От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 135
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На работа съм и намам време да чета и пиша (ще го направя по-късно), само да пратя сладко филмче за забавление:

http://www.noob.us/humor/partly-cloudy-new-pixar-short-film/

Това е възхитително и вдъхновително!  Heart Eyes Айде, пък твоето ново бебе да го свали щърка от розов и добър облак-творител...  Wink

# 241
Четит юбилей Давинчи   bouquet Бъди все така прекрасна и обичана.
Има дни, в които мразя, че съм се родила жена. Кръвното цял ден ми е нейде ниско в петите  Tired
Ванче много ти е хубава щерката. Момъкът и той, ма аз като бъдеща свекърва все по момиченцата се заглеждам  Mr. Green Само Ива що не сподели с нас, че се е разходила и видяла бебе Любо  Crossing Arms
Надявам се всички болнички вече да са по-добре.

# 242

Честит рожден ден на ДаВинчи!Всичко най-прекрасно и най-щастливо ти пожелавам! newsm51
   Ваня,много хубави снимки! Heart Eyes
   Цвета,чакаме и твоите! Grinning

Аз да ви се похваля с нашата нова кухничка,която ни направи мъжът на Цвета!Много добър майстор се оказа той! thumbsup thumbsup thumbsup Още не е в най-завършен вид,но страаашно  много си я харесваме! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (празната ниша е за хладилника)

# 243
Селма много ви е хубава кухнята, представям си какви вкусотии ще готвиш е нея. Simple Smile Бебо ме събуди и така се разсъних,че мисля да почна да правя твоя медовик сега за днешния рожден ден на майка ми Simple Smileпо този случай ви черпя ...първо с кафе с многоооо шоколадови бисквитки + фреш Simple Smile

# 244
  • София; Дружбето
Почва ме бременното безсъние. Ставам рано, лягам късно, кат бабичките Crazy
Селма Blush надявам се да ви върши работа дълги години

Ванче, да е жива и здрава майка ти и успех с медовика, че при мен така и не стана Laughing

# 245
ДаВинчи, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава, обичана и много щастлива!   bouquet

Селма, много е хубава новата кухня!

Цвета, те бабичките рано си лягат.  Grinning

Ваня, да е жива и здрава майка ти!   bouquet

# 246
  • София
...
Само Ива що не сподели с нас, че се е разходила и видяла бебе Любо   Crossing Arms
...

Щот' Ивонска като я стегне чепика, се качва на колата и тръгва...  Twisted Evil Но и на организирани мероприятия кълва охотно!  Flutter

Селма, айде, Господ да благослови семейството ти и чудесата, които твориш за тях в кухнята!  Hug

Ванчо, да е жива и здрава мама докато и пра-внуците приближат абитуриентски балове!  Laughing

ПП. О, бременните + бабичките (кат' мен) се събрахме...

# 247
и аз съм тук!

Добро утро Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Малкото чудо от 6.00 се инати  Naughty Сега реве сърдит и обиден , ама и той не знае защо. Трудно се става човек, ей!!!

Ваня,честито на майка ти! Жива и здрава още много много години!!!
Селма прекрасна кухня, със здраве да си я ползваш, благородно завиждам на твоите мъжа за вкусотиите, които ще им твориш там!!!!

Спокоен ден!!!!!!

# 248
  • София
Моля, който може и би помогнал на една отчаяна майка да събере пари за рехабилитацията на детето си, изпратете SMS с

изписано: TXT JIVOT

на кратък номер 1915.

ПП. МамаРаче пише в темата "Различният първи юни" в Клюкарника.

# 249
Моля, който може и би помогнал на една отчаяна майка да събере пари за рехабилитацията на детето си, изпратете SMS с

изписано: TXT JIVOT

на кратък номер 1915.
   Готово! Peace Да й помогне и Господ! Praynig Praynig Praynig

# 250
  Момичета,благодаря ви за хубавите думи относно моята проф.изява и относно новата ни кухничка! Hug
  Всъщност,отново подчертавам,че кухнята е изработена от златните ръце на съпруга на Цвета!И той(както и тя) заслужават поздравления! newsm10 newsm10 newsm10

Ваня,честит рожден ден на твоята мила майка!Нека е жива,здрава и заобиколена с обич дълги-дълги години!  bouquet  bouquet  bouquet
   Стискам палци за Медовика! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 251
  • София
И аз изпратих.
Селма, много готина е станала кухнята.  Laughing

# 252
  • София
Страхотни снимки, Ванче!  Simple Smile

Аз пия кафе, гледам Том и Джери и някак ми е толкова лежерно и спокойно сама със Симона у дома... Обядът се пече вече във фурната, а единственото, което трябва да обмисля, е на кои точно пързалки да заведа диването.  Sunglasses

# 253
Благодаря ви за страхотните пожелания!  На мен ми е леко лошо след снощния купон, краката не ме държат. Бяхме в клуб Ликьор и дивяхме до 3 ч, после продължихме у нас. Аз съм вече отпуска и си отспах, а мъжът ми как стана в 8 ч, направо не знам. Обзаведоха ме с бижута за целия китайски народ, ще има да сменям за всеки ден.
Ние утре, живот и здраве, тръгваме към морето. Понеже сме каръци, аз съм в цикъл, без глас и кашлям, Ели подбухва, зарази и баща ми, който е с температура, майка ми също започна да кашля (те ще идват с нас на морето). Лекарката не вдига телефона, накрая ще отида при МЛП да ме успокои като преслуша Ели.

Още веднъж пожелавам бързо оздравяване на всички!

Снимките са страхотни.

# 254
  ДаВинчи,браво за страхотното изкарване на рождения ти ден! Hug
  Не се притеснявай за "бухането" !Морето и слънцето ще ви оправят! Wink Лек път и приятно изкарване! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт