубав да е денят ви,аз отивам да умувам умно,че сега ще се изтърколи деня,а аз още решение окончателно не съм взела.Ако някой случайно е мернал някъде,хубави детски тапети в Пазарджик,ще съм признателна да сподели къде?   bouquet

# 263
Ако някой случайно е мернал някъде,хубави детски тапети в Пазарджик,ще съм признателна да сподели къде?   bouquet
Зависи от думата "хубави", както казват руснаците "На вкус и цвет товарища нет".
Тапети в Пазарджик наистина хубави има в "Синхро" на каталог, дали има детски не си спомням.
В детския "Явор" май продаваха.

# 264
  Уинтер,благодаря за бързият отговор,хубави за мен означава - достатъчно плътни, с нюанс цветен,подходящ на допълнително донарисуване на малките художници у дома  Laughing,а къде се намира "Синхро" ще ти е удобно ли да ми обясниш?А детския "Явор" е този,който е на околовръстното срещу "Технополис" или е друг магазин?

... сега видях в нета и ако правилно съм разбрала "Синхро" се намира на улицата от кръговото на р.Марица посока жп.гарата и гр.Пещера тази улица ли?

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 11:02 от Нежна буря

# 265
Не съм Winter ама да кажа. Simple Smile
Синхро-то се намира на пътя за гарата, като подминеш казармата, посока гарата - в ляво.
А детския Явор е на бул.България, от страната на МГ-то, след  офиса на Телекабел.

# 266
  Ембер,може и да не си Уинтер,но си много мила и отзивчива,благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

# 267
# 268
Не съм Winter ама да кажа. Simple Smile
Синхро-то се намира на пътя за гарата, като подминеш казармата, посока гарата - в ляво.
А детския Явор е на бул.България, от страната на МГ-то, след  офиса на Телекабел.
Peace Peace Peace

# 269
Някой ако чуе, види, кажат му  Mr. Green инфо за новия АКВА ЦИРК с акули....да сподели Praynig  че на Дани многооооо му се ходи  Wink

къде се продават билети?
акулите нали са по-големи от златни рибки? Mr. Green
какви други животни, риби, влечуги има?
..и по принцип..всичко коео би навило нашия тати да ни води  Wink

Зора, много ти е пораснала малката принцеса пу, пу  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт