От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 187
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Масата е запазена за 19,00 на хотел Кристал до старата поща! Ще се видим довечера. Липсвате ми /ама така проуснах предната среща/

# 106
  • Русе
Здравейте, момичета!
Съжалявам, че ви разтревожих  Heart Eyes Дени се справя добре с лечението. За пръв път сипие сама АБ - това направо ме накара да онемея от щастие /да не ме чуе Дяволът  Praynig/ А аз няма да мога да дойда, защото получихме покана за гостуване от нашите кръстници. Имат повод и нямаше как да откажем. Така че, не се тревожете, причината да не съм с вас довечера е приятна. Благорадя ви за загрижеността   bouquet Весело изкарване и НАЗДРАВЕ  Grinning

# 107
Да се доизсипя  Tired Малкото пате е с диагноза херпангина - освен обрива по цялото тяло и високата Т се е сдобил с обрив по гърлото и афти по езика, които водят до сърцераздирателн плач при поемането на каквото и да било през устата. Или трябва да чакаме да се пребори самичък, или да пристъпваме към АБ. За сега избрах първият вариант. Дано да съм постъпила правилно  Praynig Вчера се сдърпахме с Боби пред Веско, от което ми стана още по-тъпо, но бях права в цялата ситуация  Crossing Arms и .... нермите за първи път от много време не ми издържаха.
Хубавото е, че мама и тате се прибраха днес и ще ми е по-спокойно с Веско, т.е. ще имам някаква отмяна.

# 108
Здравейте дами...Аз пак рядко влизам ,ама нали съм си такава една заблудена-вие ме знаете Simple Smile

Надявам се всички да сте ОК,гледам сбирка си устройвате,айде наздраве и от мен....Рали,дано малката се справи бързо и геройски  Praynig

Аз да се отчета,че от месец и половина Тоти е без пампи,ходи с "сухи гащи" ,пика си сам в тоалетната,в гърнето също.Само вечерр е с памперс-гащи.От вчера е и без решетка на креватчето(нали е голям батко Simple Smile ) ,а снощи къде и как е спал само той си знае.-Към 3ч. посред нощ мъжо ме буди,за да видя чедото къде е-а той на земята заедно с чаршафа и гушнал таблата на спалнята и си спи сладко(има дебели възглавници на земята за начало докато свикне) .Към 7ч. сутринта се пробуждам,а милия ми син спи с единия крак на леглото,а другия на земята,след няколко минути беше стъпил здраво на земята и легнал с главата на креватчето....Много се смяхме тая нощ,а сега не е мръднал откакто е заспал.

Отчетох се с основните постижения,че незнам кога пак ще се включа....Целувки.  Mr. Green

# 109
  • Варна
Здравейте! Скоро не съм ви чела - сега чета миналата тема. Иска ми се да честитя на Ивонска новата кола и приемането на Шош в градината!
Елица 2007 бе питала има ли дечица, които не говорят хубаво - Вики още въобще не говори. Ходим на невролог от няколко месеца, а утре ще правим и ЕЕГ. Според невролога към момента не сме за логопед. От вчера тръгнахме на ясла (засега по 1 час) и ако там не се "пречупи" покрай децата, мисля да го заведа и при логопед.
Манана, стискам палци бързо да оздравявате!

# 110
  • Русе
Рали - приятно изкарване и е добре, че Дени се справя геройски  Hug

Така, като гледам времето - добре е, че избрахме Кристал за случая.
С Лили се чухме преди малко и към 19ч ще дойдем дружно  Flutter

Мими - браво за постиженията с памперса, а сега леко и безеварийно спане без решетка  Hug
Аз нашата решетка я махнах от около месец - и първите дни го намирах върху визглавниците, които са до леглото му, но скоро не.  Joy

Хайде лека вечер, а утре ще разправяме  Crazy

# 111
Ман, стискам палци да се пребори малкия хубавец без АБ Hug Ама ти досега не си ли си изпускала нервите Shocked Shocked Shocked Аз се радвам ако имам един ден такъв Confused
Viki_76, какво налага ЕЕГ-то? Имат съмнения за нещо ли?
Аз вече съм настроена морски, особено след като Ноеминята днес ми се обади от плажа Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms да ми каже, че се мъчи Laughing

# 112
Viki_76 ,твоят мъник нищо ли неговори или просто говори малко неща на бебешки и какво ви каза невролога?Моят син говори някъде кам 20-30 думички,но пък за сметка на това има и думи които неможе още да казва,а за изреченията съвсем му е трудно,най-много от по 2 думички,рядко сглобява и някое от по 3 думички.Мен също ме притеснява това,че не говори още хубаво TiredИма моменти в които неможе да каже нещо и ми го обяснява и показва с ръце. Confused

# 113
  • Варна
Казва само айде; тате; баба и баб или ба за банан. Казвал е по-сложни думи като топка, но еднократно. За изречение и дума не може да става. Има дни когато си бърбори много на "китайски", но има дни, когато само е на нечленоразделна "реч". Невролога в началото го наблюдава за това дали гледа в очите, дали контактува... за симптоми на аутизъм. Каза, че е "с акъла си", ще проговори, но може и да е късно. Понеже е седмак сега ще правим ЕЕГ-то, а може да се наложи и ЯМР (повечето недоносени ги наблюдават за разширени мозъчни стомахчета и други чрез ехография докато не е затворена фонтанелата, а на нас не са ни правили).
Цвета, как е бебчето на септемврийката?
Елица, честита кола и на теб! Безаварийно да си я караш! А за говора - щом малко говори, другото е въпрос на работа - ако те притеснява може да го водиш на логопед.

# 114
Манана, милото пате!  Hug Стискам палци скоро да оздравява!  Praynig

# 115
Ман,дано не се стига до АБ и да се оправи бързо дребосъчко.

За говоренето-Тоти е като латерна - говори почти всичко,казва и неща,който аз не съм му обяснявала и не съм му казвала,разбира всичко и праска едни обяснения да ти зайде акъла.

# 116
Манана, съжалявам, дано се разминете с АБ и малкото пате оздравее бързо, а за нервите - поздравления, че ти се случва толкова рядко...  Hug

Ние с русенки си изкарахме много хубаво, ама аз като съм патка и си мисля, че за 2 часа ще се видим и поръчах да ме вземат в 21ч, много съжалявам за което, хич не ми се тръгваше  Sad Другия път повече, много се радвам за новите запознанства, всички са страхотни  Heart Eyes много съжалявам, че Рали и Диана не дойдоха, но другия път ще се съберем всички, надявам се!  Heart Eyes Hug

http://media.snimka.bg/3523/013302176.jpg
http://media.snimka.bg/3523/013302178.jpg
http://media.snimka.bg/3523/013302179.jpg
http://media.snimka.bg/3523/013302180.jpg
Нещо изглеждам много изтощена, аз да си се оправдая... А косата ми като си е измита и ненаправена като каска със 100 помии сякаш си е по-добре, пак ще трябва да се щракам и да ви покажа.
Лека нощ на всички!

# 117
  • Русе
Дабра утро!
Ман  Hug Дано да се оправи бързо малчо  Praynig
Вики 76, мисля си, че не бива да се тревожиш за говоренето. Имаме приятелче, което е с 2 месеца по-голямо от нас - момче, което говори долу-горе колкото твоето. Според мен, проговарянето е много индивидуален процес. Въпросното дете ходи и на ясла, а майката е стршна бърборица  Grinning Така че, не търси вината в себе си или някакви други причини. Изчакай още малко!
Русенки, радвам се че сте изкарали добре. Ние също изкарахме приятно на гостито. Другият път ще направя възможното да дойда. Лилянчо, ако идвате към града - звънни да се видим. Ние често ходим през укиедна до текето, така че ще звънна ако имаме път натам.
Хубав ден   bouquet

# 118
  • София
Манана кураж миличка,дано бързо се оправи малката душичка  Praynig   bouquet
Викай вашите да те отменят от време на време...

# 119
Манана, дано бързо са пребори малкото пате  Hug Hug Hug

И Мони миналата седмица ми беше с херпангина. Според доки това е вирусно (имало страшно мног ослучаи в София Sad ) и минава без АБ, само с витамини...

Но пък Цеци е много мъничък, душичката сладка. Афтите са много гадни, не знам  малко бебе дали не може да се маже с нещо, за да минат по-бързо. Симеон мазахме, но той е голям. Питай докторката.
Помня пак доктора ми беше казал, преди да опита да хапне нещо, да намажа устата с някакво безвредно гелче за зъбки, поне малко да го облекчи и да хапне.

Оздравявайте бързо!!!. А за изпуснетите нерви не се ядосвай и ти си човек! Сили и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт