От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 129
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Ехо.....? драсни 2 реда да не те мислим,

Спокойно, тук съм.  Mr. Green Имаме още седмица-две работа по кухнята, така че бебето ще почака малко на топло.

Личи си , че сте изкарали страхотно, както винаги. А децата са много пораснали!  Heart Eyes Hug

Селма, как е Алекс?

# 16
Добро утро!
Много красиви деца и майки, както винаги  Heart Eyes
Рали, аз съм за среща в четвъртък  Heart Eyes

# 17
Здравейте мами,Ивонска наистина заглавието на темата е супер PeaceМного се радвам,че сте изкарая ли добре,дори и леко ви завиждам. Mr. GreenСнимките са ви също много готини. Heart Eyes

# 18

Сега е моментът да обясниш причинно следствените връзки, т.е. "Разбирам, боли те, но така се случва, когато правиш това и това". След няколко повторения започва да има ефект и така Алекс ще започне да се доверява на твоите думи, без да се чувства длъжен да опита поредния акробатичен номер за да види какъв ще е резултатът Simple Smile.
   Обяснихме му точно по този начин.Правим го всеки път още оттогава,когато се прехвърли през решетката на креватчето си и пропуснахме 1-годишнината на януарчетата,заради евентуалното му комоцио.
   Обясняваме му,но....засега ефект няма.Повтаря подвизите си(и то същите) отново и отново. Tired

# 19
    КайРен,мерси за снимките!Верно дечковците са мого шавливи,но пак има хубави снимки. Simple Smile
    Ивонска,Киро не беше ли снимал и с твоя фотоапарат?

Алекс още спинка,но гледам,че  там ,където се е ударил няма нито подуто нито зачервено. Praynig Rolling Eyes

# 20
    Алекс още спинка,но гледам,че  там ,където се е ударил няма нито подуто нито зачервено. Praynig Rolling Eyes

Praynig дано му няма нищо и да му е за урок, че Свилен това понятие "да му е за урок" хич не го зачита. Ама изобщо  ooooh!

# 21
  • Русе
Добро утро.Цоп в новата тема.

# 22
Хайде тогава - среща в четвъртък в Русе, всички са поканени  Wink Дидка, ти няма ли как да дойдеш  Rolling Eyes

# 23
  • София
Цоп. Mr. Green

# 24
Буква не съм пропуснала ... следя ви ....  Mr. Green

Селма изобщо няма да пиша, и да коментирам за твойте неволи, само ще ти кажа, че те разбирам перфектно какво имаш предвит и колко безсилна се чувстваш на моменти.  Hug Споко, по към 5 годинка, ще се пооправят нещата ...  Laughing

Разгледах снимките от купона - страхотни са фъстъците -  Grinning - ех, та не бях в София, как щях да се тропосам и аз при вас .  Mr. Green

Лек ден, за сега от мен!  Simple Smile

# 25
  O,Шмети!!! Hug
  Къде се губиш ти?Включвай се по-често!Липсваш ни! Simple Smile
  Какво прави малката принцеса?

# 26
  • Русе
Хайде тогава - среща в четвъртък в Русе, всички са поканени  Wink Дидка, ти няма ли как да дойдеш  Rolling Eyes
не зная-ще преценя.Пиши кога и в колко,че и къде.Не съм чела назад.

# 27
Мамо, и аз искам  Grinning
Страхотни деца и майки, пу, пу!
Селма, дано не е нещо сериозно с Алекс!

# 28
Мисля че е ред Рали да избере място на срещата. А снимки ще ви донеса в четвъртък. Снимки имам само от фотографа в ритуалната зала, защото единствения свободен /т.е. зет ми/ снимаше с камерата.  Embarassed

# 29
  • София

Забрави! Днес уточнихме с майсторите кога почват и какво правят в новата къща.  Tired А с милото щяхме да се сбием по 2-3 теми, свързани с ремонта...  Tired Нито желание, нито пък нерви, пари или време ще имам за второ.  Tired

ПП. За незапознатите, у дома не е чак такъв хаос, както изглежда на компроматите от КайРенн!!!  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт