От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 147
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
ivonska, много е хубаво това за бебчетата.

Селма, пожелавам ти повече такива професионални изяви.

eho82, ще стискаме палци. Наистина много бързо мина времето, а ти гледай да не се претоварваш.

Just_VANIA, няма ли снимки от морето? Изтръпнах като прочетох за кърлежа.

Ним, стискам палци Симонка да се оправи.

# 211
  • София
Ним, стискам палци да ви е последното боледуване това. Пиши как е Симонесата!!!

Ванчеее,къде го анмерихте този кърлеж? Ужас! Дано да е добре Ая и да сте се разминали само с уплахата! Кажи как е малкия Буба? Как му понесе морето?

Аз предрожденно полуих пдоарък от Кока Кола.  Laughing Изпращах кодовете от капачките за телефон и спеелих, сега ми го донесоха. Много е готин, а най-готиното е, че вчера моя умря съвсем ненадейно. Ще го носим на ремонт, да видим дали ще го реанимират.  ooooh! ooooh! ooooh!

Вече ми е много лятно и морско, пие ми се мохито на плажа, изобщо не ми се работи - естествено. Joy

Ехо, стига чисти, сядай на един фотьойл, краката нагоре и се насляждавай на последните спокойни мигове.

# 212
  • София
Айде, Ехо, 20-ти да е една прекрасна дата за цялото ви семейство!  Hug

Ним, не се предавай на паниката - не всичко зависи само от нас, но ние правим каквото трябва и можем (не че не ми е ясно точно какво изпитваш, де...  Tired )!  Hug

Ванчето да докладва какво стана с Айя!  Thinking

Сту дали вече е опънала бедър на плажа?  newsm78 (Господ слънце да и прати!  Mr. Green)

# 213
Здравейте дами - моите юнаци започват да имат все повече изисквания към мен и сътветно да ми остава все по-малко лично време  Confused
Ним стискам палци Симонка да се оправя бързо. Някъде бях чела, че след прекарване на шарка имунитетът се срива  Sad
ЕХо време не остана, а след това още по-малко  Joy
Клеми я дай линк към подаръка, да му се зарадваме и ние  Grinning
Селма честито завръщане на професионалното поприще - от ангажименти да не се отървеш  Hug
Ванче дано няма последици от нахалното насекомо  Praynig И да попитам кога ще видиме снимки на бебе Любо  Crossing Arms
На всички морски много слънце и лек ветрец за по-хубав загар. Аз чакам с нетърпение краят на август.
Вчера и тримата мъже бидеха остригани почти гола глава http://picasaweb.google.bg/mankabankalost/OqPwaD#5356060133890836594. Веско и баща му от фризьорката, а Цеци милото трябваше да изтърпи моето издевателство над главицата му  Twisted Evil След това пратих ммс на баща им с надпис № 3  Laughing Оказа се, че звънна, преди да го е получил и като му обясних, че съм му пратила да види №3 и човекът изпаднА в шок  Joy Почна да се чуди кога пък е у спял да го сътвори пък аз като мъничка гад, съвсем не му разсеях заблудата, докато не си получи ммс-а  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:11 от manana

# 214
  • София
Манана, на тебе Боби не ти ли трябва? Joy Според мен е бил на ръба на сърдечен удар. Mr. Green

Ето го:

# 215
Здравейте мили момичета!
Сърдечно благодарим за стиснатите палци и положителната енергия за татко HugСега е добре.Възстановява се и живот и здраве в петък си го прибираме HugОще веднъж многооооо ви благодаря! Hug Hug Hug
Стилияна,  Praynigвсичко при теб да е добре Hug
Ноеми,страхотни снимки.Радвам се,че добре сте си изкарали.Пу пу ама е страшно сладък този Пресиян Hug
Ехо82,стискаме палци.Вече не остана HugЛеко и безпроблемно.Аз така и не разбрах пола на бебчето ooooh!
Дано и Симона да се оправила вече и да няма повече кашлици хреми и Т
Елинка,много стиснати палци за мама Praynigвсичко да е само от топлото и да не е нещо сериозно Hug
Ваня,голямо  Hugза Айя!
Селма,радвам се за случилото ти се.Пожелавам ти от сърце винаги да се занимаваш с това което ти доставя най-голямо удоволствие Hug
Ив,и аз идвам в бригадата за ремонтни дейности.И на коса и на нокти съм го докарала Mr. Green
Анджи,само хубави неще да ви се случват покрай преместването Hug
Клемс,честита ти придобивка!Само хубави новини! Hug
Айде,наздраве и със здраве!

# 216
  • София
Благодаря ви много за милите думи, момичета. Направо не знам вече какво става с това дете, толкова очаквах лятото, за да спре да боледува и да си отдъхнем, а в момента по-често е зле, отколкото ноември-декември-януари.  Tired След малко тръгвали с баща си към докторката да видим какво ще каже и дали е вирус или е спазъм някакъв...

# 217
Ним, какво е казала лекарката при прегледа?

Мони, много вероятно е да съм забравила да пиша за пола - момче ще е.

