От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 194
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Селма, това за възстановяването на пигментацията не е толкова невероятно. Има и доста други такива случаи.
   Така ли?! Rolling Eyes
    Аз не познавам нито един друг подобен случай.
   Но,имайки пред вид,че най-често причината на витилиго се явава нервен стрес и то е пряко свързано с психическите промени/взривове,то може и да се повярва,че нещата могат да се обърнат. Peace

# 136
    Е!Значи сгреших! Simple Smile Но историята с моята позната и окото й е истинска. Peace
    Боже!Каква е тази случка с негасената вар? #Crazy
    Палаво дете ли си била,Стилияна? Thinking Mr. Green

Ми в случая не беше от палавост, а бяха стоварили един камион с негасена вар пред блока и ние дечурлигите накацахме там да си сапунисваме куклите (моя идея). Съответно ръцете ни бяха целите изцапани и окото ме засърбя и аз се почесах.....Слава Богу не съм си бръкнала в самото око и само кожата ми пострада.

Селма, това за възстановяването на пигментацията не е толкова невероятно. Има и доста други такива случаи.

Дано и при мен да е така Praynig

# 137
  Ох!Стилияна! #Crazy  Единствена пострадала ли беше,след сапунисването на куклите?
  То пък,и камион с негасена вар да се стовари в двор пълен с деца..... ooooh! Нямам думи! Tired

# 138
Селма, от другата страна са една приятелка на Светлето, Весни и Елина  Peace

# 139
Селма, от другата страна са една приятелка на Светлето, Весни и Елина  Peace
  Мерси,Ели! Grinning

# 140
Сту, силно се надявам скоро да напишеш, че тази диагноза е грешна, прегръщам те силно!

# 141
  • София
Ейййй, да ви зарежа за седмица и гле'й к'ви сте ги натворили - с изключение на русенската софра, на която ми се прищя да съм, всичко друго е леко... не-лятно, някак.  Hug Hug Hug

Ехооооо, Ехо, никакво чистене - я си виж лентичката, жено!!!  Crossing Arms Стискам палци на бъбрека ти, на бебето ти, а и на теб самата във физически (и емоционално-психологически) аспект!  Praynig   Wink

Ман,  Hug ! За АБ-то ли се сдавихте с Милото?  Thinking По принцип не е препоръчително да правим децата свидетели на споровете ни, но си повтаряй един неоспорим факт - децата идват при нас с конкретен "план", който ние не бихме могли да бъгнем генерално...  Whistling Някои го наричат съдба. Това ме кара да вярвам, че им е дадена устойчивост към случайни родителски грешки, а защо не и към опитите за съдбовни издевателства.... ("Ще учиш, маме, за икономист; музикант къща не храни")  Thinking  Нещо ме обхвана трезвеническа психоза с уклон към философско бръщолевене!  ooooh!  Mr. Green

Сту, стискам палци!  Hug Hug Hug Доколкото познавам семейството ти, а и приятелите ти ( Flutter) - все ще си обичана и желана!  Crossing Arms Пък и с тея дълги крака, някои дребни несъвършенства ще бъдат подминавани с лекота от мъжете, които би пожелала (което, разбира се, не би могло да ти се случи - да пожелаеш друг, защото си порядъчна съпруга на съвършения мъж!  Mr. Green )!  Sunglasses  Wink

Вики, доколкото знам, преждевременното раждане не носи автоматично аутизъм.  Thinking Следи си детенце, но не бъди тревожна.  Hug Hug Hug

ПП. Там, където ходих, нямаше нет (ни жичен, ни безжичен) и сега ме е страх да си отворя мейла...  Tired

# 142
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!  Wink
Завърнах се от страхотно изкарване на Албена! Бяхме с едно приятелско семейство, също с хлапенце. Голям мързел, ядене и особено пиене падна!  Mr. Green
Ще разказвам утре, че сега следя пресконференциите (успяхме и да гласуваме даже, счупихме се от бързане!)... и сега направо ми се гади, като гледам резултатите...  ooooh! ама това е друга тема.
Ай, утре ще ви чета, ще разказвам и ще кача снимки!  Sunglasses

# 143
Добре завърнали се на нашите пътешественички!  Hug

Ив, благодаря за стиснатите палци, но като гледам чистенето май се пада на мен. Няма страшно - ние с бебето имаме споразумение.  Mr. Green

Днес успях да се видя с Мимоза след като се видяхме последно преди (не се смейте сега) 6 месеца. Вики е пораснала много.  Heart Eyes Станала е истинска малка принцеса, която обожава роклите, лаковете и бижутата. Разбира се има собствено мнение за това как трябва да изглежда, какво да облече и съответно с какъв аксесоар да бъде съчетано, и ревностно го защитава.  Grinning Обаче чак сега се сетих, че можеше да взема и фотоапарата.  ooooh!

И моля ви, кажете как е Цвета, че вече взех да се притеснявам.  Rolling Eyes

# 144
Добро утро мацки  Hug Ние вече сме добре да чукна на дърво  bishop
Иве добре завърнала се сред нас, Ноеминя също  Hug
Сту, стискам палци да не е това, което мислят. Иначе мога да ти препоръчам д-р Пешева (ул. "Поп Богомил" 34 тел. 983 50 63). Боби ходеше при нея и определено се беше появил ефект. Въпросът е, че спря лечението си и засега си му стоят определени петна без брада по лицето. ЛОшото е, че записването при нея е за месеци напред и все пак, ако обясниш за какво иде реч, може и да те приеме по-рано.
Ехо, аз пък бих ти казала, че сега вече е момента за чистене и гнездене  Wink Не че при мен помогна по-рано да се освободя от чувството, че съм слонче  Mr. Green Иначе Цвета е на Луковит, при мама, където предполагам я глезят подобаващо  Simple Smile
Ив, направи ми забележка човека, че при две жени, играчките на Веско са разхвърляни из цялата стая, при което на мен ми прекипя и му казах да си събира багажа и че не желая да живееме заедно  Confused Не ми се обяснява Веско как ни гледаше ...

# 145
Ман, Боби и той ли има витилиго? А иначе оправихте ли се след скандала?

Ще разказвам утре, че сега следя пресконференциите (успяхме и да гласуваме даже, счупихме се от бързане!)... и сега направо ми се гади, като гледам резултатите...  ooooh! ама това е друга тема.

Що, ма, мацко? Кой мислиш, че трябваше да спечели? Аз съм доволна как размазаха на Станишев физиономията Twisted Evil
ИвооооооооHug Hug Hug Ама как си се застраховала с онова в скобите, в случай, че Митака метне един поглед Mr. Green
Ох как ви се радвам на плажуващите, че се завърнахте Hug Hug Hug

# 146
  Ивонска,Ноеми. Hug Hug
  Манана, радвам се,че сте по-добре!
  Това за разхвърляните играчки(и въобще разхвърленото вкъщи) не разбирам,как мъжете изобщо си позволяват да правят такива забележки?! ooooh! Вчера питах свекървата,как да се научи един мъж да си прибира чорапите в кош за пране,а тя ми отговори :никак! Laughing
  Явно мъжете изискват от нас това,на което не им е в природата да се справят по принцип.

Ехо,и аз знам,че Цвета е в Луковит. Peace

# 147
Имам един въпрос - Ая от два дена е без памперс и се справя на 90% с пишкането, обаче с акането хич я няма и аз нещо се поизнервих. Кога, горе-долу, ще започне да си казва и за голямата нужда?

# 148
  Стилияна,задаваш въпроси с повишена трудност. Thinking
  Алекс беше така,както Ая, от април до сега.А в момента отново е на памперс. Tired

# 149
  • София
ООО, хаймани, събрахте ли се?!! Mr. Green

Сту, кой може да ти каже? Thinking Ха дано скоро се усети за какво иде реч. Ти за всеки слуай, не спирай пиенето. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт