Аз не познавам нито един друг подобен случай.
Но,имайки пред вид,че най-често причината на витилиго се явава нервен стрес и то е пряко свързано с психическите промени/взривове,то може и да се повярва,че нещата могат да се обърнат.
Но историята с моята позната и окото й е истинска. 

Стискам палци на бъбрека ти, на бебето ти, а и на теб самата във физически (и емоционално-психологически) аспект!

! За АБ-то ли се сдавихте с Милото?
По принцип не е препоръчително да правим децата свидетели на споровете ни, но си повтаряй един неоспорим факт - децата идват при нас с конкретен "план", който ние не бихме могли да бъгнем генерално...
Някои го наричат съдба. Това ме кара да вярвам, че им е дадена устойчивост към случайни родителски грешки, а защо не и към опитите за съдбовни издевателства.... ("Ще учиш, маме, за икономист; музикант къща не храни")
Нещо ме обхвана трезвеническа психоза с уклон към философско бръщолевене!
Доколкото познавам семейството ти, а и приятелите ти (
) - все ще си обичана и желана!
Пък и с тея дълги крака, някои дребни несъвършенства ще бъдат подминавани с лекота от мъжете, които би пожелала (което, разбира се, не би могло да ти се случи - да пожелаеш друг, защото си порядъчна съпруга на съвършения мъж!

Следи си детенце, но не бъди тревожна.

ама това е друга тема.

Станала е истинска малка принцеса, която обожава роклите, лаковете и бижутата. Разбира се има собствено мнение за това как трябва да изглежда, какво да облече и съответно с какъв аксесоар да бъде съчетано, и ревностно го защитава.
Обаче чак сега се сетих, че можеше да взема и фотоапарата. 
Ние вече сме добре да чукна на дърво 

Не че при мен помогна по-рано да се освободя от чувството, че съм слонче 
ама това е друга тема.
Ама как си се застраховала с онова в скобите, в случай, че Митака метне един поглед

Вчера питах свекървата,как да се научи един мъж да си прибира чорапите в кош за пране,а тя ми отговори :никак!
Препоръчани теми