Дени се справя добре с лечението. За пръв път сипие сама АБ - това направо ме накара да онемея от щастие /да не ме чуе Дяволът
/ А аз няма да мога да дойда, защото получихме покана за гостуване от нашите кръстници. Имат повод и нямаше как да откажем. Така че, не се тревожете, причината да не съм с вас довечера е приятна. Благорадя ви за загрижеността
Весело изкарване и НАЗДРАВЕ
Малкото пате е с диагноза херпангина - освен обрива по цялото тяло и високата Т се е сдобил с обрив по гърлото и афти по езика, които водят до сърцераздирателн плач при поемането на каквото и да било през устата. Или трябва да чакаме да се пребори самичък, или да пристъпваме към АБ. За сега избрах първият вариант. Дано да съм постъпила правилно
Вчера се сдърпахме с Боби пред Веско, от което ми стана още по-тъпо, но бях права в цялата ситуация
и .... нермите за първи път от много време не ми издържаха.

) ,а снощи къде и как е спал само той си знае.-Към 3ч. посред нощ мъжо ме буди,за да видя чедото къде е-а той на земята заедно с чаршафа и гушнал таблата на спалнята и си спи сладко(има дебели възглавници на земята за начало докато свикне) .Към 7ч. сутринта се пробуждам,а милия ми син спи с единия крак на леглото,а другия на земята,след няколко минути беше стъпил здраво на земята и легнал с главата на креватчето....Много се смяхме тая нощ,а сега не е мръднал откакто е заспал.

Ама ти досега не си ли си изпускала нервите
да ми каже, че се мъчи
Има моменти в които неможе да каже нещо и ми го обяснява и показва с ръце. 
Другия път повече, много се радвам за новите запознанства, всички са страхотни
много съжалявам, че Рали и Диана не дойдоха, но другия път ще се съберем всички, надявам се!

Дано да се оправи бързо малчо 
Така че, не търси вината в себе си или някакви други причини. Изчакай още малко!

) и минава без АБ, само с витамини...Препоръчани теми