От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 165
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моят мъж като си прибира чорапите без насилие, да не мислите, че е съвършен?!  Crossing Arms  Tired

Боже, баси и завръщането от отпуск - мейли, оферти, започнал ремонт в новата къща, финализирано остойностяване на проект за обзавеждането, купища дрехи и багаж, вечно мрънкащ мъж...  ooooh!  Tired Някой да ме дръпне от перваза и да налее!  Wine Glass

# 151
Ив у дома винаги има за пиене  Mr. Green И по повод необяснимото желание на Веско да нунка и пие мляко по никое време  ooooh! да кажа наздраве  Wine Glass
Сту, някаква друга диагноза му поставиха, но аз се бях притеснила, че и на мен на Витилиго ми приличаше. Получиха се петна, без окосмяване и ато че ли по-светли. След лечението бяха започнали да се появяват косъмчета и се спря разпространението. Абе ние се оправихме няколко пъти  Mr. Green Стана ми тъпо от това, че си изпуснах нервите пред децата и по специално Веско. Не че съм се развикала, но самите думи, които казах, не мисля, че трябваше да изричам пред децата  Confused
Относно памперса - Веско от февруари някъде го отучвам от памперса и едва от два дена си казва за пишкане и акане, но пък при Дани на Клемс стана от раз, та зависи си от детето и от това дали има пример  Peace

# 152
  • София
Ив у дома винаги има за пиене  Mr. Green

Да, ама ми е далечко да се превозвам почерпена...  Sunglasses

Но ще се възползвам, де!  Crossing Arms Wink

# 153
Ив у дома винаги има за пиене  Mr. Green

Да, ама ми е далечко да се превозвам почерпена...  Sunglasses

Но ще се възползвам, де!  Crossing Arms Wink
Предлагам пиене с преспиване  Wink

# 154
  • София
Кога? Mr. Green

# 155
  • София

Пу, тъз пък лека жена - все е готова!  Mr. Green

# 156
С теб нали сме се разбрали да не задаваш такива въпроси  Mr. Green

# 157
Ако с пиене се лекуваха болести, ний шяхме да сме здрави като бикове, бре! Безсрамници Mr. Green

Сту, кой може да ти каже? Thinking Ха дано скоро се усети за какво иде реч. Ти за всеки слуай, не спирай пиенето. Naughty

hahaha hahaha hahaha

# 158
  • София
Може да сме безсрамници, ама не сме безпийници поне /да трансформираме позната фраза/.

Ман, как е Цецко?На мен Дани ми вдига 2 дни температура без нищо друго. Игрив, палав има апети, обаче мине не мине с 38 градуса. Да се чудиш от какво. ooooh! Не че съм се впечатлила де, ама неприятно.

# 159
Моят мъж като си прибира чорапите без насилие, да не мислите, че е съвършен?!  Crossing Arms  Tired

Всички го виждаме такъв  Flutter

# 160
  • София

Подарявам го - с бонус бутилка узо и кутия гръцка халва!  Mr. Green

# 161

Подарявам го - с бонус бутилка узо и кутия гръцка халва!  Mr. Green
Само аз ли съм фен на Ива, не на Кире   newsm78 Иве може ли узото и халвата без Кире  Mr. Green
Клеми следи я тая Т, че аз се убедих, че от нищо не се вдига  Naughty

# 162
Здравейте мацки!
да не си помислите че съм ви забравила.Напротив страшно ми липсвате HugИзпуснала съм няколко теми но след малко ще наваксам.надявам се всички да сте добре.Вие и хората които обичате.Надявам се съкровищата да са здрави и щастливи.
При нас просто се случиха куп неща и за това не съм писала толкова.Преместихме се в нов апартамент.Междувременно баща ми се оказа че е получил масивен инфаркт преди време и се налага да се прави операция.Дори в момента миличкия е на операционната маса. SadИ се молим всичко да е наред Praynig
Иначе децата са добре.Алек обаче не ходи на градина защото нещо преживява и много е нервен напоследък.В градината нали е с по-големи деца,а той е най-малкия има"мода"да си казват "ти нямаш майка"и моето малко "глупаче"се връзва и много тежко го понася.На него и без това сутрин толкова му е мъчно за мама и като се намери някой да му каже,че няма майка и...... SadОтказвал да спи.Като си го взема е един тъжен милия и решихме малко да си почива от градината.Сега е с една идея по-добре.
Пожелавам ви много здраве и НАЗДРАВЕ! Hug Hug Hug

# 163
Мони много сили за баща ти да преодолее леко операцията  Praynig Стана ми мъчно за АЛек - винаги съм твърдяла, че децата използват думите, без да осъзнават какво причиняват. От друга страна като пораснем и започнеме да ги използваме по предназначение и съвсем обмислено става още по-лошо  Rolling Eyes

# 164
  • Русе
Ох, момичета, от кого да започна...
Мони, стискам палци за баща ти  Praynig
Сту, направо не знам какво да кажа...Дано диагнозата е погрешна или ако е това, да успееш да се сбориш. Прегръщам те  Hug Целувам всички болни мъничета  Heart Eyes
Хайде и аз да се поизсипя...Дени от няколко дни е с разстройство. Не мога да установя от какво е, защото все още пие АБ за бактерията. А от много майки разбирам, че в момента в града има някакъв стомашно-чревен вирус. Иначе е живичка, хапва си. Днес я пратихме на ясла. Да вими какво ще ми кажат довечера. Хубавата новина е, че изборите свършиха и при мен вече е далеч по-разтоварено. От другата седмица съм в отпуск и да не се заричам, ама ше си купя един наръч книги и ще се скъсам да чета, че напоследък никак нямам време за това  Crazy
Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт