Май топлото време се отразява доста на активността тук.
Дано Мимозка ни разходи до Турция скоро виртуално.
Мариса изглежда наистина щастлива на колелото.
Румен също не иска да слиза от неговото колело, но това е добра тренировка за мускулчетата.
посещенията вървят добре. Има някакъв напредък по отношение на концентрацията, но все още е много рано да се правят изводи и да тая надежди. Все пак ходи от месец само. Интересно му е, половината неща ги изпълнява, а вкъщи се открехна на "интелектуални игри", които преди не му задържаха вниманието въобще. Сета рисуваме, редим пъзели, играем всякакви игри, развиващи сръчността, защото тя има пряка връзка с говорния център. Карането на колело е от огромна полза за уравновесяване дейността на двете полукълба, затова скоро ще трябва да го учим нашия пъзльо, защото той не може... 

, ето "малко" фотоматериал и от нас: 

, тук също (последните 2 снимки са от iPhone, личи си по качеството... 

Просто не можах да се въздаржа да не пиша! Страхотна новина за напредъка на Вели от посещенията при специалиста.

)
просто изпопадахме!
Няма какво да те притеснява това. Всяко дете си има различни интереси. На Иван книгите са му просто страст. У нас сме една малка книжарница (май не е много малка вече). Всеки ден вместо здравей ми казва: Ти каква книжка ми купи днес?... Обаче колело се научи да кара едва миналия месец и то от тези бебешките. А за кънки и през ум не му минава да иска.
......Пък/като намериш време/ и стигнеш до Скайп-а/че нещо напоследък не те засичам там/-пиши...да споделиш някое упражнение-да разнообразим занимаята Ивчови...
Калин си нагласил ГСМ-а да звъни в 3.50 и той просто не звънна. Мен пък вечерта ме боля корем и късно си легнах, та се събудих в 6 без петнайсе, а самолета излита в 6. Причерня ми като видях, че навън се развиделява, бях като попарена, от толкова време го мислим, каним се, правим планове... Качихме се на колата и на летището, оказа се, че има места за полета в неделя, доплатихме се и low cost-а ни излезе малко скъпо, но най-важното е, че все пак отидохме (иначе в неделя три будилника ни звъняха и свекъра се обади по телефона в 4 часа
) 

Нека това да е най-неприятната ситуация в живота ти и от тук нататък само хубави моменти ти желая! И скоро пак да ни се похвалиш с добра новина!
Препоръчани теми