# 218
Привет и от мен!
Нещо хич нямам време да пиша, че съм претрупана с работа (чак и "домашни" вкъщи си нося). Ние сме добре, Виктория е добре (благодаря на Ехо за милите думи за моята щерка). Последната наистина е страхотна (и изключително инатлива), всеки ден си избира сама тоалета за детската градина, като подбираме съответните чорапи, обеци (колкото по-искрящи, големи и цигански, толкова по-предпочитани Mr. Green), гердани, и чат-пат корони Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green #Crazy Иначе е прекрасна, много приказлива, самостоятелна и понякога послушна! Laughing

И, като казах Ехо........Ехо, как така момче, нали в събота беше момиче? Нали вече 9 месеца е момиче? Кога успя и пишка да му поникне? Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Как се чувствате вие след тази изненадваща новина?

Ним, Стилияна, Елина - стискам ви палци, момичета, всичко да мине бързо и без усложнения! Стилияна, какво стана с Т на Ая? Ним, а какво е казала лекарката за Симона? Стилияна, а ти как си - какво показаха изследванията?

Ив, честито ти возилао - да си го караш безаварийно, а догодина ново да си купиш!

Много ви прегръщам всички и да знаете, че много ми липсвате!

# 219

И, като казах Ехо........Ехо, как така момче, нали в събота беше момиче?

Мимоза, Мимоза, ЕГН-то не прощава.  Mr. Green Още в 6-ти месец ти казах, че е момче.  Grinning

# 220
  • София
Страхотно е, че старите муцуни се завръщат, макар и рядко!  Hug

Да се поФаля: вчера бяхме на детски РД в един страхотен клуб - Мики Маус Люлин, точно след тунела и Шош реализира своята първа дискотека!  Party Клубчето имаше интересна организация - от едната страна зала с батут, пързалки, люлки и къщи за игра, от другата - зала за дискотека и танци.  Crazy Децата истински се кефеха, за придружаващите лица се сещате как е било...  Sunglasses Wink Mr. Green

# 221
Добро утро
Влизам да кажа само,че всичко с Айя и кърлежа е наред . Не се наложи никакъв антибиотик,само трябва да я наблюдавам следващия един месец да не вдига температура и да не и се възпаляват лимфните възли. Било е бебе кърлеж и съм го открила много бързо  Whistling
  Клеми бебето понесе много добре морето, то е много лесно с толкова малко бебе на море, ама с двегодишната беснотия е доста трудно ooooh! Обещавам,че по-късно ще кача снимки най-накрая,че си направих преди малко регистрация в сайт който ми ги приема. ( до сега не съм показала,защото снимка.бг  не ми ги приема).

# 222
  • София
Ним, какво е казала лекарката при прегледа?

2 дни сме си у дома и утре ще ходим на контролен преглед. Лекарката вчера е казала, че не вижда признаци на вирусна инфекция в гърлото, а за кашлицата давам Вентолин и спира веднага. Thinking На слушалка не се е чул спазъм на белия дроб, тоест ако има нещо от там, е само с кашлична проява, което е по-лекият вариант от двата. Казала е, че иска да изчака и че до утре ще е ясно дали се разболява от вирус или кашлицата е била от белия дроб и преминава с даването на Вентолин.

Вики ме пита за противоалергични лекарства - и след двата спазъма октомври и февруари съм давала Зиртек и Ксизал, както и Кузикром в нослето (пак е противоалергично). Обаче от тези противоалергични препарати Симона се напомпа като балон (над 18 кг е в момента), а и Мангъров ме предупреди, че не са безобидни. Според лекарката ни трябва да го давам целогодишно, но аз съм ги спряла на своя глава и давам само в ей такива кризисни моменти като сега.

# 223
  • София
...(над 18 кг е в момента)...

Shocked

Ако са само килограмите - бял ти е кахъра, те се коригират, но аз пък искам да знам какво точно и е, ако може...  Thinking Защо са тези спазми, към какво е алергията?  Thinking
 Hug

# 224
  • София
...(над 18 кг е в момента)...

Shocked

Ако са само килограмите - бял ти е кахъра, те се коригират, но аз пък искам да знам какво точно и е, ако може...  Thinking Защо са тези спазми, към какво е алергията?  Thinking
 Hug

И аз искам да знам.  Simple Smile При положение, че съм била стриктна към хранене, захранване и т.н., нямам друго обяснение, освен мръсния въздух и качеството на храната изобщо. След 3 годишна възраст мога да я тествам  с кръвен тест за алергии, Мангъров също потвърди, че мога да поема този курс на поведение, а мога просто да стисна зъби, да си повтарям, че ще израсте всичко и че е точно толкова здрава, колкото и другите деца и че това е по-добрият вариант за мен да вярвам и да си повтарям... Защото тя с голяма вероятност ще израсте всичко това (на 5 или на 15 години), но е важно докато това стане, да не залитнем в посока на свръхпротекция и самовтълпяване, че има някакъв проблем. Спорд МЛП най-важно от всичко било тя да не порастне с мисълта, че има някакъв проблем и е болна и трябва все да пие нещо и да се пази от нещо и това било по-важно от всякакви други тестове, лечения и подобни.  Simple Smile Страхотен е този човек! За това и няма да я тествам за алергии и няма да давам противоалергични лекарства, освен при крайна нужда и ще гледам да мисля така, както той ни съветва

Баси, пак стана дълго...

Общи условия

Активация на акаунт