От ЯНУАРИ 2007-ма до сега, все сме заедно, все е веселба!

• 14 137
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛЕМИ!!!!!!!!!  bouquet

# 271
  • София; Дружбето
Клеми, честит рожден ден

# 272
  • София/Варна
Честит рожден ден, Клеми!

# 273
  • София
Клемоооо, айде и от мен един по(-)здрав!   Mr. Green

# 274
  Честит рожден ден,Клеми!  Grinning Grinning Grinning

# 275
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КЛЕМИ!

Бъди все така чаровна и усмихната!

# 276
  • Русе
Клеми, Честит Рижден Ден!    bouquet

# 277
  • София
Клемс, честит рожден ден! Да си все така красива, усмихната, много обичана, щастлива и спокойна! Тортата днес е от мен:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наздраве!

# 278
  • Русе
Клеми,ЧРД!
Много здраве, щастие, любов, късмет  Hug

# 279
  • София
Благодаря, момичета!!!
Гледам грижите се да не остана без мъжко внимание! Оценявам, оценявам.  Laughing Laughing
Има бременни булки и няма да поствам виртуални почерпки, ама кой каквото обича - да си сипе по едно за мое здраве! Hug

# 280

Честит рожден ден, Клеми!

# 281

Честит рожден на Клеми и честит рожден ден на Давинчи на патерица! Бъдете здрави и много щастливи!  Hug  bouquet

Чела съм на диагонал, моля да ме извините, дано няма болнички дечица! Ние сме добре, прегръдки за всички!  Heart Eyes

# 282
  • София, Лагера
О, Клемс, честито ти остаряване! (то в твой случай е все още порастване, де  Flutter) Много да те слуша Християн и децата, много разпивки и ... чужди мъже от време на време

Елина, мъ да са стягаш! Няма роден научен човек, шофьор с практика се става! Както си се научила веднъж, така и ще си припомниш! Няма вечно транспортирането ти да зависи от някого, я! Никакво отказване!  Hug

# 283
Клеми, Честит рожден ден!!! Да си жива и здрава!!!! Мноооого да те слушат и обичат!!!

Елина, мъ да са стягаш! Няма роден научен човек, шофьор с практика се става! Както си се научила веднъж, така и ще си припомниш! Няма вечно транспортирането ти да зависи от някого, я! Никакво отказване!  Hug

Подкрепям!!!  Peace  И ако може, най-добре е като караш, да не си с Иво, че той май те стресира допълнително...

# 284
  • София
Днес Шош изгледа с интерес и без страх Ледена епоха 3 на 3Д кино!  bowuu Беше вълнуващо, интересно и забавно и за двама ни!  Party Препоръчвам го и на вас.  Wink

Селмааа, имаш достойни последователки и безспорни конкурентки на сладкото поприще - днес имАх щастието да оформя калорийна бомба в стомаха си от типа "Хирошима" (може би точно толкова енергийна  Crazy ) с един зашеметителен Медовик...  Tired Къде ви срещнах - все дебела ще ходя!...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт