От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 205
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Пак да се включа и за говоренето.

Бях се притеснила зимата, че Мони, тогава на 2 г. , говореше около 10-15 думи  и дори не ги изговаряше целите. Реших да изчакам, не потърсих помощ, а сега, в момента понякога се усещам че ми се иска понякога да помълчи малко Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Има доста думи, които не произнася целите, но повтаря нова дума и веднага започва да я използва,  всяко едно негово действие се изговаря - Мони пие мляко, Мони мие ръце, Мони папа диня, прави изречения, макар и прости ( с 4-5 думи дори), има огромен напредък. Просто е трябвало малко да порасне Simple Smile

Елица, Вики, сигурна съм 4е и с вашите момчета скоро ще бърборят по много. Но една консултация според мен е задължителна, ако се притеснявате. Най-важно е мама да е спокойна Simple Smile 

# 121
Аз пък ще ви дам премер с две дечица на наши приятели,които проговориха доста късно,а сега вече на 5 и на 9 г. са като латерни,само дето се бяха шашнали родителите.Спокойна момичета,ще проговорят,някои по-рано,а други малко по-късно.   bouquet

# 122
  • Варна
Доизчетох ви. Simple Smile
Разгледах снимките от русенската среща: Ели, много отслабнала ми се видя.
Снимките от Ивонска също са много хубави, а Шош много е пораснал.
А Цветомира май не е писала отдавна. Как ли е Ния?
Нашето ЕЕГ мина. Според докторката, която го прави няма нищо притеснително, но все пак каза, че наблюдащия ни невролог трябва да се произнесе.
Сега остава да се адаптира в яслата (да отмине стреса) и да започне посещения при логопед.
Весел уикенд на всички!  Hug

# 123
Русенки, страхотни сте.

Viki_76, радвам се, че всичко е наред с ЕЕГ-то. Ще видиш, че малкия ще почне да говори и няма да спира.

Мимито, поздравления за памперса и пиши по-често! Зълвата още ли е при вас?

manana, стискам палци да оздравявате бързо.

# 124
Виждам добре сте си изкарали в Русе, браво на вас
Болните дечица да оздравяват бързо
Относно говоренето, Плами не говори много, но основни думи като - стоп, но, майн, пишшиш шияшия / ходими се до тоалетната сега/ изни или муве / да му се махне човек от мястото/. Откакто е тръгнал на детска градина говори повечко, за моя радост започва да използва и български думи / чакай- онзи ден викаше след баща си в магазина/

# 125
Мимито, поздравления за памперса и пиши по-често! Зълвата още ли е при вас?

За жалост е тук и май скоро няма отърване от нея.Уж си има някакъв "приятел",ама тя така лъже и си ги наслагва,че хич не ми се вярва.А и на една работа повече от седмица не се задържа,така че си прави изводи колко е сериозна и надеждна.

Русенки,много сте сладки,завидях ви направо  Mr. Green

Как са болничките,дайте добри новини  Praynig

# 126
Здравейте мац(й)ки  Hug Благодаря ви много за стиснатите палци и положителната енергия - определено ни помогнаха. Все още малчо е с обрив по цялото тяло и в устата, но поне апетитът му се завръща и започва да си играе.
С Весонито бяхме на Рожден ден днес, след изрично допитване до домакинята,която ме накефи с отговора си, че са калени от детската градина  Mr. Green Аз обаче от РД-то разбрах амо къде са джунглата и играчките, но не и да имам възможност да се разговоря с другите майки  Rolling Eyes Ако се продължава в тоя дух не ми е ясно как ще се ожени след време  Mr. Green Не че е лошо да държи да съм запозната  Mr. Greenв детайли с живота му  Mr. Green
Русенки много сте хубави - най-накрая да видим и някоя ваша среща. Лилянчо и така си много хубава  Peace

# 127
Здравейте  Hug Аз влизам да се пооплача и да помоля ако някой знае много добър дерматолог в София да ми прати координати на ЛС Praynig Praynig Praynig Поставиха ми диагниза витилиго и съм много притеснена, защото ми започна от лицето Cry Cry Confused Confused

# 128
Сту   Shocked Как така такава диагноза, как се стигна до това заключение? Има ли шанс да са се объркали  Shocked
Манана - дано се оправи напълно съвсем скоро малкия юнак, че и ти да си поемеш глътка въздух  Hug

# 129
Сту   Shocked Как така такава диагноза, как се стигна до това заключение? Има ли шанс да са се объркали  Shocked

Аз съм се хванала като удавник за сламка за този изход на нещата, но лекарката каза, че 95% е витилиго Tired Но искам да чуя и второ мнение.

# 130
  • София
Сту, има един много добър дерматолог в блока под Ива точно, но знам, че е педиатър и не съм сигурна дали работи и с възрастни. Звънни й, че не успявам да открия координатите му, явно съм ги изтрила. Стискам всички палци и имаш цялата ми морална и емоционална подкрепа! Hug

# 131
    Стилияна,съжалявам много!Не съм дерматолог,но миналата седмица и аз си помислих същото,когато те видях. Sad Дано греша!  Praynig
    Дерматолог,който мога да ти препоръчам е Антоанета Йорданова от ВМА 0888405189.Изключително е професионална и е много добър човек.
     Имам една позната,на която и се беше появило вититлиго на едното око,от нервен стрес,но после беше изчезнало от само себе си.Невероятно,но факт!
   Манана,какви са тези страхотии с малкия Цецко?Дано се оправи по-бързо!Сигурно е много неприятно. Confused

Русенки,много сте чаровни!!!На общата снимка,обаче,познах само дясната редица:Сетакап,Лилянчо и Елеонор@,а лявата..... Embarassed Rolling Eyes Кажете,моля ви,кой кое е! Praynig Hug

# 132
    Стилияна,съжалявам много!Не съм дерматолог,но миналата седмица и аз си помислих същото,когато те видях. Sad Дано греша!  Praynig
    Дерматолог,който мога да ти препоръчам е Антоанета Йорданова от ВМА 0888405189.Изключително е професионална и е много добър човек.
     Имам една позната,на която и се беше появило вититлиго на едното око,от нервен стрес,но после беше изчезнало от само себе си.Невероятно,но факт!

Селма, това на окото ми не е витилиго, а белег от дете. Изгорих се с негасена вар Simple Smile Витилиго ми се появи в долната част на бузата. Благодаря за препоръката Hug

# 133
    Е!Значи сгреших! Simple Smile Но историята с моята позната и окото й е истинска. Peace
    Боже!Каква е тази случка с негасената вар? #Crazy
    Палаво дете ли си била,Стилияна? Thinking Mr. Green

# 134
Стилияна, стискам палци да се окаже грешка! Силни прегръдки от нас!  Hug

Селма, това за възстановяването на пигментацията не е толкова невероятно. Има и доста други такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт