От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 150
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
monny_77, стискам палци за баща ти. Дано и Алекс се успокои и да преодолее трудностите в градината.

rali_m,
мисля, че разстройството е от АБ, но ако се притесняваш винаги може да направиш консултация с лекар.

Стилияна, дано всичко да е наред. Не се притеснявай, защото усмивката ти е достатъчно пленителна.

ivonska, добре дошла. Освен да взема Кире у нас и да не те тормози. Ама искам да готви и пази детето. Нека узото остане у вас, че аз узо не пия.

# 166
  • София
Ив, мисля, че се уреди, Кире в Банско, узото и халвата у Манана, пък аз ще и отида на гости, да видя хубаво узо ли си избарала. Mr. Green

# 167
  • София
monny_77, първо - честито ви ново жилище!   bouquet Със здраве и добри деца да е изпълнено!  Hug
А за татко ти...  Confused дано има пълно възстановяване и то да не закъснее!  Hug

ПП. Ех, кога ще дойде и моя ред да изрева, че съм в новото жилище...  Rolling Eyes Ако оцелея ремонта и обзавеждането - ще черпя! (ако ми е останало с какво, де...  Crazy Че като гледам как се очертава...  Money )

# 168
  • София, Лагера
Ив, направи ми забележка човека, че при две жени, играчките на Веско са разхвърляни из цялата стая, при което на мен ми прекипя и му казах да си събира багажа и че не желая да живееме заедно  Confused Не ми се обяснява Веско как ни гледаше ...
newsm09
и каква реакция последва?  newsm78

# 169
  • София, Лагера
Стуци, при нас стана от раз. Но не защото Пресиян изведнъж порасна, а защото го карахме да си казва кога му се ака и докато не започна да казва в 100% от случаите, не махнахме памперсите.  Wink

Мони, стискам палци татко ти да е добре!!!  Praynig

Рали, ти какво работиш? (съжалявам, ако си казвала, а аз не помня)  Embarassed

Ив, предлагам да ни поканиш в новата къща преди ремонта, за да не я потрошим тъкмо като я направиш. Другото ми предложение е да ни поканиш на... не на пиене, а на чистене или лепене на тапети  Mr. Green

# 170
  • София, Лагера
Айде трети пост поред, като невидяла нет!  Laughing
Да се отчета за морето:

Изкарахме си много яко, курортът беше пълен на около 1/3 от капацитета си (много мразя гъчканица), на плажа и басейна винаги имаше свободни места, нямаше никакви коли (целият комплекс е затворен за автомобили), времето беше хубаво - валя само веднъж за около 30 мин. Водата, въпреки твърденията за северното Черноморие, беше доста топла. Иначе хотелът беше много приятен, с 2 басейна на 2 нива, като от единия към втория се спускаха водни пързалки... да казвам ли децата къде си прекарваха времето?  Laughing Wink. Храната беше изключителна, за пръв път наистина съм възхитена от хотелски ресторант (а не е като да не съм ходила)!
Бях поръчала стаите ни да бъдат до бара и басейните, така че като си легнат бебелите, ние засядахме с бебефоните и питиетата ... та докато сили има  Laughing
Ето малко снимки:
http://www.presiyan.snimka.bg/album.php?album_id=396852

# 171
  • Русе
Стиляна  Hug - бързо възстановяване, ходи ли при друг лекар?
Мони,  Praynig за татко ти!

Ив и Ноеми - добре дошли   bouquet
Ноеми - супер снимки, а след моренцето гледам сте прескочили и на друго място  Rolling Eyes

Ние решихме сега да е планина ( резервирахме днес хотела ), а живот и здраве Август месец море  Thinking )

# 172
   Ноеми,прекрасни снимки! Heart Eyes Hug

# 173
  • София
...
Ив, предлагам да ни поканиш в новата къща преди ремонта, за да не я потрошим тъкмо като я направиш. Другото ми предложение е да ни поканиш на... не на пиене, а на чистене или лепене на тапети  Mr. Green

Едва ме нави!  Crazy Ми, чувствайте се поканени!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 174
  • София; Дружбето
Дубрутру. Прибрахме се вчера, че Миша от сряда приказва като дърт пушач, но от 2 до 9 чистихме. С тоя ремонт е нещо страшно ooooh! добре че беше мама да ми помогне.
Иначе си починахме, помързелувахме. Миша е станала невъзможна, отговаря ми, дърви ми се, говори ужасно много, само пита що и как Crazy Бе за 10 дена все едно друго дете върнах от Луковит. Утре мисля да я пусна на детска ако днес педито потвърди, че е здрава.
Вчера много ме накефи, че като видя баща си, гушна го и цяла вечер само него искаше Mr. Green И ако изчезне отива и му вика Тати, ей, абееееееее Laughing
Та от днес пак в къщи и си влизам в старите релси

# 175
Стиляна  Hug - бързо възстановяване, ходи ли при друг лекар?

Ще трябва да се правят кръвни изследвания, а ние утре пътуваме за морето. А Ая тази вечер удари 39,5 Tired Сега сме на преглед и дано не е нещо серизоно, защото ни се проваля морето. Ох, само как ми писна с тези Т и болести....Преди всяко пътуване става така ooooh!
Цвет, добре си се завърнала, а Мишата ще стане по-устата от теб, да знаеш Mr. Green
Ноем,  Hug Hug Hug

# 176
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А здравейте малки и големи/пияници Mr. Green/

Ив, така като гледам,точно когато се върна, и ще си в новият апартамент - направо оттам да мина,а Mr. Green Mr. Green

Сту - надявам се да не е това,което са ти казали за виталигото, но Манански ти е дала  адреса на една супер докторка - Пешева - наистина е много добра,от старата школа е, изпробвана е неведнъж за сериозни неша, иди при нея да видим какво ще каже тя Peace

Поздрави на всички от слънчево Приморско Grinning Grinning Grinning Тука живота си тече с пълна сила -  море, мохито, почернели секси тела, и деца,деца,деца - многооо децаааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Алекс и Ники са  придобили невероятен тен Grinning  Никола отдавна махна памперса завинаги Party Party/ благодарение на търпението и категоричността на майка ми,за което за пореден път съм и много  благодарна - същото направи и с Алекс, по същото време и ми спести много разправии и протакане във времето Peace Peace/  Ники  откакто бе научен как се ползва пишката по предназначение, сега пикае навсякъде, с онзи така типичен мъжки маниер,изтръскване и въобще - голяма работа сме,к'во да ви кажа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да ви кажа честно, понякога седя и наблюдавам двете си прекрасни момчета и си мисля - кога тези малки,сладки бебета пораснаха толкова много, станали са едни малки мъжленца, баткото не спира да говори с доводи,примери и доказателства на всичките си пакости, малкият талибанчо ,нищо ,че е най малък от четирите внучета, много добре си намери мястото, и дори стана нещо като лидер Crazy.... Абе, ей така, налягат си ме едни носталгии и чуденки от време на време.....не за друго, ама как така те растат,пък аз все същата си стоя - една такава млада,хубава, абе не мърдам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде, един много слънчев ден ви желая, и ако някой не ме е  виждал с новата ми прическа - днес, в "Часът на мама" ще готвя плодови шишчета - не е за изпускане тази гледка Mr. Green Mr. Green Mr. Green[/color]

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 09:29 от magnoliamm

# 177
  Магнолиам,непременно ще те гледаме сега в "Часът на мама"! Grinning Браво на твоята майка за старанието с отказването от памперси!

# 178
  Моята свекърва замина тази сутрин и ми е много тъжно. cry Така хубаво се занимаваше с Алекс!Толкова женски приказки сме изговорили!Такава подкрепа ми оказва!Да ми е жива и здрава милата! Simple Smile

# 179
  • Русе
Магну, тъкмо влизах да питам дали си ти в "Часът на мама", но вече разбрах, че не греша  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт